Prettige communicatie vooraf, gemaakte afapraken zijn nagekomen, een erg mooi feest, goede sfeeracties, goede interactie met het publiek. De band heeft van onze bruiloft een knalfeest gemaakt.
Korte lijnen met de mogelijkheid om contact te hebben met het aanspreekpunt van de band. Goed advies en een duidelijke overeenkomst gaven het gevoel dat het goed geregeld was! Geslaagde bruiloft met een top feest!
Zeer goed geregeld
De communicatie vooraf was snel en duidelijk. De band was vriendelijk maar bovenal steen goed. We hebben een top avond gehad.
Werk al Jaren met BVM samen vanuit verschillende organisaties
We waren op zoek naar een passende band voor ons bedrijfsjubileum. Maar konden niet vinden wat we zochten. Buro Voor Muziek gebeld en een prima advies gekregen met duidelijke argumenten. Er werd echt geluisterd naar ons, we hebben een band gekozen uit de aanbieding van BVM en dit was een groot succes! Topfeest gehad!
Alles snel en goed geregeld zonder gedoe. Precies zoals wij dat wensten. Prima!
Goede service, enthousiaste behulpzame medewerkers met kennis van zaken.
De band speelde in het begin van het feest obsoluut niet wat het publiek wou, tevens waren ze in veel gevallen ook niet zuiver in het zingen van bepaalde nummers. ik denk dat de band zich meer moet focussen op welke nummers ze wel en niet halen. Ook zou dit kunnen liggen aan het instellen van alle boxen echter kan ik hier geen oordeel over geven.
De milinium showband was top
Met Bureau voor Muziek hebben we niet veel van doen gehad. In het begin wel vriendelijk te woord gestaan en een perfecte band aangeraden (wat onze keus al was). Wel wil ik graag onze tevredenheid toevoegen over Marcus and Taylor. Wat een fantastische band! Zowel wij als onze gasten hebben ons goed vermaakt.
Prettig zaken doen met bvm en het persoonlijke gezicht op onze locatie. Misschien 1 punt is dat Julie meer bands moeten aanbieden dan alleen uit de eigen stalling.
Ik kan niet anders zeggen. Super!!
eigenlijk nooit geen problemen. prima samenwerking met Gilbert.
Prima contact, vooral de betrokkenheid. Gilbert komt zelf altijd even checken. En de contacten onderhouden. Prima, niks mis mee.
Alles gewoon goed, niets te klagen :)
Voor ons jubileumfeest op onze eigen locatie, hebben we Buro Voor Muziek gevraagd een entertainment voorstel te maken. Tijdens ons eerste contact voor de invulling van dit feest, werd al snel duidelijk dat zij veel meer doen dan alleen het boeken van artiesten. Tijdens de 1e bespreking, gaven zij duidelijk aan wat de voordelen konden zijn om de gehele productie van het evenement in handen te leggen van Buro Voor Muziek. In de opvolgende contactmomenten en productievergaderingen werden onze wensen en de mogelijkheden tot in detail besproken, uitgelegd en begroot. Nadat wij akkoord hadden gegeven op het uitgebreide en verzorgde voorstel, verliep alles zonder problemen en geheel volgens afspraak. Dit resulteerde uiteindelijk in een fantastische en onvergetelijk dag en avond, waar nu, na meer dan een week geleden, op de zaak nog dagelijks over wordt gesproken. Graag bedanken we het team van BVM Buro Voor Muziek B.V. nogmaals langs deze weg voor de goede zorgen en het tot in de puntjes regelen van ons feest! HvT
Alle ervaringen met contact zijn perfect. Snelle reactie op mail en duidelijke communicatie. Één van de twee geboekte bands viel helaas enorm tegen, maar dat werd direct beaamd en dat gaan we oplossen. Top dus.
Wij doen als carnavalsvereniging als heel wat jaren zaken met BVM. Wij zijn zeer tevreden op de manier hoe BVM met ons meedenkt en zo de juiste muziek weer neer te zetten voor ons carnavalsfeest. Dit jaar hadden wij Bandje Speciaal, Millennium Showband en DJ Wimpie. Alle drie hebben ze er een top feest van weten te maken.
Een man een man een woord een woord. Buro voor Muziek doet wat ze zeggen en dat op een klantvriendelijke goed adviserende manier. Zij ontzorgen de klant!
Perfect feest gehad met een band die alles kon spelen. Feestband AMICI.Alleen maar positieve geluiden gehoord.
Euregioweg 245
7532 SM Enschede