leerzame avond

Goed gericht op onze doelgroep .

• Wat vond u van de inhoud van de training? goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? op locatie Bunnik

leerzaam

Door de manier van training geven. Blijft het weer hangen en is na een lange werkdag heel goed te doen, Dus volgend jaar willen we heel graag weer Elwin de Vries .

• Wat vond u van de inhoud van de training? 8
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? 10
  • Waar heeft u de training gevolgd? bij ons op de locatie

Leerzame training

Zeer leerzame training, die op een leuke ongedwongen manier gegeven wordt

• Waar heeft u de training gevolgd? Duo Bunnik

Leerzame en duidelijke training.

Erwin heeft een duidelijke en boeiende training gegeven. Casussen die ook vooral gericht waren op onze locatie. Daar heb je wat aan en wordt ook beter onthouden.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Zinvol en duidelijk
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Vakkundig. Hij bracht theorie en praktijk duidelijk over en liet ins goed nadenken over bepaalde situaties.
  • Waar heeft u de training gevolgd? Bij DUO in Bunnik

Gezellig en leerzaam. Goed geregeld

Een gezellige dag. Goed te merken dat de instructeurs veel ervaring hebben.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed en nuttig
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Ervaren en prettig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Gouda

Ik vond het een geldige ervaring. Had in eerste instantie mijn bedenkingen maar ben blij dat ik het toch heb gedaan . Één suggestie het zou leuk zijn als de deelnemers een live Hammer sleutelhanger met de naam van het bedrijf krijgen als aandenken . Na het halen van de training..

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed, een goede uitleg
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Zeer bekwaam legde het goed uit
  • Waar heeft u de training gevolgd? Gouda

Ongedwongen en gezellig een zeer serieus ongeval onder water oefenen

De trainers waren duidelijk, behulpzaam, en geduldig en zorgde ook nog voor een gezellige sfeer. We konden goed oefenen met toenemende moeilijkheid. Inderdaad, konden we niet alles oefenen, zoals bijvoorbeeld de ijskoude temperatuur van buitenwater, maar er zijn natuurlijk grenzen van wat er te oefenen is.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Compleet voor zover het kon in een binnenzwembad
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Vriendelijk, behulpzaam, geduldig, flexibel, duidelijk
  • Waar heeft u de training gevolgd? Tobbobad Gouda

Extreem leerzaam

Een leerzame en leuke ervaring over een serieus thema, waarbij met een lolletje tussendoor goed wordt geoefend met het te water gaan in drie verschillende scenario’s

• Wat vond u van de inhoud van de training? 8
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? 9

Je angsten overwinnen!

Aan het begin toch behoorlijk wat angst en spanning voor deze cursus. De theorie geeft al wat rust en handvatten voordat je aan de praktijk begint en het wordt met een knipoog verteld. Er is de ruimte om je angsten aan te geven, erg prettig! Bij elk praktijkonderdeel wordt er de tijd voor je genomen en kan je steeds een stapje verder gaan. Niks moet! Duikers zijn alert en helpen waar nodig. Zelf mijn angst overwonnen!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prettig, rustig en met een knipoog
  • Waar heeft u de training gevolgd? Gouda

Een training die ik iedereen aanraad.

Drie onderdelen geoefend: ijswak, cabine onderwater en auto te water. Door de stapsgewijze opbouw van de trainingen heb ik ondanks astma aan alles kunnen meedoen. De rustige en professionele begeleiding zorgde ervoor dat ik steeds de volgende stap kon maken. Een hele positieve en grensverleggende middag!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goede opbouw
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Allen zeer professioneel
  • Waar heeft u de training gevolgd? Alkmaar

Top !

Ik vond het persoonlijk heel fijne en een leerzame cursus.

• Wat vond u van de inhoud van de training? zinvol
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? topper!
  • Waar heeft u de training gevolgd? Bij Boomhut

Sluit goed aan op onze situatie

Een wederom leerzame ochtend in een prettige sfeer

• Wat vond u van de inhoud van de training? Prima, wat behandeld werd was allemaal relevant
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prettig, sloot goed aan bij onze behoeften
  • Waar heeft u de training gevolgd? De Stampertjes

Goed om op te frissen, fijne instructeur, interactief.

Heel fijn om interactief te kunnen leren. Het heeft mij geholpen om mijn kennis weer op te frissen.

• Hoe heeft u de instructeur ervaren? Kundig
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op mijn werklocatie

Erg fijne sfeer.

De sfeer was prettig. Veel ruimte voor vragen. Duidelijke instructies.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Ruim voldoende
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Goed
  • Waar heeft u de training gevolgd? Op onze school (Vita-College)

Leerzaam en praktisch

Leerzame training met een praktische inslag. Als enig verbeteprunt zou ik aan willen dragen om met handouts te werken, zodat mensen de slides bij zich hebben en daarbij aantekeningen kunnen maken. Vind het zelf dan makkelijker om de stof te onthouden en verwerken.

• Waar heeft u de training gevolgd? KDV Paddestoel

Heel leerzaam!

Elwin geeft deze cursus op een hele leuke manier. Veel van geleerd!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed!
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Top. Vriendelijk en duidelijk!
  • Waar heeft u de training gevolgd? De paddestoel

Geweldig! Een training met veel interactie waardoor je veel meer onthoudt!

Ik heb gisteravond deelgenomen aan wat voor mij een herhaling EHBO was. Het contrast met de training van een ander instituut die ik een paar jaar geleden heb gehad was enorm. Wat toen een avond van vooral zitten en luisteren was was het nu een avond van "de hersens zelf laten kraken en interactie". Deze manier van aanpak is zóveel beter omdat de participant zelf, na de online training, de antwoorden moet geven en zo, met een beetje hulp wanneer dat nodig is, tot de juiste doeleinden komt. Ik heb enorm van deze avond genoten en wil Joost nogmaals bedanken voor deze uitstekende cursus. Ik ben gerust dat wanneer er iets op mn werk zou gebeuren ik rustig kan blijven, logisch kan nadenken en de juiste handelingen kan verrichten. Let us train you! Bedankt!

• Wat vond u van de inhoud van de training? Goed! Duidelijk, helder en simpel
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Als heel goed. Joost had een actieve houding maar was er vooral op gericht dat wij het goede (of betere) antwoord gaven ipv het ons allemaal voor te schotelen. Wat maakt dat ik het nu nog steeds weet. Hij gaf ons zelfvertrouwen en was tevens erg leuk in de omgang wat altijd leuk is in een cursis! Hij krijgt voor mij een 10!
  • Waar heeft u de training gevolgd? Europalaan 79b Bladel

Prima dagdeel met praktijk als aanvulling op e-learning

Na de e-learning zelf gedaan te hebben is de ochtend praktijk prima waarmee je weer 1 jaar BHV proof bent.

• Wat vond u van de inhoud van de training? Prima
  • Hoe heeft u de instructeur ervaren? Prima
  • Waar heeft u de training gevolgd? Kantoor

Leuk, laagdrempelig, leerzaam

Leuk, laagdrempelig, leerzaam

Super leuke en leerzame les.

Heb nog nooit op zoon leuke manier les gehad. Op deze manier blijf je de hele les geconcentreerd luisteren. Leuke opdrachten. Heb veel geleerd vandaag. Top gedaan

wordt uitgebreid en duidelijk uitgelegd

wordt duidelijk uitgelegd en opgefrist op een leuke actieve manier.

top

was weer leerzaam. springt in waar behoefte naar is. zeer praktisch gericht mee denkend naar de werkelijkheid. was weeer top

Zeer leervolle cursus.

De docent van de EHBO en BHV cursus legt goed uit hoe en waarom alles op een bepaalde manier gedaan moet worden. Geeft je ook de tijd / kans om zelf na te denken. Werkt snel door maar neemt de tijd als men iets niet helemaal begrijpt. Leuke spontane vent !

Leuke leerzame dag!

Leuke leerzame dag met trainer die veel kennis kan delen!

een hele mooie, leerzame ervaring

om 16.30 uur was ik aanwezig op locatie. Het was niet helemaal duidelijk waar ik mij moest melden, er was geen ontvangstcomite. Ik had een stukje theorie verwacht, dit ging tegelijk met het praktijkgedeelte waardoor een ieder apart uitleg kreeg. Omdat ik mijn vragen wel stel was dit voor mij prima, ik kan mij voorstellen dat dit niet voor iedereen zo geld. Ik heb in ieder geval erg genoten, ben 4x te water gegaan en op 4 verschillende manieren ook uit de auto gekomen,

Hoogstraat 69

5051RT Goirle