Elwin nam de tijd voor vragen en ging er goed op in. Een heel ontspannen training met veel afwisseling
Iedereen kwam aan bod. Vragen netjes beantwoord. Nam rustig de tijd
Ze behandelen in een korte tijd op een goede manier de belangrijkste stof die je moet weten.
Praktijk ging veel naar de eigen werk situaties. Online verzenden en wanneer goed afgerond was niet duidelijk voor mij.
Prima cursus waar je heel veel inzichten krijgr
Prettige cursusleiders. Professionele opzet. Leerzaam en nuttig.
Had van mij wat realistischer gemogen met ramen dicht en gordels vast. Ga toch denk ik de cursus doen. Succes verder! Groetend, Gerard Roozing
Melvin is een goede instructeur die het goed, rustig en duidelijk uitlegt ook is de manier van leren op deze manier heel fijn.
Melvin heeft het allemaal goed uitgelegd en de manier van training is erg leuk en fijn.
Vind dat bhv valt of staat met de instructeur, hebben nu al 2x een prettige uitleg en praktijk
Op een speelse manier wordt de groep zelf aan het denken gezet. De informatie is best "droge stof", maar door er zelf over na te denken en zelf te oefenen op een speelse manier wordt alles duidelijk en logisch.
Fijne instructeur die duidelijk uitlegt. Geen vraag is te gek en geeft op een actieve manier les. Niet alleen maar luisteren maar veel doen.
Alles is weer helder, fijn om te herhalen, wel vind ik het jammer dat je geen bewijsje mee krijgt, terwijl dit in de email vermeld word
Instructeur Elwin kwam alweer voor de derde keer bij ons en elke keer weet hij ons weer goed op te frissen. Hij geeft leuke en afwisselende trainingen en heeft veel kennis. Dik tevreden hier!
maatwerk wat we belangrijk vinden en aansluit op onze situatie gewoon top ga zo door groet Martien
Ik vond het programma erg goed, eerst de quiz en daarna de oefeningen. Er was voldoende ruimte voor vragen en situaties. Joost heeft een prettige manier van les geven, uitleggen en.
Goed, duidelijke uitleg. Eerst meerkeuzevragen met collega's gedaan. Erna brand gestoken altijd leuk. Alles mooi afgerond
Goed gericht op onze doelgroep .
Door de manier van training geven. Blijft het weer hangen en is na een lange werkdag heel goed te doen, Dus volgend jaar willen we heel graag weer Elwin de Vries .
Zeer leerzame training, die op een leuke ongedwongen manier gegeven wordt
Erwin heeft een duidelijke en boeiende training gegeven. Casussen die ook vooral gericht waren op onze locatie. Daar heb je wat aan en wordt ook beter onthouden.
Een gezellige dag. Goed te merken dat de instructeurs veel ervaring hebben.
Ik vond het een geldige ervaring. Had in eerste instantie mijn bedenkingen maar ben blij dat ik het toch heb gedaan . Één suggestie het zou leuk zijn als de deelnemers een live Hammer sleutelhanger met de naam van het bedrijf krijgen als aandenken . Na het halen van de training..
De trainers waren duidelijk, behulpzaam, en geduldig en zorgde ook nog voor een gezellige sfeer. We konden goed oefenen met toenemende moeilijkheid. Inderdaad, konden we niet alles oefenen, zoals bijvoorbeeld de ijskoude temperatuur van buitenwater, maar er zijn natuurlijk grenzen van wat er te oefenen is.
Een leerzame en leuke ervaring over een serieus thema, waarbij met een lolletje tussendoor goed wordt geoefend met het te water gaan in drie verschillende scenario’s