Fantastisch feest gehad dankzij de band millennium

Ze wisten dr sfeer er de hele avond goed in te houden. De dansvloer was continu vol. Een aanrader voor elk feest of partij

Uitstekend advies & klantvriendelijk!

Via vrienden werden we geadviseerd om bij Buro Voor Muziek een band voor onze bruiloft te vinden. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en binnen 24 uur hadden we een uitgebreide voorstel met keuze uit diverse bands. Na telefonisch overleg en een goede uitleg over de voorwaarden en mogelijkheden, was de boeking snel gemaakt. Helaas moesten wij door Covid-19 de datum 2 x verplaatsen, alles werd kosteloos geregeld. Nu hopen dat onze bruiloft in December door kan gaan. We zijn blij dat we bij dit bureau hebben geboekt in deze onzekere tijd. We zijn tijdens het boeken en het verplaatsen fantastisch geholpen door Wilco (ook buiten kantooruren zijn ze zelfs bereikbaar). Buro Voor Muziek is echt een aanrader als je op zoek bent naar muziek voor een feest!

Fantastisch !!!

Gisteren een fantastische avond gehad tgv onze beider 50ste verjaardag en ons 25 jarig huwelijk. 3 feesten in 1 door corona maar wat was het gaaf!! Millennium showband zorgde er voor dat iedereen even alles vergat en het een gewéldige avond werd bij ons achter het huis. Zelfs oma van 80 was niet van de dansvloer af te slaan!! Onvergetelijke herinneringen die niemand ons meer kan afnemen. Vier het leven !! Dank dank dank Erwin en de mannen !! Liefs René & Rian Jannink- Hertme

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel

Na het 'ja ik wil' kom je erachter hoeveel er eigenlijk op je af komt. Als de betrokken partijen zich allemaal zo opstellen als Buro voor Muziek wordt dit een heel stuk makkelijker. Op de duidelijke website hebben we goed een paar keuzes kunnen maken en binnen no-time kregen we alle prijzen/beschikbaarheid van de bands terug. Het snelle en prettige contact zorgde ervoor dat zelfs het uitzoeken van de band voelde als voorpret. En dat is een heel compliment.

Super bureau

Feest 2 keer moeten verzetten vanwege COVID. Ze denken goed mee naar een passende oplossing. Nu feest in 2021. Hopen dat dit doorgaat. Bedankt voor alle moeite. Fijn dat het zo goed geregeld is!

Fijne oplossing en aardig personeel

Wij moesten helaas in mei onze bruiloft verplaatsen naar oktober. Toen ook deze data weer verplaatst moest worden door corona heeft buro voor muziek ook dit weer keurig opgelost. Ook een compliment aan de medewerkers, die ondanks deze nare tijd vriendelijk blijven en erg snel handelen. Wat ons betreft een aanrader, op na mei 2021

Ontevreden

Op aanraden van BVM een annuleringsverzekering afgesloten en na annuleren ook de aanbetaling niet teruggekregen. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen maar dit is ronduit schandalig.

Uitmuntende service!

De mensen van Buro Voor Muziek zijn toppers! Denken mee, zijn altijd bereikbaar en staan je vriendelijk te woord. Zelfs in het weekend. We hebben door Corona zelfs kosteloos de boeking kunnen omboeken naar september. Ons personeelsfeest was zeer geslaagd !Voor het volgende feestje zullen wij zeker Buro Voor Muziek weer contacten

Met millenium showband een onvergetelijke avond gehad!

In deze onzekere tijd werd er door BVM in oplossingen gedacht. Er was van alles mogelijk en zijn altijd bereikbaar. Uit eindelijk hebben we niks om hoeven boeken en hebben we een onvergetelijke bruiloft gehad. Millenium showband heeft er een fantastische avond van gemaakt. Breed repertoire en er werd goed geluisterd naar de wensen van de zaal. Succes gegarandeerd! Millenium showband is zeker een aanrader!

Goede hulp en fantastische bruiloft door BVM en Millennium Showband!

Wij hebben met Macha onze wensen voor een band voor onze bruiloft in augustus 2020 besproken. Het werd Millennium Showband. Het contact met zowel BVM als de band was laagdrempelig. Een (of meerdere keren) bij hen luisteren was geen enkel probleem. En we waren direct enthousiast! T.a.v. de covid-19 epidemie hebben we probleemloos meerdere opties voor andere data kunnen reserveren (en tussentijds kunnen wijzigen). Uiteindelijk bleek dit gelukkig niet nodig en kon het feest op de geplande datum doorgaan. Millennium Showband zorgde van begin tot eind voor een fantastisch avond! Veel afwisseling in het repertoire, en perfect afgestemd op de wensen van de zaal. Zowel tijdens als na het feest hebben we veel positieve reacties gehad! Echt een aanrader!

Topbedrijf, goed advies en altijd bereikbaar!

Bij de onmogelijke zoektocht naar een band voor onze bruiloft zijn we superfijn geholpen door Macha. Ze is altijd bereikbaar, voelt goed aan wat je wensen zijn en komt met passende suggesties om de perfect band te vinden. Aanrader voor iedereen die een band zoekt die helemaal bij je avond past! Bedankt Buro voor Muziek

Top service

Geweldige service, meedenkend, inlevend, Top ervaring

Bij de zoektocht naar een passende band voor onze bruiloft, heeft Macha ons geweldig geholpen. In de grote keuze van verschillende bands en artiesten zagen wij door de bomen het bos niet meer. Maar zij heeft ons er perfect doorheen geleid en kwamen we uit bij een band die bij ons past. Ook nu, in deze vreemde tijd waarin wij onze trouwerij moeten verplaatsen is de service TOP! Geen enkel probleem, snel geschakeld en voor onze nieuwe trouwdatum staat er alweer een geweldige band geboekt.

Vertrouwd adres en uitstekende adviezen en afspraken.

Al jarenlang onze vaste partner op het gebied van de muziek tijdens ons "School- en volksfeest". Met uitstekende en passende advisering. Ook zijn ten alle tijde goede afspraken te maken. Zoals wij nu recent ook weer hebben gemerkt bij de omboekingen ten gevolge van de Coronapandemie.

Uitstekend!

Het contact met Macha omtrent onze bruiloft verliep al erg fijn. Helaas waren we door het corona virus genoodzaakt om de bruiloft te verplaatsen, maar mede gezien de fijne samenwerking hebben we "onze band" probleemloos kunnen omboeken naar een nieuwe datum!

Vakkundig en klantvriendelijk geholpen

Al sinds enkele jaren boeken wij hier de Perfect Showband voor onze kermis / schuttersfeesten. Door de Covid-19 konden we de afgesloten contracten niet nakomen. Daarop volgde goed overleg, waarbij ieder belang centraal stond. Vervolgens samen tot een, voor beide partijen, goed compromis gekomen. Onderling contact was vriendelijk en begripvol.

Zeer goede service en erg meedenkend!

Wij hebben hele goede ervaringen met Buro voor Muziek. Ondanks dat zij zelf ook in een moeilijke situatie (corona) zitten zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam. Zelfs de band konden wij KOSTELOOS verplaatsen naar 2021! Dat is nog eens service!

Toppers zijn het.

Onze bruiloft kan in 2020 niet door gaan door het Corona virus. Nu boeken ze het kosteloos om voor 2021. Zo blij mee.

Door de cononacrisis kan onze bruiloft helaas niet doorgaan, dus hebben we een andere datum moeten kiezen. De geboekte band kon helaas niet op de nieuwe datum, maar in overleg met BVM hebben we kosteloos een nieuwe band kunnen regelen. Het contact is snel en laagdrempelig waardoor gemakkelijk geschakeld kan worden. Verder gaat de afhandeling ook heel soepel. Bedankt hiervoor!

Uitstekend!

Vanuit mijn werk als weddingplanner werk ik al een aantal jaren samen met Buro voor Muziek en mijn ervaring is altijd uitstekend. Ook nu tijdens de corona crisis. Toen bleek dat een van mijn bruiloften nu niet door kon gaan vanwege het virus kon de geboekte band moeiteloos worden omgeboekt naar een nieuwe datum volgend jaar. Een fantastische service, echt top!! Enorm bedankt hiervoor, ook namens het bruidspaar.

Goede service en fijne communicatie

Vanwege het Corona-virus kan onze bruiloft op 1 mei 2020 niet doorgaan. Wij hebben de geboekte band moeiteloos en kosteloos kunnen verplaatsen naar een andere datum. We hebben hierover heel snel en makkelijk contact gehad, dat was erg fijn!

Snel en duidelijk in overleg. Weten tot in details alles uit te leggen. Zeker de moeite waard!!

Betrouwbaar buro waar we al jaren lang mee samen werken

Wij als Oranjevereniging hebben samen met BVM al wat meegemaakt. Zo was er in de jaren 90 de mond en klauwzeer affaire waardoor we ons feest moesten cancelen. BVM dacht meteen goed mee en ontzorgde ons door de gereserveerde bands kosteloos door te schuiven naar het volgende jaar. Ook nu in tijden van corona blijven we goed in contact met elkaar, alles wordt meteen geregeld en fijn even een belletje tussendoor om de stand van zaken door te nemen. Al met al heeft Macha en haar team de boel goed voor elkaar. OVE

Een top bedrijf met fijne mensen.

Mijn ervaring met BVM is uitstekend. Door corona virus wat nu de wereld op zijn kop zet waren ook wij getroffen. Dit betrof een tentfeest wat niet door mocht gaan, en waar wij een band hadden geboekt bij BVM. Bij ons paniek, en een hoop geregel. Dus ook contact opgenomen met BVM. Daar een heel goed en fijn gesprek mee gehad. En we hebben het probleem samen opgelost. Ik heb respect voor deze mensen die het nu ook extra zwaar hebben in deze tijd. En je dan ook nog met raad en daad bijstaan. Ik kan alleen maar zeggen hartstikke bedankt namens het gehele bestuur van buurtvereniging T Broek uit Ruurlo.

Top service

Wij zouden aankomende 22 mei gaan trouwen, maar door de Corona maatregelingen die zijn getroffen kan het niet doorgaan. Buro voor muziek heeft het super opgepakt en zonder moeite is het verplaatst naar onze nieuwe datum. Super tof dat dit zo mogelijk was!

Euregioweg 245

7532 SM Enschede