Heeft een totaal van 912 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment90%
De beoordelingen benadrukken een sterke trainer, gevarieerde trainingen en een prettige sfeer. Veel deelnemers waarderen de buitenomgeving en de positieve groepsdynamiek. Over het algemeen is de ervaring positief, hoewel er soms opmerkingen zijn over praktische organisatorische zaken die verbeteren kunnen. De sfeer en begeleiding blijven volgens de meesten een hoogtepunt.
Sterke punten
Professionele trainers
Afwisselende trainingen
Leuke buitenomgeving en sfeer
Gebaseerd op 20 reviews
Intensief… goede trainingen
Als beginneling zijn de lessen pittig, maar tegelijk sluiten ze ook goed aan bij mijn motivatie om in een groep buiten te kunnen sporten. De afwisselende oefeningen maken dat het uur goed vol te houden is en voor mijn gevoel best snel voorbij gaat. Ik heb bij drie verschillende trainers een bootcamp gevolgd, omdat deze op verschillende dagen waren. Er zit wel verschil tussen de trainers. De eerste was heel adaptief, de tweede streng/veeleisend, de derde wat meer recreatief en met spelvormen. Die variatie is prima. De mede bootcampers zijn vriendelijk en hielpen me echt door die eerste lessen heen.
7 October 2026
Martine
Rijswijk
Enthousiaste trainers en dito groep vergroten sportplezier
Al 12 jaar en op 66 jarige leeftijd actief zegt voldoende. Enige aandachtspunt bij tussenpozen beschikbaarheid trainers. Wel goed dat er dan workouts in de app staan, er altijd wel een bootcamper is met soundbox en we dan toch met elkaar actief lol hebben.
6 October 2026
Margreet
Gezellige en effectieve work-out
Afwisselende work-out met een gezellige groep. Ik heb nog niet vaak meegedaan, maar het smaakt naar meer.
23 September 2026
Sanne
Amersfoort
Gezellig en intensief sporten
Ik sport hier al jaren en rij graag op en neer vanuit Veldhoven voor een gezellige en intensieve training.
16 September 2026
Roy
Veldh
Fijne manier om te trainen op eigen momenten
Leuke trainingen van Leon en Mike. Aanbod is divers ook qua dagen en locaties. Het online trainen is ook een goed alternatief.
16 September 2026
Liza
Den Haag
Lekker sporten in de buitenlucht
Na de sportschool ben ik gaan trainen bij TCB, lekker in de buitenlucht en dat bevalt goed.
2 September 2026
René Coppens
Rotterdam
Afwisselend, kundig en ideaal met diverse locaties en tijden
De diverse locaties en tijden zijn ideaal te combineren met mijn gezin en werk. De trainingen zijn afwisselend en de trainer houdt nauwlettend in de gaten of ik de oefeningen technisch goed uitvoer. Maar bovenal enthousiaste en kundige trainer die motiveert.
26 August 2026
Marianne Smoor
AMERSFOORT
Leuke lessen, professionele trainer
Fijne bootcamplessen met ruimte voor je eigen tempo.
21 August 2026
Lisette
Amersfoort
Heerlijk !!
Ik heb het erg naar mijn zin, leuke uitdagende trainingen.
Met een erg leuke trainer.
19 August 2026
Gerard Herkes
Hooglanderveen
Fijne workout
Goede begeleiding, leuke, afwisselende lessen en een goede sfeer.
18 August 2026
Koen
Den Haag
Energieke trainingen door enthousiaste trainers!
De bootcamps van Team City Bootcamp (in Wateringen) zijn echt top.
Het is erg gevarieerd en altijd uitdagend. De trainers zijn enthousiast, motiveren je en proberen je echt vooruit te helpen. Ze kijken naar je houding etc. en houden goed rekening met eventuele blessures.
Ik merk dat ik in korte tijd een stuk fitter ben geworden, dus ook het resultaat is super.
11 August 2026
Amy
Delft
Uitdaging aan de buitenlucht
Ik heb op meerdere locaties bootcamps bij TCB meegemaakt en het is altijd fantastisch. Lekker zwaar en na afloop voelt het geweldig. En heerlijk zo buiten sporten met andere mensen!
7 August 2026
CS Schonbach
RIJSWIJK ZH
Fijne manier van buitensport!
Veel verschillende tijdsslots met veel verschillende soorten trainers, voor ieder wat wils. Makkelijk aan- en afmelden met handige app!
3 August 2026
Saskia
Den Haag
Geen betere manier om sporten weer op te pakken!
Heerlijk om in de buitenlucht, in het fijne Goffertpark, te kunnen sporten. Het uur vliegt voorbij, mede door de motivatie van de instructeur en anderen sporters! Fijne opbouw ook van de les.
1 August 2026
Vrouw, 30
TOP!
Heerlijk sporten in de buitenlucht.
Afwisselende oefeningen die je op je eigen niveau uit kunt voeren..
Kom altijd weer met een voldaan gevoel thuis.
31 July 2026
Nicole Wijers
NIJMEGEN
Heerlijke trainingen
Ik volg 2 lessen per week in Wateringen zaterdag en maandag bij Marieke en Saskia. Dit zijn 2 super leuke meiden en helpen mij heel goed met mijn rugklachten. Zij hebben ook genoeg keuzes in verschillende gewichten. Dus wil je iets minder zwaar trainen, of juist zwaarder, dan kan dat gewoon.
De lessen zijn (soms) pittig en afwisselend, maar geven je weer energie. Ook weleens op zondag of dinsdag bij Mark getraind, als je van veel rennen houdt en aan je conditie wilt werken, moet je zeker bij hem trainen.
Het aanbod is voor mij prima.
22 July 2026
Carla
Buiten sport is fijn
Sommige trainers zijn echt fijn zoals Diana. Het is fijn als gecorrigeerd wordt als je het niet goed doet.
Jammer is dat soms de startlocatie niet klopt. En hangen in rekken is niet fijn als je het niet vaak doet.
14 July 2026
Alies
Super good
We are now addicted to Bootcamp. A great way to stay fit
3 July 2026
Emmanuel
Den haag
Fijne trainingen
Per trainer verschillend maar overal een goed en divers aanbod op verschillende tijden en locaties.
De app is niet zo gebruiksvriendelijk, elke keer opnieuw inloggen en loopt vaak vast.
1 July 2026
Jorien Frenay
Den haag
Leuke en afwisselende trainingen die gegeven worden door kundige en enthousiaste trainers!
Heerlijke buiten sporten en altijd een gezellige sfeer in de groep
18 June 2026
Laura
Rotterdam
Superleuke, familiaire sfeer. Pittige trainingen en trainers met passie. Echte aanrader voor iedereen.
17 June 2026
Daniel
Gouda
Afwisselende trainingen met ervaren trainers
De trainingen zijn afwisselend en ook op veel verschillende momenten te volgen. De trainers zijn ervaren en stemmen de training af op het niveau van de groep.
15 June 2026
Anne
Nijmegen
Leuke bootcamps en hyrox trainingen!
Super leuke en motiverende ervaring bij het Team City Bootcamp! Goede begeleiding, afwisselende trainingen en een fijne sfeer waarin iedereen elkaar aanmoedigt. Geschikt voor elk niveau en echt een aanrader als je op een leuke manier fitter wilt worden!
11 May 2026
Bodi
Rotterdam
Heerlijk buiten zijn en fit blijven!
Ik train sinds vorig jaar augustus bij Jürgen in IJsselmonde op de zondagochtend, heerlijk om je dag zo te beginnen. Lekker buiten fit blijven en gezelligheid onder elkaar. Ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen!
4 May 2026
Karin
Lekker buiten sporten
Divers aanbod in oefeningen die persoonlijk kunnen worden aangepast. Fijne, motiverende trainers.
1 May 2026
Jolanda