fijn geholpen

vriendelijk te woord gestaan en de bezorgers ook netjes afgeleverd

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? al jaren

Koopt al meer de 30 jaar bij de Weijer. Soms niet de aller goedkoopste (internet) maar een service die klink als een klok. Je wordt als klant gehoord en behandeld door de medewerkers van de Weijer. Als er problemen zijn dan zullen ze alles doen wat in hun mogelijkheid ligt om samen het probleem op te lossen. Vorig jaar een kook plaat gekocht. Deze kookplaat had diverse technische problemen. Mede door bemiddeling van de Weijer heeft de fabrikant deze week een nieuwe kookplaat gebracht en aangesloten.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 30 jaar

Altijd goed!

Afgelopen 5 jaar alles vervangen aan keukenapparatuur en witgoed en nog een 2e huis in Breda ingericht met van de Weijer en eigenlijk gaat alles altijd vlekkeloos en als er iets tegenvalt dan wordt dat snel en vakkundig opgelost.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? meer dan 5 jaar

Heel goede service en klantvriendelijkheid

De berichtgeving van bestelling en levering van de gekochte stofzuiger, heb ik als zeer positief ervaren.

• Welk cijfer geef je onze reparatie en technische dienst? N.v.t.
  • Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst? N.v.t.
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Sinds februari 2021

Deskundig en goede service zowel bij aankoop, aflevering als reparatie.

Eerlijk advies voorafgaand aan aankoop en vriendelijke bezorgers die meedenken. Je voelt je hier nog echt klant.

Snel en goede service

Samen zoeken naar een oplossing / mogelijkheden. Afspraken komen ze na. Het enige nadeel is dat ze een tijdsbestek van 4 uur hebben en je dus soms wat langer moet wachten.

Deskundig en klantvriendelijk

Deskundige en klantvriendelijke. Verkoopmedewerker. Denkt mee en is oplossingsgericht

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Jaren

Erg goed!

Prima service en vriendelijk en weten wat ze doen!

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? net

Super geholpen!!!!

Een goed advies, geen verkoop praatje. Binnen een half uur met een aankoop op papier.

• Welk cijfer geef je onze reparatie en technische dienst? N.v.t.
  • Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst? N.v.t.
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 1 maand

Goede ervaring en snelle levering, netjes geplaatst op de gewenste plek + uitleg gekregen.

Ik ervaarde het plaatste als prettig, ook de uitleg dat de afvoer van de droger al erin zat was fijn om te weten + extra afvoer stukje. Alleen wel oordelent uw personeel over dat er nog niet veel in huis was. Als je net begint en nog geen week de sleutel hebt is dat ook moeilijk als je nog van alles moet schilderen.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Net

Fantastisch

Team van de Weijer heel hartelijk bedankt voor de super service van het installeren van mijn nieuwe Amerikaanse Samsung koelkast! Geweldig passend gemaakt in de nis en een hele mooie koelkast!

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Dit is de eerste bestelling

Kundig advies, levering correct en compleet

Een bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen. Kan qua prijs en service zich zeer goed meten aan de grote concurrenten.

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Erg lang, weet niet precies hoe lang.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Het plaatsen van de nieuwe ijskast in de keuken verliep uiterst secuur. De medewerkers van de Witgoed specialist ware stipt op tijd en namen allle actuele corona maatregelen stipt in acht.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Al jarenlang en blijven klant

zeer goed

De quooker is vakkundig en naar onze wensen geinstalleerd.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 20 jaar

super service ,kwaliteit en prijs en al jarenlang zo

Ik koop al mijn witgoed en verwante artikelen bij van de Weijer zonder ook maar eerst te gaan rondshoppen. De service en prijs zijn gewoon het beste en je weet dat van de Weijer meteen komt als er iets mis is met het product later. Fijn bedrijf ,fijne mensen great service.Al mijn vrienden in Geldrop kopen bij hun.

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? was klant vele jaren geleden ,maar opnieuw klant na een afwezigheid van 30 jaar buitenland.

goede service, vriendelijk.

Levering stond ochtend, echter magazijn dacht ochtend...lastig

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 10 jaar

Zeer tevreden!

Perfecte aflevering van onze nieuwe wasmachine, tevens ook ophalen van de oude wasmachine en plaatsing van de nieuwe. De heren waren netjes en vriendelijk, zo ook Covid-19 maatregelen werden in acht genomen. Keuze advies wasmachine telefonisch gemaakt met behulp van een duidelijke behulpzame verkoper. Hartelijk dank hiervoor Met vriendelijke groet Gonny Rutjens

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Al vele jaren

Zeer goede ervaring

Vriendelijk en deskundig advies. Zeer nette monteurs die pas tevreden waren toen alles perfect werkte en paste. Geweldig secuur. Zal dit bedrijf iedereen aanraden.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Dit was onze eerste aankoop

Al jaren goed

Al jaren positieve ervaringen. Nu bij levering van nieuw apparaat weer top. Zo wil je niet veranderen.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? ongeveer 16 jaar

Dubbel

Advies per telefoon was goed, we kennen Van de Weijer al langer, zijn tevreden als er storingen zijn. Het dragen van de wasmachine en droger naar de zolder werd ruw gedaan, wasmachine is daardoor beschadigd, dat vonden we wel jammer

• Welk cijfer geeft u onze bezorg- en installatiedienst?
  • Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? eerst alleen storingen

prima service en vriendelijke afhandeling

al 50 jr mijn leverancier van witgoed

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 50 jaar

Top service geleverd in deze tijd

Na een telefonisch contact een prima advies gekregen over een nieuwe vaatwasser. Besteld en laten inbouwen, prima service

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Eerste keer

Van der Weijer is mijn eerste keus voor witgoed

Het is jammer dat de reperatie niet geholpen heeft. Zodat ik toch een nieuwe vaatwasser moest kopen.

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 15 jaar of langer

Betrouwbaar! Super kwaliteit! Super Service en contact!

Altijd goede producten in der loop der jaren daar gekocht- duidelijke informatie- goede contact en uitstekende service altijd! Ook bij een eventuele reparatie - snel en betrouwbaar en vakkundig. Zeer vriendelijke medewerkers allemaal

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? Sinds 1999/2000 zo iets

Snelle goede service

Donderdag wasmachine stuk, zaterdagmorgen al een nieuwe geplaatst

• Hoelang bent u al klant bij van de Weijer? 12 jaar

De Hooge Akker 29

5661 NG Geldrop

040-2851950

Over Van de Weijer Witgoed- en Keukenspecialist

Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.