GOEDE BEGELEIDING EN VERKOOP ADVIES. GELEVERD , GEPLAATST EN DE TIJD DIE AFGESPROKEN IS .
Beste, Bedankt voor uw lovende woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zoals altijd prima super
Beste Dorus, Bedankt voor uw mooie review. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Volgens de bon kan ik € 50,0terug ontvangen... er staat nergens het E nummer, dat heb ik wel nodig..!!!
Beste Anneke, Bedankt voor uw review. Het serienummer staat op het apparaat zelf. In dit geval, hoogstwaarschijnlijk, achter de batterij. Hopelijk kunt u hiermee vooruit. Mocht u het niet kunnen vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Je voelt je echt welkom bij vd Weijer
Beste Ed, Bedankt voor uw review. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Wordt goed geholpen door deskundig personeel
Beste Sjef, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed advies ontvangen voor nieuwe wasmachine. Na aanschaf leverdatum bepaald. Op het afgesproken tijdstip stond de monteur van de Weijer op de stoep. Helaas was de wasmachine volledig beschadigd: door de monteur ter plekke geregeld dat er een nieuwe zou komen dezelfde middag! Ook die afspraak is nagekomen (complimenten aan de bezorger/monteur in deze!)
Beste Marco, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat alles netjes is opgelost en dat u tevreden bent over onze geleverde service. We wensen u veel was-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Koelkast inbouw vervangen en nieuwe vriezer Keurig gedaan
Beste Ralf, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Nadat in de ochtend de monteur zei dat de onkosten hoog zoude zijn. In de middag, na bezoek winkel in geldrop heb ik die avond al mijn was kunnen doen met mijn nieuwe wasmachine
Beste Mien, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel was-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zie opmerking hierboven
Beste Annemie, Bedankt voor uw review. We hebben uw vraag neergelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega neemt z.s.m. contact met u op om uw vraagstelling te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijke vakkundige verkoper en monteurs.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Top service
Beste Piet, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik kan er werkelijk niets op aanmerken.
Beste Mariëlle, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Er wordt goed meegedacht met de klant en bij de plaatsing kreeg ik te maken met professionals
Beste Odette, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede ontvangst in de winkel. Goede info. Bette afhandeling.
Beste Pedro, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vlotte reactie op gedane verzoek en correctie op gekozen vaatwasser, daar de voorkeur ongeschikt was voor volledige inbouw.
Beste Albert, Bedankt voor uw review en fijne woorden. Goed om te horen dat we snel konden schakelen en samen tot de juiste keuze zijn gekomen. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijke ontvangst Luchtbevochtiger aangekocht waar ik ‘n dag later mee terug ben gegaan omdat ik niet goed wist hoe ik ‘m aan ‘t werk kreeg Hij heeft ‘m in de winkel in elkaar gezet om te laten zien hoe hij werkte !! Geweldig zo’n service !!! Alleen het apparaat heeft 2 dagen aan gestaan en het vochtpercentage is maar met 1% gestegen van 30 naar 31 %
Beste Marie-Thérèse, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Wat fijn om te horen dat u zowel tijdens als na de aankoop goed bent geholpen in onze winkel. Het vochtpercentage kan door verschillende factoren worden beïnvloed, zoals een instelling op het apparaat of bijvoorbeeld een airco die in de ruimte aanstaat. Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 040 – 285 1950, mail naar [email protected] of loop gezellig even binnen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bestelling makkelijk door het vertrouwen dat er al jaren is. Bezorging prima en goed verlopen. Nog even wachten om het te gebruiken omdat de verhuizing nog niet heeft plaatsgevonden.
Beste Mia, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat het allemaal goed is verlopen. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed en uitgebreid geholpen, ze hebben ruim de tijd genomen om me te helpen het juiste witgoed voor mijn nieuwe huis uit te kiezen.
Beste Quirine, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u de juiste keuze heeft kunnen maken. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Winkelmedewerker heeft snel en vakkundig geholpen
Beste Hetty, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
de monteurs die de vaatwasser in zijn komen bouwen hebben netjes werk verricht
Beste Dirk, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze geleverde service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede uitleg en klantvriendelijkheid is prima
Beste Jetty, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De twee mannen kwamen binnen stelde zich voor en gingen heel rustig aan het werk. Heel precieze werkers, echte vakmannen. We kregen hele goede uitleg voor het gebruiken van de vaatwasser. We zijn vaste klant bij van de Weijer en geven het door aan familie en vrienden! Dank jullie allemaal voor de goede zorg!
Beste Ineke, Bedankt voor uw mooie review. Ik zal de complimenten doorgeven aan onze bezorgservice. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede uitleg over de producten die ik heb gekocht. Men neemt er de tijd voor. Ben zeer tevreden.
Beste Henriette, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Heel goed en deskundig geholpen.
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.