Veel positieve reacties betreffende het repertoire dat ze brachten. Echt genoten van de muziek. Wensen die we hadden hebben ze aan voldaan. Ook gebruik van geluidsinstallatie voor een speech was geen probleem. Het enige wat minder was de communicatie vooraf en bevestiging. Mensen zijn denk ik te druk. Lang onzekerheid of het nu wel definitief geboekt was. Telefonisch is natuurlijk nog niet schriftelijk. Gaf een onrustig gevoel. Alles is echter goed gekomen. TOP!!!
Via Buro voor Muziek hebben wij Trainband geboekt voor onze bruiloft. Wat een goede band en wat brachten ze de sfeer er geweldig mooi in. Bedankt!
We hadden de Millenium Showband op onze bruiloft. Wat een geweldige band! Sfeermakers en op en top muzikanten. Wat hebben wij mega genoten van het topfeest dat we samen met hun hebben gebouwd! 100% aanrader! We zouden hen zo weer boeken.
Goed advies over een band die bij je past, intakegesprek wat je wilt. Je krijgt de mogelijkheid om bands te bekijken alvorens je iets boekt. Top geregeld!
zeer positief
We hebben Amici op onze bruiloft gehad, via Buro voor Muziek. Echt den TOP band.
ik heb het als erg prettig ervaren. Alles was prima geregeld. Als je belde was geen enkele vraag te veel. Vriendelijke mensen aan de lijn. 1 keer belde jullie zelfs teug omdat jullie storing hadden met de telefoonverbinding. Helemaal top!
Wilco is een bijzonder prettige man om mee samen te werken. Wij zijn onbekend met bands boeken en de manier waarop Wilco dit aanpakt is prettig. De aanbeveling die wij kregen met Wilco contact op te nemen is het meer dan waard geweest en voor de toekomst voor herhaling vatbaar. Ook erg sterk dat Wilco komt kijken tijdens het evenement!
Wij zijn vrijdag 6 juli 2018 getrouwd bij Welgelegen in Groenlo. Overdag lekker rustig en 's avonds helemaal los met Millennium! We kennen de band van de kermis in Zieuwent en dat is altijd een feest als zij er zijn. De keus was dan ook al snel gemaakt: wanneer wij gaan trouwen kan er maar 1 band komen spelen en dat is Millennium. Zo gezegd, zo gedaan! Het leek gewoon op kleintje kermis. Sfeer brengen is aan hun wel besteedt! Stil staan is dan zo'n beetje onmogelijk! Wij kijken terug op een ontzettend mooie dag! Hopelijk tot op de kermis van 2019 in Zieuwent! Groet Arnout en Susan
Erg professioneel, leuk contact met enthousiaste mensen. Vooral met Mascha hadden we contact en hebben dit als erg prettig ervaren. Over 12,5 jaar weer 😉
het was allemaal perfect geregeld zeker aanrader
Het was super. Vond alleen jammer dat de opbouwers van de band een probleem maakte over het podium terwijl de locatie vaker bands krijgt van Bvm waarbij het nooit een probleem is. Band stond nu op de grond en deden zichzelf daarbij te kort. De band was zelf was super goed. Ik zou ze iedereen aanbevelen.
take 2 top bedank hun nogmaals
We hebben hierboven Buro voor Muziek beoordeeld. Was er ruimte voor de beoordeling van de band, dan had die een dikke 10 gescoord!!! We hebben het namelijk over de Millennium Showband en wat hebben ze er 's avonds een feest van gemaakt!!! Geen moment was de dansvloer onbezet en tot en met het einde van het feest had de band het tempo er enorm goed inzitten. We hebben zaterdag nog nagenoten met fotos erbij en ook daarop waren alleen maar vrolijke gasten te zien die allemaal genoten van de band. Tot op de dag van vandaag spreken we mensen over het feest en de Millennium Showband is standaard een van de topics; de band heeft echt een top indruk gemaakt op de gasten!
Milenium showband heeft gisteren gespeeld op onze bruiloft bij Bruins. We hebben de avond van ons leven gehad en op en top genoten. Super! Ze krijgen de sfeer er zo goed in. Veel reacties gehad dat het een top band is. Heren, nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke avond! Groet, Nick en Sharon
Millennium band gehad op ons trouwen. In okt 2 jaar geleden. Super band!!! Veel goede reacties gehad van de mensen op ons feest! Jongens bedankt!! Groetjes Frits en Wilma!!
Euregioweg 245
7532 SM Enschede