Ik vond het een erg interessante en leuk gegeven cursus.
Het was ok. Ik had misschien wat meer diepgang verwacht. Wellicht komt dit doordat ik al ervaren ben met volwassen ehbo.
Super trainer!!!! Hij kon het super goed brengen, af en toe een grapje, goede en heldere uitleg. Geen moment saai. Erg knap.
Wat een leuke reactie :) Natuurlijk geven wij dit door aan onze instructeur!
Mijn ervaring met de cursus is goed. Persoonlijk zou ik de cursus in drie avonden van 2 uur 'knippen'. Niet alleen omdat het veel informatie is die je tot je moet nemen (en onthouden), ook omdat beide avonden nu enorm uitliepen. Je merkt dat als je de hele dag gewerkt hebt drie 3,5 uur luisteren veel is. Verder een onwijs groot compliment voor onze instructeur. Hij wist op alle vragen een antwoord en het is een onwijs sympathieke vent!
Dank voor je feedback. Uit ervaring blijkt helaas dat 3 avonden net té veel gevraagd is van de ouders dit in verband met andere verplichtingen en sport etc. Evengoed nemen wij het wel mee want wie weet zijn er meer ouders die de verdeling over 3 avonden prettiger vinden.
Kinder EHBO was leuk,heel leerzaam en op een geweldige manier gegeven. Dankjewel Martin Gielisse, t was de moeite waard!
Leuke reactie, dank daarvoor! We geven de complimenten door aan Martin!
Ondanks de iets mindere locatie voor de 2e avond, was het belangrijkste... de instructeur meer dan goed.
Top gedaan en top trainer,, erg goed.. Zou graag nog een keertje een verdiepingsslag doen..
Aanrader, professioneel, leuke leerzame training!
heb die dag veel nieuwe dingen geleerd. Het was daarnaast ook gezellig en voelde me helemaal niet opgelaten tijdens de cursus terwijl ik daar normaal heel snel last van heb
2 heel leerzaame avonden gehad. enthousiaste leraar en een gezellige groep.
Leuke leerzame cursus. Ook cursusgever Bram Schuijt deed het goed. Het enige minpuntje was dat de ruimte waar de cursus de tweede avond gegeven werd niet echt geschikt was.
Kundig, vriendelijk en gezellig
Communicatie vooraf rondom de cursus had beter gekund. Wacht ook nog steeds op de theorie die we per mail zouden ontvangen.
erg leerzame training joost bracht de informatie op een fijne manier over met de nodige humor
Gezellige leerzame avond, met veel geduld wordt alles uitgelegd en alle vragen beantwoord
Vriendelijk,Klantgereicht en deskundig.