Duidelijk en niet saai!!

Elwin brengt t goed/leuk over en weet ons daarmee te motiveren en te boeien. De wisselwerking is leuk. Situaties nadoen maar ook theoretische momenten maakt het niet saai en wat humor tussendoor!!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed, duidelijk en op onze doelgroep gericht
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Altijd gezellig met Elwin en hij brengt t op een leuke manier. Probeert ook nieuwe dingen toe te voegen bv nepwonden dmv grimeren! Leuk!!!
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kdv Bommes te R'dam

Heel positief, heel leerzaam

Wat was het weer een leuke cursusdag. Voor mij wel een hele andere ervaring ivm dat het in een kinderdagverblijf gegeven werd. Maar toch ook weer heel leerzaam.

• Wat vond u van de inhoud van de training? goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? heel duidelijk
  • Waar heeft u de training gevolgd? Rotterdam in een kinderdagopvang

Leerzaam

Ieder jaar leer ik weer nieuwe dingen en fris ik mijn kennis op!

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Gezellig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kdv Bommes

Duidelijk

De training was duidelijk en ook afwisselend. Grimeren, ontruiming etc.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Duidelijk en boeiend
  • Waar heeft u de training gevolgd? In Bunnik

Elvin doet het altijd erg leuk en met veel praktijk!

Elvin de trainer doet het altijd erg leuk! Hij verzint elk jaar weer iets anders, waardoor het heel Leerzaam blijft, maar ook interessant! Hij doet echt z’n best.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed en blijft leerzaam
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Heel erg fijn!
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kids talent Hapert

Wordt op een gevarieerde manier les gegeven.

Elk jaar wordt mijn kennis weer opgefrist en leer je weer wat nieuws.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed gericht op ons werk in de kinderopvang.
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Vertrouwd en deskundig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op mijn werk

EHBO Goed en gedetailleerd in een leuke setting

Leuke trainer en goede uitleg over wat er moet gebeuren bij verschillende wonden en situaties De brandoefening had langer mogen duren en vaker geoefend mogen worden Vooral doordat we nu veel nieuwe collega's hebben. Nu hebben we 1 situatie gedaan. Maar herhalen ging door tijdsgebrek niet lukken deze keer. Volgende keer hopelijk wel weer.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Ik was er voor het BHV deel. En omdat de EHBO er uitliep, was er weinig tijd over voor de brandoefening. 1 x geoefend. Ik had het graag een aantal keer gedaan.
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Goed en deskundig en ontspannen
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kinderdagverblijf

leuk en leerzaam

afwisselend, betrokken en leerzaam. Alwin gaat goed in op de behoefte van het bedrijf, elke cursus zit er wel een kleine twist in zodat het niet voorspeelbaar of saai word.

• Wat vond u van de inhoud van de training? goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? erg prettig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Fun4kids

Leerzaam

Dit keer deden we het net even anders als voorgaande jaren. Dat maakt het leuk. Elwin vind ik een leerzame coach die goed weet waar hij het over heeft en de informatie goed kan overbrengen. En er ook veel plezier in heeft als hij iets verteld, waardoor de stof goed blijft hangen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Leerzaam
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Enthousiast en hij kan goed de informatie overbrengen.
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kinderdagverblijf Fun4kids in Schagen

Top!

Elwin geeft super les! Altijd maakt hij er iets leuks van. Nooit het zelfde lespakket.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Heel goed, leert er veel van.
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Super! Legt alles goed uit. Met veel voorbeelden
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op mijn werk bij fun4kids

Boeiend

Fijne leerzame avond met een prettig persoon die je alles kan vragen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Heel goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Super
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op locatie

Fijne herhaling

Het wad een fijne avond, fijn om een keer een ontruiming te oefenen. Helaas was het een pand die ik persoonlijk niet ken waardoor het voor mij anders is.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Top instructeur. Fijn elke keer dezelfde
  • Waar heeft u de training gevolgd? Hapert

Praktisch, actief en aanzet tot zelf denken

De manier waarop de training werd gegeven vond ik erg prettig. Je werd gestimuleerd zelf aan de slag te gaan. De theorie werd op digibord in de vorm van een quiz besproken. Zo kwam er heel veel aan bod. Cursusleider erg vriendelijk en duidelijk.

• Wat vond u van de inhoud van de training? goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? fijn
  • Waar heeft u de training gevolgd? op de eigen school OBS De Kas

Leuk, enthousiast en leerzaam!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Waardevol.
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prettige manier van communiceren en leren.
  • Waar heeft u de training gevolgd? In Hapert, Kids Talent

Super leerzaam.

De trainer was enthousiast en hij had leerzame oefeningen. Het was een lange middag maar het vloog om doordat het boeiend en leerzaam was.

• Wat vond u van de inhoud van de training? top
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? geweldig
  • Waar heeft u de training gevolgd? OBS de KAS

Gezellig nuttig en heel leerzaam

Gezellig duidelijk nuttig leerzaam tot het einde interessant

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Heel goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? Hazerswoude

Verhelderende opfriscursus

Het was fijn om de theorie nog eens te horen en op te frissen. Voor de nieuwe medewerkers was het denk ik was lastiger omdat we de AED bijvoorbeeld niet hebben gebruikt.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op locatie Hoppie Zorg

Gezellige leerzame avond.

Ik werk sinds januari bij apetrots dus mijn eerste ervaring met let us train you. Gezellige leerzame avond gehad. Vooral het gedeelte rookontwikkeling.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Gezellig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Apetrots hazerswoude dorp

We hebben weer een leerzame, gezellige en leuke avond gehad met Elwin.

Elwin geeft op een leuke manier een goede invulling aan de training. Dit houdt je scherp en alert en we leren elke keer weer bij.

• Wat vond u van de inhoud van de training? goed, er is veel afwisseling
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? goed, Elwin kent ons inmiddels een beetje en weet ons elke keer weer goed te boeien.
  • Waar heeft u de training gevolgd? op onze eigen locatie in Gramsbergen

Leerzaam en interessant

De avond was weer mooi opgezet. Zo lang als het eigenlijk duurde, zo snel was het voorbij. Een ontruiming heeft ook zeker een meerwaarde en mag vaker gedaan worden.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goeie herhaling. Interessante onderdelen op een goede manier neergezet. Het blijft hangen.
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Elwin.. Altijd Top!! :)
  • Waar heeft u de training gevolgd? Gramsbergen

Leuke experience, informatief en vermakelijk

3x in de auto te water met verschillende opdrachtjes. Leuk en informatief.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Leuk. Stukje theorie was wel mager
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Goed, bekwaam en vriendelijk
  • Waar heeft u de training gevolgd? Voorthuizen

Goede leerzame cursus

Prettige gastheer erg sociaal en duidelijk uitleg.Ook staat hij open voor vragen.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Zeer goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kinderdagverblijf Eigenwijz

Super informatieve avond!

Leuk dat je kennis word getest op verschillende manieren! Je kan ondertussen alles vragen. Het word afgewisseld met theorie, quiz, zelf met groepjes rouleren etc. Was dit keer ook heel interessant met nieuwe informatie & met de BHV een echte oefeningen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Ja goed! Nieuwe dingen besproken wat ik nog niet wist!
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Legt goed uit en neemt de tijd! Altijd leuk dat dezelfde persoon weer terug komt.
  • Waar heeft u de training gevolgd? Eigenwijz

Mega leuk en ontzettend veel geleerd!

Wat fijn dat er voor iedereen de tijd wordt genomen. Iedereen op zijn eigen tempo erg fijn! Bedankt voor de ontzettend leuke dag die ik voor de rest van me leven mee ga nemen.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Leuk en gevarieerd
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Erg fijn
  • Waar heeft u de training gevolgd? Voorthuizen

Gevarieerd, leerzaam en lekker tempo er in

Blijft leerzaam

• Wat vond u van de inhoud van de training? Zeer goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Goed, beantwoord elke vraag uitgebreid en neemt De Tijd voor je vragen
  • Waar heeft u de training gevolgd? Houten, kidslodge

Hoogstraat 69