De instructeur gaf de groepsleden de tijd voor hun verhaal. Hierdoor kwamen vele leerzame ehbo acties uit voort. We mochten bij geschetste ehbo situaties zelf met oplossingen komen waardoor veel aan bod kwam. Er was tijd voor humor en tijd voor serieuze gesprekken waardoor het mooi in evenwicht was en iedereen de hele cursus geboeid was.
Gezellig en duidelijk. Je mocht over alles wat vragen. Fijn om kennis te hebben opgedaan.
Voor de tijd die we hadden hebben we té weinig gedaan. De bedoeling was 'm.i. ontruiming en brand. Daar zijn we niet aan toegekomen. Alle tijd ging in dd 5 casussen zitten. Erg eenzijdig.
Goede training, fijn om op deze manier meer kennis te hebben van ongelukken die kunnen gebeuren bij kinderen.
Het is nu heel simpel met de ramen open en gordels los, dat zou iets lastiger mogen zijn, maar wel goed om een keer gedaan te hebben.
Ik vond de cursus interessant. We moeten oefenen met de poppen...
Ik vond onze lesgever erg attent en super behulpzaam. Hij vertelde dat hij ingevlogen was voor een andere lesgever. Als hij iets niet zeker wist belde hij iemand om het te checken. Ik vond dit goed en netjes
Veel besproken, veel gedaan. Ervaringen en kennis gedeeld. Fijn persoon.
Fijne cursus, goede uitleg en afwisseling tussen praktijk en theorie.
Iedereen was erg welwillend om je te helpen en uitleg te geven.
Duidelijke uitleg met interessante praktijk opdrachten. Snel tempo.
Instructeurs waren goed, theorie werd ook goed en volledig uitgelegd. Leuke ervaring rijker.
Spannend, leuk en heel nuttig. Ik was wel even geïntimideerd door een heel benauwde ervaring bij het ijs ongeval. En ik baalde wel even dat het mij niet is gelukt de pop uit het wak te krijgen. Daardoor was ik wel wat voorzichtiger bij de auto. Zo'n benauwd gevoel wilde ik nog eens meemaken. Dat was een beetje jammer, anders had ik daar nog wat meer uit kunnen halen en had ik wat meer durf gehad om de auto te verlaten in de zinkfase. Maar over het geheel gezien was het een super ervaring!
Geweldig om te ervaren zodat je sneller en beter doet wat je moet doen.
Na de theorie en een stukje bewustwording gingen we het zwembad in. Daar leerde we op drie onderdelen hoe we moesten handelen aan de hand van instructies en de theorie. Mocht het je niet lukken kwamen ze altijd met handige tips! Het is een cursus waarbij je in een veilige omgeving je kan voorbereiden op wat er in het verkeer kan gebeuren. Voor mij was het een leerzame middag in Gouda!
Fijne en leerzame ochtend. Duidelijk uitleg door de EHBO'er.
Voor mij was het een herhalingscursus. Maar een goede en duidelijke uitleg. Daarna meteen aan de gang met oefenen op de poppen of bij elkaar.
+ Enthousiasme van de trainers. + Kennis en ervaring van de trainers. + interactief + humor + Ruimte voor inbreng van de cursisten. - Niet alle deelnemers konden deelnemen aan het spel, dit kan met een kahoot wel.. - Het is vanuit onderwijskundig oogpunt beter om eerst de kennis over te dragen en te delen en dan pas te vragen. Alle deelnemers hebben dan dezelfde kennis en kunnen goed meedoen met de quiz.
Fijn om de tijd te nemen hoe je eerste hulp bij kinderen kunt toepassen. Geeft een goed gevoel en door dat wat je in de e-learning leert tijdens een praktijkles toe te passen geeft meer zekerheid.
Veel van geleerd, veel informatie in de e-learning die door de daaropvolgende praktijkochtend beter blijft hangen. In de e-learning zat helaas wel een foutje. Er wordt een vraag gesteld over stabiele zijligging bij een koortsstuip, maar het antwoord op die vraag, komt pas in een later onderdeel van de e-learning.
ik vond dat de instructeur het heel goed deed!
Ik ben erg enthousiast over de training. Er was ruimte voor luchtigheid een een grapje, zonder de ernst van de training uit het oog te verliezen. Ik ga nu met veel meer zelfvertrouwen een eerste hulp-situatie aan. Boven verwachting.
Ten eerste, jammer dat er mensen van hun eigen locatie te laat kwamen opdagen. De cursus zelf was prettig en duidelijk. De behandelde onderwerpen zijn goed aan bod gekomen en ruimte om vragen te stellen. Deze werden ook beantwoord. Fijne instructeur, Danny!
Een zeer goede training door een enthousiaste trainer.
Heb bij mama loes in kunnen halen vanwege dat ik zoek was toen ik bij eigen werkgever bhv had