Aansluitend bij praktijk, georganiseerd en betrokken

Misschien is t wat veel van t goede, in mijn geval, om te zeggen dat t fijn was maar wat heb ik veel geleerd en angsten overwonnen. De mensen zijn betrokken en doen er alles aan om het je zo goed en rustig mogelijk te laten ervaren. Dank voor iedereen voor deze ervaring.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? Voorthuizen

Zenuwen vooraf, een super ervaring achteraf

Vooraf stond ik stijf van de zenuwen, gelukkig door de relaxte houding van de instructeurs hebben ze me weten te helpen om me hierover heen te zetten. Ik heb uiteindelijk alles meegedaan en vond het achteraf nog hartstikke leuk om te doen ook! Een aanrader voor alle bestuurdera in Nederland! 1 puntje van kritiek, waardoor niet de volledige 5 sterren: ik mis een certificaat of een bewijs van deelname.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Boven verwachting
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Allemaal ontzettend fijne mensen, duidelijk
  • Waar heeft u de training gevolgd? Voorthuizen

De herhaling weer goed gevolgd en afgesloten.

• Wat vond u van de inhoud van de training? voldoende
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? op eigen school

Een inspirerende en leerzame actieve training.

Complimenten voor hoe Elwin zo flexibel omging met een andere locatie. Hij heeft een mooie training neergezet. Prettig dat er veel actieve onderdelen in zaten.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed. Divers
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Zeer prettig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kids Lodge

Erg leerzaam op een leuke manier!

Doordat hij het brengt op zijn eigen manier en voorbeelden gebruikt uit de realiteit komt dit wel over. Er zijn mogelijkheden voor eigen inbreng en door het zelf te mogen doen en actief bezig te zijn blijft de cursus nog steeds leuk om te volgen!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Leerzaam
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? duidelijk
  • Waar heeft u de training gevolgd? schuinesloot Beestenboel

Een gezellige, interessante en interactieve avond!

De training wordt op een fijne manier gegeven, het fijne is dat je na een lange dag niet alleen moet luisteren maar de training is interactief! Elwin geeft dit op een hele leuk manier en de training is zeker aan te raden.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Interessant!
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Een dikke 10
  • Waar heeft u de training gevolgd? Schijf

Leerzaam

Ik ben altijd een beetje zenuwachtig voor een cursus/training maar dat was snel weg toen we begonnen. Ik vond de onderdelen erg leuk om te doen en erg leerzaam. Ehbo training was voor mij lang geleden en was fijn om vragen te kunnen stellen en het kunnen oefenen zodat ik weer up to date ben.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Erg leerzaam
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Vriendelijk en behulpzaam
  • Waar heeft u de training gevolgd? Bij Ot&Sien

De tijd vloog voorbij

Na een lange dag werken. En dan nog 4 uur geconcenteerd bezig te zijn is moelijk. Maar de les werd op een leuke manier gebracht. Op deze manier vloog de tijd voorbij. En na 4 uur weer veel opgesloken.

• Wat vond u van de inhoud van de training? goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? zeker weten
  • Waar heeft u de training gevolgd? in onze eigen locatie

Het was erg leuk maar ook heel leerzaam

Ik heb er enorm van genoten. Het was zeer interactief en je wordt ook op een meer praktische manier geconfronteerd met, tot dan toe, onbekende situaties.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Zeer goed, leuke gast
  • Waar heeft u de training gevolgd? Utrecht

goede leerzame en gezellige cursus

Ik vond het een goede basis cursus en een fijne opfriscursus voor reeds bekende onderdelen. aan te bevelen voor elk bedrijf. Persoonlijk hadden ik en nog enkele personen graag een cursus gehad , die ook voor code 95 mee kan tellen.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? Goes zlm

Zeer interessant en leuk gedaan

Heb de training positief ervaren. Het was zeker interessant en werd op een leuke manier verzorgd.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Deskundig
  • Waar heeft u de training gevolgd? ZLM veiligheidsgebouw Goes

Ik vond het leerzaam en fijn goede uitleg

Hey was duidelijk en als je iets wilde vragen kon dat ook

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prima
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op de campus breda libreon

Matige opfris cursus

Door het theorie gedeelte online te doen ben je er weer een uur of twee intensief mee bezig. Dat haalt alle informatie wel weer boven. Je slaagt echter altijd want je kan alles snel opzoeken. Dat laat onverlet dat je alle informatie weer eens opfrist. Het praktijk gedeelte stelde echt niks voor. Op locatie? Welk voordeel? Zodra je specifieke vragen stelt over de locatie is het antwoord: dat nemen we mee. Bij aanbevelen moet ik een keuze maken. Zou dat liever niet doen. Wellicht dat het voor het bedrijfsleven prima is. Voor een school ligt het net even anders. Ik kies dus voor ja, maar niet op school

• Wat vond u van de inhoud van de training? Mwah!!!!
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prima jongen
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op locatie

Trainer prima, methode onvoldoende (zie toelichting

**** is zeer flexibele trainer en zorgt voor prettige sfeer en heeft expertise.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Combi van theorie en praktijk. Herhaling middels "carrousel". Vlot en to the point weer opgefrist
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prima
  • Waar heeft u de training gevolgd? Sport en Bewegen ROC Tilburg

Leuke leraar legt alles duidelijk uit heeft zijn spullen op orde is op tijd geeft overal duidelijk antwoord op

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Top
  • Waar heeft u de training gevolgd? Swimmpy

We zijn uiterst deskundig begeleid door onze trainer

Zowel in theorie als praktijk hebben we alles met elkaar doorgenomen en zijn we uitstekend voorbereid op het examen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Zeer uitgebreid, duidelijk omschreven in de online omgeving.
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prettig, duidelijk en inlevend
  • Waar heeft u de training gevolgd? Tilburg in T-Kwadraat

Zeer zinvol

Elwin is een positief stimulerende cursusleider. Daarnaast is het fijn dat er zoveel oefenmateriaal aanwezig is om veel praktisch bezig te kunnen zijn. 1 per jaar de kennis opfrissen is, voor mij in ieder geval, noodzakelijk.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Zie bovenstaande
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Zie bovenstaande
  • Waar heeft u de training gevolgd? Wijkgebouw, afgehuurd door De Stampertjes

Heel erg beeldend

Veel doen dan leer je toch het meeste van!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Heel goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Heel duidelijk in Haarlem
  • Waar heeft u de training gevolgd? In Haarlem Muiderslotweg in een gebouw bij een speeltuin

Veel geleerd op leuke manier

Hele leuke leerzame ochtend met veel “ praktijk” waardoor dingen sneller blijven hangen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Fantastisch
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Geweldig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Bloemendaal/haarlem

Leuke en leerzame EHBO cursus

Goede en duidelijke uitleg met genoeg materialen om te oefenen. Deze keer ook met portofoon wat een leuke afwisseling gaf. Spontane leraar die de tijd neemt iets goed en duidelijk uit te leggen maar ook wel van een grapje houdt. Wij hadden EHBO en BHV achter elkaar wat dan wel een lange zit is 3,5 uur. Leerzame cursus, iedere keer weer.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed en afwisselend.
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Spontaan en serieus
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op het werk in Almere

Prettige effectieve werkvormen

Een prettige, kritische trainer. Vaart in de avond en voldoende ruimte om adequaat te oefenen en kennis op te halen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? 8
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? 10
  • Waar heeft u de training gevolgd? zwembad het Mineraal

Veel ehbo/bhv gehad, deze ervaar ik zeker als de prettigste. Ik vond alleen het laatste onderdeel (informatie overbrengen via portofoon) wat overbodig op het einde van een lange werkdag. Zou een super leuk onderdeel zijn voor een teambuilding maar duurde lang en haalde hier geen cruciale informatie uit.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Informatief en fijn overgebracht
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Top! Luisterd goed, prettige uitleg.
  • Waar heeft u de training gevolgd? Het Mineraal, Almere.

Leuke en gezellige training

Zeer goede uitleg, neemt tijd ervoor voor vragen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Uitstekend
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Kundig persoon
  • Waar heeft u de training gevolgd? Het mineraal almere

Modern en inter actief

Enthousiaste instructeur. Leuke interactieve activiteiten en opdrachten. Goede online omgeving voor het theoretische deel. Kortom een hele gezellige training

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed en duidelijk
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Hele fijne, jonge en energieke instructeur.
  • Waar heeft u de training gevolgd? Het mineraal

Opleiding Vriendelijk, humoristisch, ruimte voor inbreng en respectvol.

Zie boven. Leuke training, goede trainer, vriendelijk geeft ruimte voor inbreng en eigen ervaringen, respectvol. Ik heb de training als zeer nuttig ervaren.

• Wat vond u van de inhoud van de training? goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? top
  • Waar heeft u de training gevolgd? Siemons Almere (Het Mineraal)

Hoogstraat 69

5051RT Goirle