Vriendelijk en deskundig ben goed geholpen ook het thuisbezorgen ging prima
Beste Petra, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijke adequate service.
Beste Marja, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Siemens kookplaat online besteld. De betaling ging soepel. Bezorging was een drama. Product niet geleverd volgens afspraak. Passieve houding van Van de Weijer. Als klant moest ik zelf bellen/mailen om het product thuis geleverd te krijgen. Kookplaat eindelijk ontvangen na nieuwe afspraak. Na installatie bleek de kookplaat niet te werken. Ik moest wederom zelf bellen/mailen. Wederom passieve houding van Van de Weijer. Na een week is de Siemens monteur thuis geweest. Productiefout in een printplaat. Printplaat vervangen een week later. Perfect en professional geholpen door Siemens. Na vier weken vanaf aankoopdatum, kon ik eindelijk genieten van mijn Siemens kookplaat.
Beste Ricardo, Wat ontzettend vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Dat vinden we uiterst vervelend om te vernemen. We komen graag met u in contact om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega neemt z.s.m. contact met u op betreft het onderstaande probleem. Bedankt voor het geduld! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed geholpen in de winkel, nette levering en vriendelijke mensen!
Beste Maup, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Prima bedrijf. Goede adviezen Prima service
Beste Marianne, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Deskundig advies en snelle levering. En dat al jaren.
Beste Fam. Van Brunschot, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Onze ervaringen bevatten de heel goede service die wij bij en door Van de Weijer hebben gekregen.
Beste Gordon, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
prettige mensen
Beste Co, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede service en uitleg
Beste Patricia, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed geholpen levering prima en fijne wasmachine tot nu toe
Beste Wilma, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Dat vernemen we natuurlijk graag. We wensen u veel was-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
alles is prima afgewerkt en geïnstalleerd. Alleen vond ik het achteraf prijs technisch iets aan de hoge kant.
Beste Frans, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u vragen hebben over de prijsstelling van de producten, dan raden wij aan om contact op te nemen met de afdeling verkoop via 040 285 1950 of [email protected]. Desondanks wensen wij u veel plezier toe van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Wederom perfect geholpen
Beste Arie, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bij de aankoop van het artikel een goed advies gekregen en een perfecte levering en installatie daarna.
Beste Cathy, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede service en klantvriendelijk dat is onze ervaring.
Beste David, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Al meer dan 47 jaar mijn witgoed specialist. Leo van de Weijer werkte nog ergens anders toen Hij voor de eerste keer bij mij een reparatie kwam uitvoeren. Sindsdien geen andere firma meer gehad.
Beste Josje, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. Super om te horen dat u al zo lang klant bij ons bent! Op naar nog veel mooie jaren! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Monteur kwam wegens defecte oude afwasmachine. Bleek dat ik aan een nieuwe toe was. Toen ik die kocht zijnde reparatiekosten van de nieuwprijs afgetrokken. Ik ben in de winkel goed geadviseerd over de nieuwe aankoop. Toen ik vroeg of bij plaatsing een oude droger kon worden meegenomen, was dat geen probleem. Het nieuwe toestel werd de week na aankoop geleverd. Ik vond iedereen met wie ik telefonisch en persoonlijk contact heb gehad zeer vriendelijk en kundig. Ik ben al klant bij Van de Weijer sinds ik in Geldrop woon, en dat blijf ik ook. Steeds altijd heel tevreden geweest.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
vakkundige monteurs en zeer bedreven bij inbouw van apparatuur.
Beste Ad, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Dat vernemen we natuurlijk graag. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe apparatuur! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zoals altijd goede voorlichting over het te kopen produkt, snelle levering en vriendelijk personeel.
Beste Hans, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Duidelijke uitleg over de combimagetron Vlot geregeld Service door de magnetron naar mijn auto te tillen. Mag oude magnetron evt. Bij hun brengen.
Beste Anja, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe combimagnetron! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijke en correcte werknemers. Klantgericht. Bestelling en afspraak voor montage liggen binnen een paar dagen. Monteurs doen hun werk snel en goed.
Beste Eric, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Na bestelling snel geleverd, netjes neergezet en alle rommel en oude apparatuur meegenomen.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bij de aankoop van de wasmachine werden we vriendelijk en deskundig geholpen en geïnformeerd, we konden daarna dan ook voor ons een juiste keuze maken. De levering van de wasmachine was al meteen de volgende dag, en werd netjes naar de eerste verdieping gebracht om daar naar alle tevredenheid en zonder problemen te worden geïnstalleerd. Prima uitleg over de bediening en er werd ruim de tijd genomen om nog vragen te beantwoorden. Het oude apparaat werd kosteloos meegenomen. Dit hele proces heeft maar twee halve dagen geduurd... het was top!
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel was-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Het advies was goed en werd snel geleverd . En vriendelijk geholpen door verkoper en bezorg dienst.
It is always very nice to work with Van de Weijer company! Fast, clear, reliable, trustworthy, honest, transparent
Dear Svetlana, Thank you for your review and your nice words! We're glad to hear that you're happy with our service! Kind regards, Team Van de Weijer
Snelle levering, vriendelijke en kundige installateurs.
Beste Helena, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.