Correct personeel nette behandeling

Fijne zaak lekkere koffie met koekje

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Weet ik niet meer

Super vriendelijk geholpen

Wij zijn super vriendelijk geholpen in de winkel. Ook is onze droger netjes volgens afspraak bezorgd en aangesloten.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Meer als 20 jaar

Snel en vakkundig met goede service!

Een bedrijf dat je vertrouwen geef, goede service en bekwame monteurs.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Weet niet, maar wel lang

Geweldige service.

De ene dag werd de inbouwkoelkast ingemeten en de volgende dag werd de nieuwe inbouwkoelkast prima ingebouwd.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? ca. 45 jaar

Betrouwbaar,kundig en vriendelijk,goede service

Mijn ervaring met van de Weijer was en is altijd uitstekend ,geweldige service en zeer vriendelijk en kundige medewerker!! Ben zeer tevreden klant..

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Meer als 25 jaar,al op de Mierlo’s weg waren we klant!

Uitstekende service

Zéér tevreden over de snelle levering en plaatsing van onze nieuwe Siemens afwasmachine.

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Ik denk al een jaar of 15.

een vertrouwd adres

Goede service Goede uitleg

Uitstekende service!

Wij zijn al 40 jaar een tevreden klant en de service is nog steeds buitengewoon. Toch wil ik even een extra goed woordje doen voor de installateurs die een zware diepvrieskist uit een diepe kelder met een onhandige trap moesten tillen. Ondanks de uitgebreide info hierover aan de verkoper van deze bijna onmogelijke klus, bleken ze daarvan niet op de hoogte! Alle info staat op de afleverbon behalve deze info. Verbeterpuntje? Petje af jongens, wat een volhouders zijn jullie! jullie hebben het geweldig gedaan!!

Uitstekende service!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 40 jaar

Wasmachine keurig afgeleverd door de medewerkers incl. Beknopte uitleg. Oude machine is afgevoerd door hun.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Ik schat zo’n 5 jaar

Uitstekende service bij aankoop wasmachine

Het was na 24 jaar tijd om onze Miele wasmachine te vervangen. Wij zijn al jaren klant bij van de Weijer. Het was dus niet nodig om rond te gaan kijken. Gewoon weer naar Geldrop gefietst. Prima advies gehad over de diverse modellen en merken met als resultaat de koop van een Siemens. Zelfs de cashback stond binnen een dag op onze rekening!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 15 jaar

Verkeerde leverdatum, Fantastisch opgelost.

Na een ochtend wachten, was het snel opgelost dat de verkeerde leverdatum gepland stond. Geweldig zo snel de bezorging ging na telefonisch contact. Complimenten voor de bezorgers voor de hulp bij het plaatsmaken, ik dacht nl dat het zou passen na gedeeltelijk leeg halen van de kelder. Ik vond het een beetje vreemd dat de ene bezorger gelijk over de betaling begon, terwijl de vriezer nog niet correct geplaats was. (het kwam voor mij over alsof hij bang was, dat ik niet zou betalen.) Ik ben erg blij met de nieuwe vrieskast.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 11 jaar

Al jaren koop ik hier mijn witgoed. Erg tevreden dus

• Welk cijfer geef je onze reparatie en technische dienst? N.v.t.
  • Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst? N.v.t.
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 12 jaar

Prima.

Geen zin.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 20 à 25 jaar

Betrouwbaar en ze leveren altijd kwaliteit.

We kopen al tientallen jaren producten bij van de Weijer. je weet wat je kunt verwachten, goede producten een een hele goed service. Advies in de winkel of aan de telefoon. Ze zijn altijd bereikbaar en klantvriendelijk.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Sinds 2002

Goed geholpen, alles naar wens afgehandeld

Snel en goed geholpen, 2 dagen later geleverd en ook dat werd snel en naar wens gedaan.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 21 jaar

Snel geholpen en vriendelijk personeel

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Eerste keer

Heel tevreden.

Bezorging en installeren gebeurde op de afgesproken tijd en ook toen er een probleem was met het installeren werd dat heel snel en adequaat opgelost. Met dank aan de heer van Hek!

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 3 jaar?

verkoper heeft verkeerde informatie gegeven

Ik ben naar de winkel geweest om het product te bekijken wat in de online shop aangeboden werd. Volgens de verkoper, die wat laks overkwam, was dit product niet in showroom aanwezig. ik vond dat jammer want dat is de reden waarom je in een winkel gaat kopen. je wil het graag fysiek zien. Hij vertelde dat het ging om een goede afwasmachine en dat de machine volledig aan de binnenkant van RVS was. Bij levering, door 2 aardige jongens die het apparaat kwamen brengen en installeren, bleek dat de binnenkant volledig van kunststof was. Jammer dat ik door de verkoper verkeerd ben geïnformeerd. Ik heb de machine toch gehouden omdat de oudste van de 2 jongens mij uitleg heeft gegeven over een trommel van RVS en kunststof. ik denk dat dit in de showroom/winkel mij verteld had moeten worden en dat ik dan een keuze had kunnen maken tussen de Bosch en de Siemens. Ik had de verkoper gevraagd wat de verschillen waren tussen de 2 en hij zei dat de Siemens nog minder geluid maakte en meer programma's had. Voor mij was dat geen reden om een iets duurdere te nemen. Maar het verschil zat hem dus in de trommel en dat had ik wel willen weten! Ben overigens heel tevreden over de prachtige afwasmachine.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 10 jaar

Goede kwaliteit, en een zeer goede service

Een wasmachine gekocht in filiaal Geldrop, goed geholpen in de winkel. Op tijd geleverd en alles netjes aangesloten, kortom een TOP service!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 4 jaar

Hier kan je gerust een aankoop doen

Heb een grillplaat besteld, deze was niet op voorraad en moest besteld worden. Levertijd werd aangegeven en dat klopte achteraf ook. Prima.

• Welk cijfer geef je onze reparatie en technische dienst? N.v.t.
  • Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst? N.v.t.
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Eerste bestelling

Snelle en goede vriendelijke service

Snelle en goede vriendelijk service

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Weet ik niet

Alles netjes geleverd en gemonteerd

De Cooker is keurig geleverd en gemonteerd, het bleek nogal een klus te zijn uitgaande van de bestaande situatie maar de monteur wist er wel raad mee en had voldoende spullen bij zich voor de benodigde aanpassing. Was dus zeer bekwaam. Jammer dat de afrekening niet ging zoals gepland. Ik heb het dus maar rechtstreeks via mijn app betaald

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? ‘n paar jaar

geweldig

goede uitleg in de winkel netjes bezorgd goede service

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 10 jaar

Weinig persoonlijke inzdt

Ondanks al jaren positieve ervaring, waarom we ook altijd in eerste instantie bij De Weijer uitkomen, nu slechte ervaring. Levering was vlug vlug, uitleg minimaal, inzet matig.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Tig jaren

De Hooge Akker 29

5661 NG Geldrop

040-2851950

Over Van de Weijer Witgoed- en Keukenspecialist

Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.