Niet eerder met zoveel plezier een hoop geleerd!

Veel practische en op ons toegespitste kennis gedeeld. Op een leuke manier, met afwisseling in activiteiten, humor en verschillende werkvormen. De avond zat goed in elkaar en vloog voorbij. Na 8 jaar kinderehbo, toch ook weer eea bij geleerd..

waardevolle opfrissing met een heldere instructie

Onze instructeur Joost is een prettige persoonlijkheid. Grondig, af en toe humor maar uiterst serieus. Fijn! Heldere vragen en dilemma's. Ruimte voor oefening. Hartelijke dank.

Super leerzaam en leuk tegelijk

De e-learning van te voren, maakt dat je zonder haast de cursus doorgaat en meteen al 1x herhaling te pakken hebt, dus blijft alle info sneller hangen. Klein probleempje bij het inloggen van de e-learning, maar dit werd snel opgelost. De instructeur was top!

Elwin deed het hartstikke leuk. Als iemand twijfelde om antwoord te geven, daar deze persoon bang was om het fout te hebben, gaf Elwin het vertrouwen dat je de cursus doet om te leren.

Was duidelijk en niet saai

Duidelijk en niet saai.

Goede instructeur die op een leuke manier praktijkles gaf

De theorie vond ik minder prettig. Foto's vond ik onduidelijk. Vragen werden fout gekeurd terwijl die technisch gezien wel goed waren. Vormgeef-technisch was de site (tekst) niet goed leesbaar. De regels zijn veel te lang (leesbaar is 8 a 10 woorden per zin, niet meer). Ondanks dat we een werkdag van 10 uur achter de rug hadden, was de 4 uur durende praktijk 'toets' prettig. Het werd op een leuke en goede manier gedaan met afwisseling tussen luisteren en doen. De instructeur legde duidelijk uit wat de bedoeling was en had humor.

goed en prettig

legt goed en op prettige manier uit kijkt wat groep weet en past daar verhaal op aan.

heel goed

degelijk, humorvol, pakkend, degelijk, gezellig,

Helder en duidelijke training

De voorbeelden waren ook goed gericht op onze eigen situatie en werkplek.

leuke en duidelijke training

Leuke en duidelijke uitleg van de training. Tevens boeiend door ook de prive verhalen te vertelen

prima bhv cursus gehad

ik heb de cursus als zeer prettig ervaren met een goede cursus leider die het goed kon presenteren. weer fijn om alle bhv handelingen nog een keer door te nemen.

Heel goede praktijktraining, iets minder duidelijke online training

De trainingsdag op locatie was heel prettig: een goede en bevlogen trainer, duidelijke informatie, fijne actieve werkvormen. De training online vond ik wat slordig: spel- en typfouten, vreemde layout soms, soms werd informatie herhaald en een samenvatting van de belangrijkste punten zou fijn zijn. Verder kostte het me veel energie om zo veel tekst van een scherm te lezen, een 'offline' mogelijkheid zou fijn zijn.

Goed, heldere uitleg!

Erwin geeft heldere uitleg en heeft een goede mix van humor en weer ernstige uitleg. Gewoon fijn om naar te luisteren. Zijn kinderen heten Luna en Indi;) Voor een gebroken hard gebruik je een goede chocola als pleister

Hele fijne en goede instructeur!!

Wat een ontzettend goede instructeur. Veel informatie en kennis in een heldere levendige vorm. Praktijkgericht en duidelijk. Geen onnodige enge of nare verhalen, realistisch, rustig en concreet. Juist hier en daar een grapje of handigheidje om het een beetje prettig en luchtig te houden, zonder "leuk te willen doen" over iets dat niet leuk is. Handreikingen die in onze specifieke werksituaties verschil kunnen maken. De instructeur heeft zelf ook ervaring in onze branche en is daardoor zelf echt oprecht overtuigd en ervaren in het verschil dat we kunnen bereiken en maken met handelen, wat prettig is. Oprecht de beste herhalingscursus die ik in de afgelopen jaren heb gehad. Hoop hem volgend jaar weer te treffen.

Veel geleerd, fijne instructeur

Ik heb veel geleerd, de les was waardevol en gezellig. We hadden een fijne instructeur die alles rustig en goed uitlegde.

Was duidelijk

Alles werd duidelijk uitgelegd . Blij dat er geen quiz was haha . Fijn dat we de deken nog hebben geoefend .

duidelijk en verhelderend.

duidelijk en goed ingespeeld op de locatie.

Zeer goed bevallen. Niks op aan te merken

Op een leuke manier weer van alles geleerd en kennis opgefrist!

De instructeur gebruikte een leuke interactieve presentatie waarbij alles duidelijk uitgelegd werd. Luchtig, helder en eigenlijk ook best gezellig. De tijd vloog voorbij èn alles was volgens de corona-richtlijnen!

Op een losse manier je kennis ophalen.

Op een fijne manier weer je kennis opfrissen.Een fijne instructeur erg positief en gedreven.

Super leuke en leerzame ehbo cursus gehad.

Elwin deed het echt heel erg leuk. Ik heb veel dingen nieuwe geleerd en vond vooral de quiz erg leuk! De tijd vloog voorbij!

Interessant

Het was een leerzame en interessante avond omtrent BHV. Enige wat ik vind is dat er misschien onderscheid gemaakt moet worden tussen volledig nieuwe kandidaten en kandidaten die al bhv hebben gehad.

Prettige cursus

Duidelijke uitleg, fijne trainer.

Vond het goed

Ik kon alles volgen en vond het goed uitgelegd allemaal

Hoogstraat 69

5051RT Goirle