Erg goed en leuk gedaan! Erg leerzaam!

Het was erg leuk gedaan. Meneer had alles duidelijk en op een leuke manier alles laten zien en vertelt

Zelf een goed vervolg geven aan een globale en soms algemene training.

De training zijn rommelig verlopen, de nadruk lag op reanimatie en vragen uit de groep beantwoorden. Dat deed de trainer heel goed en trouw, echter zat dit de effectiviteit en snelheid van andere onderwerpen in de weg. In het laatste uur moesten de meeste dagelijkse voorbeelden nog behandeld worden. De training zou ik wel aanbevelen, omdat het aanzet tot denken en regelen van dat wat nodig is voor een veilige (thuis)omgeving.

Veel/ teveel aandacht voor reanimatie van volwasseneb

Ik vond de cursus rommelig en er was onvoldoende aandacht voor huis/tuin en keukenongelukjes met kinderen! Dat werd in het laatste uurtje er snel doorheen gejaagd nadat we daar om gevraagd hadden! We hebben wel geoefend met reanimeren van volwassenen en de AED uitgelegd gekregen! Aanbeveling is om een cursusmap te maken en deze mee te geven als naslagwerk aan de cursisten! Kan tevens de leidraad/ rode draad voor de cursusleider zijn waardoor er meer structuur in de cursus komt

Ontspannen en leerzame herhaling.

Wederom een goede en leerzame avond. We hebben weer goed kunnen oefenen in een ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg.

Positief

Het was een gezellige en interactieve avond. Ookal was het voor vele een lange dag, Fred wist de groep er goed bij te houden. Het was voor iedereen begrijpbaar en interactief.

prima herhaling

interactief bezig met kinder EHBO door quizvragen

Interessant en veelzijdig

Fred geeft op een vlotte manier les waarbij goed afgewisseld wordt tussen theorie, praktijk en een leuke quiz. Fijn dat hij veel praktijkervaring heeft!

Fijne cursus om meer informatie op te doen

Fijne cursus alleen jammer dat de groep iets te groot was (14 man) waardoor er te lang over een onderwerp in werd gegaan en daardoor aan bet eind wat in tijdnood kwamen en niet alles is behandeld! Het kwam wat rommelig over hierdoor.

To the point!

Alle belangrijke punten behandeld. Prettig en effectief.

Een super gezellige leerzame cursus

Ik heb de herhalingscursus kinderehbo gevolgd . Het was een hele gezellige cursusavond. Alles werdt super verteld en uitgelegd, en konden veel van elkaar leren door over ongevallen te praten. Nelleke is een heel fijn persoon, en legt alles heel erg goed uit. Je merkt dat ze veel ervaring heeft.

Leerzame cursus

Het is een hele leerzame cursus! De mevrouw legt alles goed uit en we zijn allemaal weer op gefrist! Ik beveel het zeker aan :-D!!

Goede cursus

Cursus was goed en duidelijk. trainer legde alles ook goed uit.

Leerzame herhaling

Wij hebben een leerzame herhalingscursus BHV en EHBO gehad. Wij vonden de manier waarop de cursus wordt gegeven erg fijn, omdat het erg vrij en gezellig was.. Een beetje theorie, maar voornamelijk praktijk.

Leerzaam en leuk tegelijk!

Het was een erg leerzame dag met ondertussen tijd voor een grap.

Uitstekend!

Prettige sfeer, duidelijke uitleg, fijne docent!

Duidelijk, concreet en enthousiast verteld.

Training zeer duidelijk en vlot gegeven. Ondanks het late tijdstip niet saai.

Goede EHBO training gevolgd!

Een EHBO training (2 avonden) gevolgd om de basics mee te krijgen - de trainer heeft het goed uitgelegd en de stof was daardoor eenvoudig te volgen.

Super leuke gezellige en leerzame avond

Jeanine legt alles goed uit en gebruikt voorbeelden uit de praktijk of legt het uit met vergelijkingsmateriaal. Hierdoor kun je je beter inleven.

Heel fijn en duidelijke herhaling van de ehbo

Heel prettig dat de herhaling plaats vindt Duidelijk uitgelegd en in klein groepje kunnen uitvoeren

Goed en gezellig

Word goed uitgelegd als je iets vraagt en laat alles goed zien

praktische curcus, geen geneuzel to the point.!

praktische curcus, geen geneuzel to the point.!

Goede trainer die veel ervaring heeft.

Het volgen van EHBO en BHV is iets wat jaarlijks terug komt. Nu komen hier veel dezelfde dingen aan bod. De trainer verteld wel elke keer iets nieuws en weet je te prikkelen tot nadenken. Dit houdt ons enthousiast en de tijd vliegt. Ook heb je weer veel geleerd na een dag/ dagen training. Zeer zeker aan te raden.

Altijd duidelijke traning !!

De training wordt altijd duidelijk gebracht met daarbij ook voldoende ruimte om zaken die bij ons bedrijf spelen te bespreken. Ook wordt de cursus met veel afwisseling gebracht niet elk jaar met het zelfde programma. b.v. vorig jaar ontruiming d.m.v. rollenspelen dit jaar in kleine groepjes bepaalde casussen bespreken met daarna evt. aanvulling vanuit de trainers. De stof wordt dus elk jaar op een andere manier gebracht !! Top !!

Goede cursus

Goede cursus. Belangrijkste onderwerpen worden behandeld en de uitleg is helder.

Leerzame dag met informatie die toegespitst is op de doelgroep

Joost is een grappige man die zich goed in kan leven aan de groep waaraan hij les geeft. Het was een leerzame dag die voor mij eigenlijk iets te lang duurde. Verder kwam de informatie wel goed over!

Hoogstraat 69

5051RT Goirle