Mijn ervaring is zeker fijn geweest bij de curses!

Alles werd op een simpele manier uitgelegd, er werd meerdere malen gesproken en herhaald. Ook werd het gezellig en er werd er ondertussen ook gelachen! Top gedaan!

Interactief en duidelijk

De trainer wist droge, maar toch heel belangrijke stof op een leuke en luchtige manier over te brengen. Daarnaast hield hij zich netjes aan de Corona maatregelen. We hadden op locatie les met 1.5 meter afstand tussen iedere cursist.

compact en duidelijk

de training raakte de juiste punten aan om te herhalen en werd op een fijne manier gebracht

Een gezellige leerzame avond

Een leuke quiz, tijd voor gezelligheid maar ook erg leerzaam. Handelingen worden goed uitgelegd en er is ruimte voor alle vragen.

Op een leuke manier de lesstof gebracht.

Op een fijne originele manier de les stof gebracht.

Leerzame praktijkbijeenkomst

Deze praktijkbijeenkomst vond ik erg goed verlopen. De EHBO is voor mij weer opgefrist, fijn om ’alles’ weer aan bod te hebben gehad, mocht het ooit nodig zijn ik juist kan handelen. De bijeenkomst was goed in elkaar gezet, met een tikkeltje humor. Top gedaan in deze corona tijden.

Het was een leuke leerzame les, ook door corona kon niet alles maar toch heel leuk opgezet

Leuke les

Leuke interactieve herhaling van EHBO/BHV cursus

Leuke actieve cursus waar veel gebruik wordt gemaakt van interactie met de groep. Duidelijke, gezellige instructeur die weet waar hij het over heeft.

Was een leuke leerzame avond!

Goede leuke interactie!

Leuke ervaring

Ik vond dit een leerzame, gezellige hh cursus. De manier hoe alles uitgelegd werd was heel duidelijk. Tijdens de cursus hing er een gezellige ontspannen sfeer en dat is altijd prettig.

Super leuke ehbo herhaling

Een super leuke herhaling gehad. Met tussendoor een grapje maakte de verplichting leuk. Elwin maakt er een leuke avond van op een gezellige manier. En brengt de informatie op een leuke manier zodat het ook blijft hangen.

Fijne leerzame avond gehad

De uitleg was heel helder met leuke 'grapjes' tussendoor. Dit was mijn eerste ehbo herhaling waarvan ik écht iets heb opgestoken en een leuke avond heb gehad. Dankjewel daarvoor!!

Geweldig!

Het was een leerzame avond! Het werd op een leuke manier uitgelegd en ook op een manier dat we het kunnen blijven onthouden.

Interessante avond

Hele fijne instructeur, duidelijke uitleg, in voor een lolletje, interactieve avond, gaat dieper in op dingen. Hele fijne en interessante avond gehad en alles super goed uitgelegd en goed op dingen ingegaan die wij vertelde

Leerzaam en niet saai

Leuke manier om mijn kennis op te frissen

Ik vind het een leuke en interessante training!

Het was een super training! Er kon gelachen worden en grapjes gemaakt worden maar ondertussen was het ook serieus en leerzaam! Al met al een top training!

Leerzaam op een leuke manier

Wordt serieus les gegeven maar wel op een relaxte manier. De stof wordt duidelijk uitgelegd. Veel ruimte voor vragen.

Het is een goede leerweg voor bhv/Ehbo. Top

Het is een goede en leuke manier om deze cursussen zo te leren. Ben goed tevreden.

Relaxed maar heel leerzaam.

E learning was duidelijk en goed te doen. Wel een aantal dubbele vragen in de toets. Praktijk was heel ontspannen en ondanks dat het een herhaling was toch weer nieuwe dingen geleerd. Complimenten voor Elvin die een goede sfeer kon creëren.

Verassend, interactief

Interactieve cursus. Verassend om na 16 jaar herhalen toch nog nieuwe dingen te leren. Alle lof voor de Instructeur.

Prettige duidelijke trainibg

Heel fijne instructrice en prettige e learning.

Fijne en leuke manier van ehbo krijgen

De theorie online vond ik erg fijn. De praktijk lessen zijn lekker luchtig en er hangt een fijne sfeer. Er wordt naar onze mening qua lesgeven en onderdelen gevraagd.

Goede uitleg. Gezellig, onderhoudend gebracht

Goed, duidelijk en leuk.

Het was een leuke middag waar veel informatie is overgebracht. De spelonderdelen en oefeningen zorgden ervoor dat de stof goed bleef hangen.

Toch weer leerzaam

Intructeur Elwin heeft ons op een leuke en niet langdradige manier de cursus gegeven. Tussendoor was er ruimte voor lol en hij had een leuke quis!!

Hoogstraat 69

5051RT Goirle