De beoordeling voelt wat onnederlands, maar is legitiem. Een van de weinige facturen die ik met plezier betaald heb.
Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Het was erg duidelijk uitgelegd, en erg leerzaam. Het geeft me zekerheid dat ik, indien nodig, weet hoe te handelen.
Het waren 2 leerzame en leuke avonden. Ik ga het hopelijk niet te veel nodig hebben, maar anders weet ik in ieder geval wat ik kan doen. Komt er nog een vervolg op? Zodat je bepaalde zaken kunt herhalen en wat verder kunt verdiepen.
Het waren 2 super leuke en leerzame Kinder-EHBO avonden!
Eigenlijk is 2x 3 uur te kort omdat het zo interessant is en je er zoveel kunt leren.
Alles wordt goed uitgelegd. Het is niet alleen maar luisteren maar ook actief meedenken over wat te doen.
fijne heldere uitleg. De cursus had wat langer mogen duren, nu werden sommige dingen wel heel snel behandeld. De laatste les moest er ook nog een toets gemaakt worden door 1 deelnemer, dat gebeurde in de tijd van de cursus, dat zou ook daarna kunnen.
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. De sfeer in de groep was ook erg fijn mee te werken.
Ik voel me door de cursus meer zeker van mijzelf in situaties met kinderen. Ook fijn om praktisch hebben kunnen oefenen met reanimeren en verbinden
Ontzettend veel geleerd, goede sfeer, heerlijke koffie...zeker voor herhaling vatbaar.
Heel veel aan gehad leuke en aardige en deskundige lerares. Heb veel geleerd ben er super blij mee. Kan niet wachten tot de herhaalcurses.
Leuke en leerzame cursus. Sfeer is altijd bepalend door cursisten. Communicatie is op zich prima, snelle reactie op mail. Alleen het duurde heel lang voordat ik mijn diploma had ontvangen, waarschijnlijk door miscommunicatie.
Fijne manier van lesgeven op onze eigen locatie en heel veel praktijk oefeningen!
Fijne cursus. Veel te veel deelnemers, er stonden 18 of 19 mensen op de lijst!! Gelukkie is dd helft om wat voor reden dan ook niet op komen dagen, dat maakte dat het aantal deelnemers nu prima was om de cursus met aandacht te kunne volgen. Er zou iets meer tijd mogen zijn.
Beste Femke, Wij wisten voorafgaand aan de cursus dat de opkomst absoluut geen 19 personen zouden zijn. Bij het maken van de presentielijst zijn er per ongeluk extra namen op dit document gekomen. Ons streven is een maximum van 15 personen.
Een hele heldere en duidelijke cursus, het was duidelijk dat de cursusleider veel deskundigheid in huis had en met veel enthousiasme de cursus gaf.
Het was erg interessant en duidelijk. 1 tip: een groep van maximaal 7 mensen zou beter zijn. Dan is er meer aandacht bij de oefeningen of het wel of niet goed gaat. Voor de rest ga zo door!
Beste Caroline, Dank voor je reactie en fijn dat de cursus naar verwachting is verlopen. Helaas is een groepsgrootte van maximaal 7 personen niet haalbaar om de cursus voor dit bedrag aan te bieden. Vandaar onze keuze om de cursus voor een relatief laag bedrag aan te bieden, dan zijn we wel afhankelijk van minimaal 13 personen. We hopen evengoed dat jullie het leuk hebben gehad op het prachtige Texel!
Prima cursus met duidelijke uitleg en voorbeelden. Tip: hand-outs tijdens de cursus zodat je evt wat kan bijschrijven en op een later moment kan teruglezen. Communicatie een lager cijfer omdat ik nog steeds geen certificaat ontvangen heb (tbv declaratie verzekering). Hier heb ik vandaag een mail over gestuurd.
Beste Lisette, Vervelend dat je certificaat niet is aangekomen, deze is alsnog verstuurd via de post. Wij hebben de keuze gemaakt om de hand-out na afloop mee te geven zodat de informatie welke gegeven wordt tijdens de training vernieuwend is in plaats van dat iedereen zich al heeft ingelezen. De hand-out is puur bedoeld als naslagwerk. Mocht het niet lukken met de declaratie van de zorgverzekering dan horen wij dat graag waarbij we eventueel kunnen helpen.