Milleniumband in de tent op de bruiloft gehad, piano vooraf, na 20:30 het gas erop. Sorry voor het stro.... Was meer dan super en alleen maar aan te bevelen.
Wij hebben een top bruiloft gehad mede dankzij Millenium! Wat een top band. Wat een enthousiasme nemen zij met zich mee! Zij weten met hun muziek iedereen te vermaken en op de dansvloer te krijgen! Elke keer weer een feest met deze band! Bedankt!
Zeer goed geholpen, leuke muziek, top feest gehad
dit jaar een mindere ervaring met bandje speciaal waren met 1 persoon minder aanwezig op het feest en hebben dit niet gemeld en als je er naar vraagt doen ze eerst heel vaag en zeggen daarna dat er iemand ziek is
Heel goede afspraken/adviesen krijg ik.
Goed advies gehad, Snollebollekes en de band waren tof!
Alles ging naar wens.
Alles tiptop geregeld.
We hebben een topavond gehad met de band. Voorafgaand hadden we afgesproken dat één stel zou komen kijken en op de avond zelf kwam opeens een tweede stel (buiten de afgesproken tijd).
Wij zijn vanaf moment een heel goed geholpen ! Alles was vlot geregeld.
Prima service. Alhoewel we van te voren geen beeld en geluid hebben kunnen krijgen van een band waar we wel oren naar hadden. De laatste paar mailtjes werden laat beantwoord, terwijl we in de eerste contacten vrijwel direct antwoord kregen. Uiteindelijk hebben we een fijn feest meegemaakt met een voor ons perfecte band.
Super band super avond.
Het was een top feest. Bedankt!
Wij hebben op onze bruiloft de band "De Daltons" gehad en wij hebben mede dankzij deze fantastische band een geweldige avond gehad!! Absolute aanrader qua muziek en feest. Daarnaast was de communicatie vooraf door zowel de band als buro voor muziek erg goed geregeld, onze complimenten!!
Op onze bruiloft kregen wij te horen dat de zangeres ziek was die we hadden geboekt. We kregen een vergelijkbare vervanging zoals beloofd. Super opgelost en wat hebben wij een geweldog feest gehad.
Afstemming met band had beter gekund. Er was onduidelijkheid over aanleiding en tijdstip.
Euregioweg 245
7532 SM Enschede