Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de service, heldere communicatie en zorgvuldige installatie. Het team beantwoordde vragen snel en toonde echte vakkennis. Kwaliteit en ontwerp werden als sterke punten genoemd, met betrouwbare levering en nazorg. Over het geheel genomen was de ervaring positief en geloofwaardig.
Vriendelijk, net personeel. Top gemonteerd tot op de millimeter. Klasse.
7 July 2026
Henry
Beuningen
Ik heb werkelijk nog nooit zo’n geweldige service meegemaakt! Niet alleen zijn de producten van het hoogste niveau, maar dit is een bedrijf dat ook echt ervoor staat dat alles van het hoogste niveau is. Elk onderdeel moet perfect zijn en die perfectie wordt in de hele bedrijfsvoering en klantenservice doorleeft. Wat een klasse!! Groot compliment voor een topproduct en topservice!!
3 July 2026
Koen
Maastricht
Fantastisch bedrijf, perfecte spullen, maar wat bij mij het meest blijft hangen is de klantvriendelijkheid en de bereidheid om mee te denken met de klant in een woord geweldig
16 June 2026
Ron
Rotterdam
In Harderwijk hebben we ervaren hoe een meubel op jouw persoonlijke situatie wordt afgestemd. In alle vrijheid krijg je verschillende mogelijkheden voorgelegd en mag jij horen en zien wat jij wil. De oplevering is perfect. Problemen worden adequaat opgepakt en verholpen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van design, kwaliteit en geluidsbeleving.
5 May 2026
Paul
Dongen
Mooie kasten, zeer goede service van het team in Hardenberg.
29 April 2026
Marcel
Scharendijke
De ontvangst in de showroom, en de hulp bij het ontwerpen van 2 kasten op maat waren heel plezierig. Tijdens de productie werden onze bijkomende vragen vlot en goed beantwoord, en werden wij goed geïnformeerd over de voortgang. De levering en montage verliepen zoals van tevoren aangegeven. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, gaf goede uitleg, en werkte netjes. Het enige minpuntje is dat de spleetjes links en rechts van de centrale klep van het tv-meubel niet even groot zijn.
6 April 2026
Ax
Turnhout
De monteur kwam en verrichte snel en goed de benodigde werkzaamheden uit. Het advies was helder en deskundig. Erg blij met dit bezoek van Spectral.
25 March 2026
Rini
Purmerend
Geweldige service ook bij een klein probleempje!
18 March 2026
J.
Zaandam
Zeer vakkundig gemonteerd door de mannen van Spectral.
10 March 2026
Arno
Hoofddorp
De verkoopster in de winkel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook bij de levering waren ze zeer flexibel. De monteurs waren vriendelijk en deskundig, complimenten!
Beveelt niet aan
23 February 2026
Jakob
Enschede
wij hebben twee meubelen gekocht. Installatie vond plaats met uiterste precisie. Na de ingebruikname bleek er toch nog e.e.a. te gaan schuiven maar Spectral was bereid om meerdere keren een servicebezoek af te leggen om dit te corrigeren. Aangezien wij hier nog niet helemaal klaar mee zijn vier i.p.v. vijf sterren.
17 February 2026
Danny
Weesp
Echt een prachtig uniek meubel. Super mooi van kwaliteit. Een blikvanger in de woonkamer. Zeer professioneel geïnstalleerd.
13 February 2026
Inez
Ede
Mijn spectral is geplaatst door een top team,zeer vriendelijke mensen,kennis van zaken en een propere afwerking. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf,het voldoet aan al mijn wensen.
29 January 2026
Marc
Elversele(Temse)-Belgie
Een prachtig audiomeubel. Het is tot in de perfectie afgewerkt en zit zeer vernuftig in elkaar. Werkelijk alles is mogelijk. Vakmanschap! Helaas een ongelukje bij de aflevering maar dit werd prima afgehandeld. Wij zijn meer dan tevreden.
1 January 2026
Rob
Zoetermeer
We vonden de geleverde kast prachtig in de showroom en nog mooier in huis. De levering en installatie werd uitgevoerd door prima vakmensen. Kan niet beter.
29 December 2025
Ellen
Harderwijk
prima ervaring
24 December 2025
H.O.
Groningen
In 2019 voor de eerste maal bij Spectral audiomeubel Next gekocht. Mijn ervaring toen over kwaliteit, levering en service heeft mij doen besluiten wederom met Spectral zaken te doen. Deze keer met het Core audiomeubel in combinatie met BPR1 soundbar, Sonos amp en Era speaker. Wederom erg te spreken over traject van koop tot levering in begeleiding en service. Wij zijn zeer tevreden over uitstraling en geluidskwaliteit en willen Spectral van harte aan bevelen.
3 October 2025
Rein
Etten-Leur
Supermooie, moderne wandkasten in de exclusieve Riant Wonen kleur, die vakkundig geplaatst worden vriendelijke mensen.
30 September 2025
Hans
Goirle
Less is more, dat is wat wij ervaren na de montage en plaatsing van ons nieuwe tv meubel. Snel en vakkundig gemonteerd!
1 April 2025
Bert
Meppel
Zeer behulpzaam en vriendelijke medewerkers.
25 January 2025
Gert Smink
Zeewolde
Sinds eind vorig jaar zijn wij in het bezit van een prachtig TV meubel met LED randverlichting. Helaas moesten we al snel een beroep doen op de service afdeling van Spectral aangezien deze verlichting het begaf. Niets dan lof voor de ondersteuning die volgde. We hadden niet beter kunnen wensen.
11 July 2024
Luttikholt
Enschede
Lang naar de levering en montage in de nieuwe woning uitgekeken sinds het zien en beluisteren van Spectral tv meubel in Harderwijk en Vesta. Twee vriendelijke en keurig werkende monteurs hadden de klus in twee uurtjes al gefixt. Daarna volgde een gedegen uitleg en advies en was het genieten geblazen. David en Jordy, dank!
29 June 2024
Simon
Norg
Geweldig goed geholpen met de aankoop. Levering was sneller dan verrwacht en het zijn vakmensen die het voor je opbouwen.
18 June 2024
Gerda
Nijkerkerveen
Ons TV meubel is vandaag geplaatst. Vriendelijke en kundige medewerkers. Het meubel ziet er prachtige uit! De monteur gaf onze TV ook nog een update. Hij maakte d.m.v. AI het beeld meer helder.
14 June 2024
Lidy Jansen
Ellecom
Zeer tevreden met het product en de bezorging en installatie door spectral. Werkelijk TOP!
10 June 2024
M
Nieuw-Vennep
Maatwerk tv-meubels.
Het aanbod in tv-meubels is oneindig, maar hét origineel draagt de naam Spectral®
Al ruim 25 jaar is dit meubelmerk een absolute pionier. Vooruitstrevend in design en mag zich inmiddels de specialist noemen.
Wanneer je op zoek bent naar een zwevend tv-meubel op maat, zonder zichtbare speakers en kabels? Dan hebben wij dé oplossing. Geen enkel ander merk heeft zo'n grote collectie in huis als de pioniers van Spectral. Van standaard tot maatwerk tv-meubels, het behoort tot ons specialisme.
Wil jij jouw Spectral meubel op maat samenstellen? Kom gerust langs in dé Spectral showroom, wat volgens onze klanten verhelderend werkt en een beleving op zich is. En omdat Spectral onze grootste passie is, vinden wij het fijn om onder het genot van een goede kop koffie te praten over uw wensen en de mogelijkheden die de Spectral meubels kunnen bieden.
Laat u inspireren door de diverse modellijnen, bekijk alle kleuren en vele opties, luister naar de beste audio-oplossingen in onze speciaal daarvoor ingerichte sound studio's en maak vervolgens samen met één van onze medewerkers een kant-en-klare 3D tekening.
Spectral smart furniture
Nobelstraat 29