Super veel geleerd, deskundige instructrice! Veel verhalen uit ervaring. Alleen jammer dat ik na drie weken nog steeds mijn diploma niet heb ontvangen...
Hoi Moniek, Het certificaat is alsnog verstuurd per post. Mocht deze niet zijn binnengekomen wil je dit dan ons laten weten via [email protected]?
Leuk dat er een quiz is aan 't eind. Verder vind ik het taaie stof omdat je weinig zelf doet. Maar fijn dat het over 2 avonden is verdeeld, dan kun je beter geconcentreerd blijven.
De kinder EHBO is een Luchtige, leerzame en goed te volgen cursus. Voel me een stuk zelfverzekerder mocht er wat met mijn of andere kinderen gebeuren!
Ik heb 1 verbeterpunt. De sheets zagen er verouderd uit en niet super aantrekkelijk. Ik zou hier zorgen voor een iets professionelere PowerPoint met eigentijdse visuals erbij.
Goede inhoud, persoonlijk en - voor zover mogelijk - luchtig gebracht
Zeer tevreden wat ik miste is de handleiding try out tijdens de cursus. Wat moest ik nu allemaal opschrijven om te onthouden of staat t in de hand out. Dat vond ik jammer, om de hele les te schrijven is ook niet fijn...
Dank voor je reactie. De Hand-Out is verstuurd via de e-mail en kan wel eens in postvak ongewenst terecht komen. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons weten dan versturen wij deze per post.
Een super cursus waar ik veel van geleerd heb.. Het was goed en duidelijk overgekomen.. Ook veel praktijk, zelf proberen.. Bedankt!
Super goede, fijne, leuke cursus!
Ik heb de cursus als prettig ervaren. Veel voorbeelden uit de praktijk. Jammer, dat de handout zo summier is. Als ik dit van tevoren had geweten, had ik meer aantekeningen gemaakt.
Dank voor je reactie! Inmiddels hebben we de hand-out uitgebreid en in een nieuw jasje gegoten. Wanneer u deze per post wil ontvangen laat het u ons dan weten via [email protected]
Prima opgezet. Het was fijn om diverse dingen bij te leren en ook om ervaringen weer bevestigd te zien. Ons is echter beloofd, dat we nog een beschrijving van diverse handelingen na de cursus zouden ontvangen, en die heb ik tot op heden niet gezien. Zodra ik die ontvangen heb, kan mijn oordeel wat mij betreft best een 10 worden.
Wij gaan voor die 10! De hand-out is verstuurd via de e-mail en kan wel eens in postvak ongewenst terecht komen. Wanneer u liever de nieuwe hand-out via de post wil ontvangen laat het ons dan weten via [email protected]
Als BHV'er niet veel nieuws geleerd. Bevestiging dat ik gerust verder kan maar had stiekem wel meer nieuwe informatie verwacht. De hand-out en certificaat waren niet voorhanden tijdens de les. Zo ook geen pen en papier op iets op een papiertje te schrijven. De houten stoelen zijn voor een zwangere vrouw een harde zit. Gelukkig maakte de enthousiaste instructrice het goed.
Leuke gezellige leerdag gehad. Ik had wel fijn gevonden dat er met beamer gewerkt werd.. iets meer puntgewijs theorie. En dat we bijv. de uitgeprinte sheats mee naar huis kunnen nemen. Zo kun je het thuis altijd nog een keer doornemen.
Een cursus waar ik veel van heb geleerd. Het was een leuke dag. Ik voel me zekerder voor het geval er iets mocht gebeuren met mijn kind.
Leuke informatieve avonden. Veel geleerd maar toch ook veel gelachen
Duidelijke en praktische training gekregen van Sylvie. Om zelf aantekeningen te kunnen maken bij de diverse onderwerpen heeft het de voorkeur om de handouts van de presentatie te ontvangen voor de training. Als het goed is krijgen we die nu nog nagestuurd.
Beste Nicole, Heb je de hand-out inmiddels ontvangen? Mailen kan naar [email protected]
Ik vond het een zinvolle cursus en goede docent. Wat ik gemist heb is het vooraf toesturen van een hand-out. Wanneer je deze bij aanvang ontvangt kun je de aanvullingen van de docent er bij schrijven. Tot nu toe heb iki deze hand-out nog niet ontvangen. Ik hoop dat de hand out up tot date is. Ik miste een boekje over kinder EHBO. Verder is alles goed gecommuniceerd.
Heel leerzaam
Prima training! Erg tevreden.