Ik heb de Kinder EHBO cursus als heel goed ervaren. Alles was helemaal top! Op een leuke manier werd alles uitgelegd, veel ruimte voor vragen, en alle onderwerpen die handig zijn om te weten zijn behandeld! Super!
Het waren twee leuke en leerzame avonden. Ik dacht alleen wel... Oké... krijg ik hier ècht een certificaat voor? Maar is weer leuk meegenomen. Hoop dat ik 'alles' kan onthouden en toepassen zodat ik mijn certificaat ook 'waard' ben.
Door de manier waarop de cursus wordt gegeven ("Fun-Factor") blijft de behandelde stof goed hangen. Positief! Extra vraag: Wij zouden nog documentatie ontvangen via de mail. Deze heb ik echter nog niet ontvangen. Zouden jullie mij deze (nogmaals) toe willen sturen? Dankjewel!
In informele sfeer veel geleerd. Trainer is begaan met zijn vak en kan dat helder overbrengen. De kennis is erg waardevol en kijk terug op een gezellige, maar vooral leerzame cursus. Kan het iedereen aanraden!
Ik vond het leuk, grappig, heb ook echt wel heel veel dingen geleerd maar ben wel een beetje 'verbaasd' dat het zo makkelijk is om een certificaat te krijgen, hoe blij ik er ook mee ben :-).
Het was een zeer leerzame en prettige cursus met veel enthousiasme gegeven. Bedankt!
Was zeer leerzaam!! Alles goed en rustig uitgelegd. Dus zou het een ander zeker aanraden.
buiten het feit dat ik het ontzettend leerzaam vond heb ik twee hele leuke en gezellige avonden gehad
Docent Martin bracht eea deskundig, toegankelijk en enthousiast. Daarmee maximeerde hij het leren op een plezierige wijze !!
Echt super leuk gedaan. Op een nuchtere heldere manier.
Hele fijne ongedwongen sfeer tijdens de cursus, met genoeg ruimte voor vragen. Pluim voor Bram, top gegeven!
Ik heb op een prettige en gezellige manier veel geleerd. Vond het fijn dat ik na de cursus nog een hand out mocht ontvangen.
Prima cursus. Klein boekje als naslagwerk en waar tijdens de cursus aantekeningen in gemaakt hadden kunnen worden, had ik wel als prettig ervaren. Dia-sheets waren erg verouderd
Interessante cursus met een goede begeleider.
Vond het een goede en pragmatische training met voldoende oefenmogelijlheid met een leuke trainer.
Fijne manier van een cursus volgen. De stof werd niet op een saaie of één-tonige manier vertelt. Leuke afwisseling tussen theorie krijgen en het oefenen van de handelingen. Je mag je eigen ervaringen vertellen en een leuke quiz aan het eind om te kijken hoe goed je hebt opgelet. Prettige sfeer tijdens de cursus en goed geholpen door het team. Fijn dat ik ook met vragen bij jullie terecht kan en dat ik eventueel hulp kan krijgen bij eventuele meerdere/ verdere cursussen.
Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! En mocht je meer informatie willen over een andere cursus (BHV, EHBO, cursus Auto te Water) of opleiding (Zweminstructeur ABC of Lifeguard) dan zien we je reactie graag via [email protected]
Het is een hele leuke en leerzame training geweest. Martin heeft ons zeer goed begeleid en nam ook zeker de tijd om onduidelijkheden uit te leggen. Ook in voor een grap tijdens de cursus. Al met al zeer geslaagd.
We hadden een hele gezellige groep mensen om de cursus mee te volgen. De trainer was ook erg leuk, gezellig en professioneel in hetgeen wat hij deed. Hij checkte de tweede keer ook even wat we wel/niet gehad hadden, dat vond ik erg sterk. Ik ben twee keer met plezier gegaan.
we kregen een informatieve cursus kinder-ehbo met heel veel duidelijke info ook met een beetje humor uitgelegd dus de scherpe kantjes waren er vanaf . Het was een leuke sfeer bij een serieus onderwerp . We hebben veel geleerd in die 2 cursusavonden en mooi afgesloten met een diploma ik ben zeer tevreden over de cursus.
Dank je Iris, super om te lezen dat de cursus geslaagd is geweest!