Fijne uitleg gehad over onze aankopen terwijl ook de bezorging en installatie perfect gegaan is. CHAPEAU
Beste Toon, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
nog nooit teleurgesteld
Beste Mieke, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Service en info was uitstekend
Beste Arie, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede voorlichting, goede kwaliteit, goede service
Beste Wilfred, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Inmiddels diverse apparaten bij hun aangeschaft. Zelf eerst online even inlezen in de mogelijkheden en dan je wensen in de winkel met het personeel bespreken. Als ze vinden dat je beter iets anders kan nemen dan zijn ze daar eerlijk in maar de keus is aan de klant, er wordt je niks opgedrongen zoals in veel andere winkels wel gebeurt. Levering mits op voorraad razendsnel en als niet op voorraad dan hebben ze goede contacten met de leveranciers en is de levering iets later. Het leveren gaat ook altijd professioneel. Als ik iets nodig heb van witgoed ga ik naar van de Weijer en nergens anders meer.
Beste Martin, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Al jaren lang een super fijne zaak. Goed advies, goede service.
Beste Fam. van der Gaag, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zoals altijd goede uitleg, nemen de tijd en komen met een advies dat past. Ze luisteren en stellen de juiste vragen in een ontspannen sfeer.
Beste Rogier, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
in de winkel werden we goed geholpen met het uitkiezen van een vaatwasmachine. Deze werd een week later geleverd en vakkundig geïnstalleerd.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
I.v.m. slijtage van de oude wasmachine op zoek gegaan naar een nieuwe. Ze hebben ons goed geholpen en geadviseerd op basis van onze wensen en mogelijkheden. Het thuisbezorgen en installeren was ook heel snel gedaan. Top service.
Beste Coen, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! We wensen u veel was-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zolang als we in Geldrop wonen en dat is sinds 1990, hebben we alle electrische apparaten bij vd Weijer gekocht!! En nog nooit problemen gehad bij wat dan maar ook! PS onlangs is mij telefonisch beloofd de factuur opgestuurd te krijgen van de pas gekochte 3-laden diepvrieskast. Deze kreeg ik digitaal. Hopelijk krijg ik het alsnog per post!
Beste Peggy, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Ik heb het verzoek voor de factuur doorgezet naar de juiste afdeling. Zij gaan dit in orde maken zodat u deze per post ontvangt. We wensen u veel vries-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Koop al jaren al mijn spullen bij V D Weijer. Goede service.
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Beste Harry, Bedankt voor uw review. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijk behulpzaam meedenken goede monteurs. Ik ben zeer tevreden.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed geholpen bij het kiezen van een nieuwe combi oven, duidelijke uitleg, snelle installatie
Beste Marja, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! We wensen u veel bak-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Had het alleen fijn gevonden als de serie nummers voor de garantie en korting, die ik zelf aan moet melden, op de bon staan. Of dat de bezorgers zeggen dat ik hiervan meteen een foto moet maken.
Beste Arianne, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service! Het serienummer van ieder apparaat is identiek. Deze zit verpakt in het apparaat. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om het serienummer op de bon te vermelden. Mocht u moeite hebben met het vinden van het serienummer, aarzel dan niet om ons te contacteren. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Geen opmerkingen zeer goed en betrouwbaar
Beste Noud, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Wij zijn zeer te vreden over de service, advies, vriendelijkheid en de Weijers. Alle onze elektrische apparaten hebben we daarom gekocht bij van de Weijer.
Beste Cindy, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vaste klant van vd Weijer Vriendelijk personeel! Plaatsing vaatwasser okay, maar vergeten Quooker weer aan te sluiten Nieuwe wasdroger Storingsmelding, nog niet kunnen gebruiken. Wordt snel opgepakt, maar wss nú wachten op leverancier Wasmachine doet t goed
Beste Mijke, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We hopen dat u snel de wasdroger weer kan gebruiken! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijke verkoper, de jongens die het produkt thuis brachten waren zeer correct. Ik ben zeer tevreden.
Beste Els, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed geholpen goede uitleg prima advies
Beste Henk, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Mijn kookplaat was kapot. Er werd meegedacht en goed geadviseerd.
Beste, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! We wensen u veel kook-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
goed advies en service.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Je word fijn geholpen. Snelle service prima producten. Super!
Beste Leonie, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Een goede ervaring
Beste Ingeborg, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
We hebben inmiddels meerdere apparaten gekocht bij dit bedrijf en we zijn uiterst tevreden over de deskundigheid van het personeel, zowel in de winkel als bij het plaatsen.
Beste Joyce, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.