Erg fijn. Is altijd bereikbaar en handelt accuraat bij wijzingen of vragen
net als altijd goed geregeld
Goeie service
Wij hebben een goed contact gehad met Gilbert. Wil altijd meedenken en ik snel in reageren op vragen via app of mail. Terugkoppeling van antwoorden had soms iets beter gekund, maar wij hebben begrip voor de drukte in het bedrijf.
Na dat we hadden besloten te gaan trouwen, hebben we gelijk contact gezocht met BVM. We kregen gelijk vriendelijk contact en een lijst met band na onze wensen. Hieruit 1 gekozen en alles netjes afgehandeld. Een paar weken voor de bruiloft bleek de band door omstandigheden niet te kunnen spelen. Hierop werden wij gelijk geholpen met een nieuwe band, dat alles binnen een dagen geregeld. Een fantastische band met een fantastisch feest als gevolg! Super blij met de service!
Voor een buurtfeest op zoek naar een leuke Band. Via burp voor muziek gevonden. Alles volgens planning gelopen.
op jullie advies deze band geboekt op ons feest. en het was super!!
Bij het eerste contact een gezellige en ethousiaste man aan de telefoon gehad. Zo enthousiast, dat je zelf ook helemaal hyper de pieper werd. Duidelijke uitleg en altijd bereikbaar voor vragen! Echt top service!
Alles word keurig uitgelegd en netjes geregeld. Vooral de korte lijnen zijn goed en alles word prima geregeld
Goede communicatie via de mail, snelle reactie op mailtjes. De band was helemaal super! Een prachtige avond gehad.
geen gedoe, band en crew denken mee. waren ruim op tijd en alles verliep super.
Het was een topbanen. Ze voelen perfect aan hoe men iedereen er bij moet betrekken.en dan is stilstaan geen optie meer!
Snel alles kunnen afstemmen, duidelijke communicatie en uiteindelijk een geweldig optreden tijdens Bogdike's Rock & Magic in Veendam van, in ons geval, Mama Maffia!!
Met Wilco konden we goed overleggen. Het tijdstip is tussendoor nog aangepast en gelukkig kon het nog wat eerder op de dag. Er wordt meegedacht met andere artiesten/acts.
in de 22 jaar dat ik samenwerk mer BVM is de kwaliteit van reserveren nog steeds erg proffessioneel goed.
Na telefonisch contact en enkele mails heeft buro voor muziek heeft de juiste band (perfect show band) geselecteerd voor onze bruiloft. We hadden geen beter muziek kunnen wensen!
De band Hik ingehuurd via Buro voor Muziek. Leuke band die veel energie met zich meebrengt en helaas ook confetti.
Perfect showband geboekt via bvipm. Door corona verschillende keren datum moeten verzetten .het was totaal geen probleem.
Geweldige band die er een feestje van kunnen maken.
Een professionele band die ieder lied moeiteloos en geïnspireerd ten gehore brengt. Zeer goede zang, zowel van zangeres als overige bandleden. Onze feestavond werd met dank aan deze band een waar festijn vol sfeer. We hebben kwaliteit gekregen voor ons geld.
NETJES GEHOLPEN ALLE VRAGEN PRIMA UITGELEGD
Wat hebben wij een geweldige avond gehad met de Millenium Showband! Ondanks dat het twee keer verplaatst moest worden door Corona, waarbij we goed en snel geholpen zijn, was het één groot feest. Het contact verliep goed, duidelijk, vlot en er werd goed meegedacht.
Wij wilden een band voor een groot feest. Nou dat hebben we gekregen en hebben allemaal genoten. Vlotte en eigentijdse muziek, de band speelde goed in op de aanwezigen.
Alles uitstekend geregeld!!
goede comunicateie