Leuk en afwisselend.

Via een andere werkvorm bhv herhaald. Leuk, nuttig, tijd ging snel voorbij. Goede instructeur die vooral praktische voorbeelden voor de werkvloer aanreikte.

Leerzame en leuke ervaring.

De training was erg divers. Verschillende werkvormen waarbij wij veel leerde over ehbo en BHV. De trainer sloot goed aan bij de groep.

Fijne praktijk cursus

Fijne luchtige praktijk cursus met goede voorbeelden en de nodige hoeveelheid humor . Een ontspannen maar tegelijkertijd professionele aanpak en sfeer . Zeker aan te raden !

Leerzaam en gezellig!

Het was een leerzame maar ook gezellige cursus!

wij zijn enthousiast!

En willen voortaan iedereen laten opleiden door jullie!

Ik vond het een zeer interessante avond en met fijne begeleiding. Als je vragen hebt kun je dat altijd stellen en niks is verkeerd. Ik vond dit een fijne manier om alles weer even op te frissen.

Heel leerzaam op een leuke manier!

De ehbo curcus was in 1e instantie leerzaam en fijn om alle informatie weer even tot je te nemen. Ik kon mijn aandacht er goed bijhouden, omdat hij het op een hele leuke manier bracht. Serieus en ook met eigen ervaring, maar humor was er zeker ook! Die afwisseling maakt dat het boeiend blijft! Ook de vragen die je zelf moet beantwoorden met de afstandsbediening houden je erbij.

Leuke leerzame les

Fijn dat alles weer even besproken werd en op leuke manier ook met quiz.

Leerzaam

Belangrijke maar ook redelijk taaie stof op een leuke leerzame manier overgebracht. Zo blijft het hangen en heb ik het gevoel dat ik er veel van opgestoken heb.

Leerzaam kort duidelijk en leuke les

Nieuwe tips, duidelijk kort bondige uitleg. Leerzaam en leuke humor tussendoor!

Enthousiaste trainer en heldere opfriscursus.

Er was veel ruimte voor eigen inbreng; het interactieve gedeelte met de quiz en de kieskastjes was leuk. Praktische opfriscursus en leuk om samen te doen.

Leerzaam op leuke en interactieve manier

In het verleden vaker bhv opleidingen gedaan en ook het stukje ehbo erbij gekregen .Dit waren vaak lange dagen met veel droge stof . De Kinder ehbo is een goede menging van praktijk en theorie op een leuke interactieve manier

Goed en duidelijk

Joost is een prettige man. Je voelt je op je gemak, hierdoor durf je mee te denken en te proberen waar je nog minder weet van had. Hierdoor leer je naar mijn idee meer

Leerzaam goed om weer even te doen

Leuke interactie, stukje theorie daarna praktijk was helemaal goed.

Duidelijk, leerzaam en interessant

Docent vertelde op een prettige en duidelijke manier en er was veel interactie!

Erg goed les geven, Elwin is een aanrader.

De mooite waard. Bedankt

Fijne en leerzame middag gehad.

Fijn om alles weer even op te frissen en ook weer nieuwe dingen opgestoken. Het werken met de kastjes maakt dat iedereen aan het woord komt en leuk om de quiz te doen. De tijd is om gevlogen!

Leuk, erg leerzaam en niet te serieus.

Leuke en creatieve herhaling op de Kinder EHBO.

Het was een goede en fijne training.

Het was een goede en fijne training. Alles was goed en duidelijk.

Leuke interessante en zinvolle training!

Fijn om vanuit huis de theorie te hebben kunnen volgen en vervolgens een hele fijne training gehad waarin theorie en praktijk gekoppeld werden op een leuke manier. Geen uren lange studie, geen saaie training, maar interactief, veilig in groepje, aansluitend op bedrijf waar ik werkzaam ben, prettig en covid-proof kunnen oefenen met goede materialen (baby-poppen, peuter poppen, volwassen poppen, aed, verband materiaal. Wat in de theorie naar voren kwam, kon in de praktijk geoefend worden. En een leuke spelquiz om kennis te toetsen. Al met al zeer leerzaam! Deze manier van les krijgen gun ik iedereen.

Leuke interactieve training

Ik vond de training zelf heel leuk en interactief. Hierdoor leer je er meer van en blijf je ook bij de les. Heel goed gedaan door Elwin

Het was een leerzame middag met een duidelijke, maar vooral gezellige middag.dag

Door de leuke manier van uitleggen en voordoen, heb ik ervaren dat ik het beter kan onthouden!

Leuk en leerzaam

Ik vond dat er op een hele goede manier uitleg is gegeven waardoor het niet geforceerd voelde. Het was leuk, we hebben met elkaar en met de instructeur kunnen lachen maar ook zeker hele veel geleerd.

Zeer leuke en leerzame opleiding

Geen moment van verveling Keuze vragen in spel verband erg Leerzaam en leuk

Fijne werkvormen

Op deze manier gaat de ochtend zo voorbij! Fijne werkvormen! Fijn dat het niet te beladen is en dat er veel interactie is.

Hoogstraat 69

5051RT Goirle