Laden reviews...
604 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vriendelijk personeel en heldere uitleg. Snelle levertijden en vlotte installatie worden genoemd als sterke punten. De winkelervaring wordt over het algemeen gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Uitgebreide en duidelijke uitleg. Snelle bezorging en montage
Dit jaar
9 September 2026
Ruud
Nuenen
telefonisch goed advies over nieuwe vaatwasser en deze is paar dagen kundig ingebouwd in de keuken.
eerste keer
4 September 2026
Ivar
Prima.
Jaren
4 September 2026
JosWeekers
Nuenen
Montage ging uitstekend. Apparaten op 250° opgestart. Later bleken de papieren AEGinstructies zeer matig, maar na een telefoontje kwamen installatie-monteurs het prima oplossen
27 jaar
1 September 2026
Robert
geldrop
Beste Robert,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer.
Het team van Van de Weijer
Nieuw fornuis besteld. Binnen een paar dagen geleverd. Netjes geïnstalleerd en getest of alles werkte. Verpakkingsmateriaal werd allemaal meegenomen.
Hoelang bent u al klant bij van de Weijer?
Dit was de eerste aankoop
31 August 2026
Ans
Beste Ans,
Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor!
Het team van Van de Weijer
Een paar dagen na het plaatsen van mijn bestelling nam Van de Weijer contact met me op om een leveringsafspraak te maken. Tijdens die afspraak is mijn oude wasmachine afgevoerd en de nieuwe in een mum van tijd geplaatst. Ze waren met z'n vieren, wat ervoor zorgde dat het maar een paar minuten had geduurd.
nieuwe klant
29 August 2026
Frans
Beste Frans,
Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag!
Het team van Van de Weijer
Mijn bestelling werd incompleet geleverd. Na contact met de klantenservice niks meer van ze gehoord. Nu extra kosten moeten maken om alsnog ergens anders het product compleet zien te krijgen. Zeer slechte zaak
Nee
Beveelt niet aan
29 August 2026
Marco
Van Soest
Beste Marco,
Onze oprechte excuses! Het is ontzettend vervelend dat uw bestelling incompleet was en dat de opvolging vanuit onze klantenservice vervolgens is blijven liggen. Dit had absoluut niet mogen gebeuren.
Wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om dit alsnog goed met u op te lossen.
Het team van Van de Weijer
De stofzuiger was verzonden en niet aangekomen. Nadat ik belde gelijk een nieuwe afspraak gekregen en kwamen de stofzuiger zelf brengen. Super fijn.
enkele jaren
27 August 2026
Silvia
Beste Silvia,
Het team van Van de Weijer
We hebben een goede toelichting gehad op verschillende wasmachines. We hebben een afgewogen keuze kunnen maken.
Jaartje
26 August 2026
Anton
Beste Anton,
Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag!
Het team van Van de Weijer
Een droger besteld bij jullie. Deze werd geleverd op de afgesproken dag. Hij is vakkundig boven gezet en aangesloten door een vriendelijke meneer.
Eerste keer
Manon
Alphen
Beste Manon,
Het team van Van de Weijer
Zaterdag ochtend gebeld in de middag geleverd
Nieuw
Deniz
Beste Deniz,
Het team van Van de Weijer
Heel tevreden over bestellen en aflevering
Sinds augustus j.l.
Cisca Meijer
Beste Cisca,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze positieve ervaring te delen. Wij zijn ontzettend blij dat alles naar wens is verlopen. Uw tevredenheid is immers waar wij het voor doen!
wanneer komt ie ????????
te lang ??
Beveelt niet aan
24 August 2026
alex
wageningen
Beste Alex,
Als het goed is, heeft u de pan ondertussen netjes ontvangen! Excuses voor het wachten. We hopen dat hij in het echt net zo mooi is als verwacht en dat u er heel veel kookplezier van heeft.
Mocht er toch nog iets zijn, laat het ons dan gerust weten!
Het team van Van de Weijer
Nieuwe vaatwasser besteld en op de site stond vermeld dat deze leverbaar was. Ik had dan ook verwacht dat deze binnen een week wel geleverd kon worden, maar helaas duurde dat totaal twee weken. Dat betekende twee weken zonder vaatwasser i.v.m. feit dat oude kapot was gegaan.
Nieuw
24 August 2026
Albert
Son en Breugel
Beste,
Hartelijk dank voor uw review.
Vervelend dat u twee weken heeft moeten wachten op de vaatwasser, zeker als de oude net kapot is gegaan. Helaas zijn wij voor de levering ook afhankelijk van de leverancier en de post/transportdienst, waardoor het soms langer duurt dan gehoopt. Onze excuses voor het langere wachten!
We hopen dat de nieuwe vaatwasser inmiddels goed bevalt.
Het team van Van de Weijer
mijn huishoudelijke producten groot en kleiner heb ik de laatste 20 jaar alleen bij v.d. weijer gekocht. Altijd uitstekend geadviseerd.
Ruim 20 jaar
22 August 2026
Willie
Sterksel
Beste Willie,
Het team van Van de Weijer
Na dat ik het toestel had opgehaald krijg ik alsnog een mailtje uw toestel staat klaar. ook ontving ik weer de rekening, terwijl ik al betaald had. Maar ik begrijp, dat is tevens mijn garantie. Het toestel werkt.
1ste keer
22 August 2026
Tonia
Beste Tonia,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het toestel goed werkt. Excuses voor het automatische mailtje achteraf, dat heeft elkaar net gekruist.
Veel plezier met uw aankoop!
Het team van Van de Weijer
Verkoper had het over extra kosten voor snoer en stekker i.p.v. installatiekosten. Dat gaf wat verwarring omdat ze de meegebrachte snoer met stekker niet hadden gebruikt.
Al langer
21 August 2026
Petra
Heeze
Beste Petra,
Bedankt voor uw review en de aanbeveling! Onze excuses voor de verwarring rondom het snoer en de kosten; dat hadden we vooraf duidelijker moeten uitleggen.
Veel plezier met uw nieuwe aankoop!
Het team van Van de Weijer
Zeer tevreden over de montage, goeie monteurs Teun en zijn collega. Netjes gewerkt zeer tevreden.
Enkele jaren
21 August 2026
Ger Mennen
Heeze
Beste Ger,
Het team van Van de Weijer
Product binnen 2 dagen in huis.
1e keer
18 August 2026
Miriam
Landgraaf
Beste Miriam,
Het team van Van de Weijer
Alles op zich naar tevredenheid gegaan. Uiteindelijk werd het showroom model geleverd omdat het model niet meer leverbaar was en het 100 euro duurder zou worden. Akkoord gegaan met showroommodel te leveren. Ik hiervoor niet om korting gevraagd ( had aangeboden kunnen worden door jullie ) levering zat deukje in de deur door transport. Ik kreeg keuze : nieuwe deur wat weer tijdje zou duren of korting. Ik gaf aan 100 euro ok te vinden, maar dat werd door verkoop niet akkoord en boden 50 eur. Ik had geen zin om lang te wachten en dan weer omruilen dus dan maar 50 eur. Nieuwe deur en arbeidskosten hadden meer dan 100 eur gekost lijkt me. Maar ok ik ben zelf akkoord gegaan dus moet verder niet zeuren. Maar dus algemeen tevreden.
Eerste koop
18 August 2026
Jeroen Van vugt
Beste Jeroen,
Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent!
We snappen uw punt over het deukje en de korting heel goed. Bedankt voor uw flexibiliteit hierin, we nemen uw opmerking zeker mee voor de toekomst.
Veel plezier met uw aankoop!
Het team van Van de Weijer
Van de Weijer heeft me goed geholpen bij het vervangen van mijn inductie kookplaat. ik had een Novy kookplaat gezien bij vrienden die goed zou passen in mijn bestaande keuken. Alhoewel deze duurder in hun systeem stond, heb ik hem voor dezelfde prijs gekregen als dat ik elders online had gezien. Installatie was vervolgens top, net als alle contacten gedurende het traject.
nieuwe klant
Peter
Beste Peter,
Het team van Van de Weijer
Telefonisch uitstekend geholpen met het maken van een keuze. binnen een week was de vaatwasser al geleverd en geïnstalleerd.
Nieuw, maar blijvend
Tim
Beste Tim,
Het team van Van de Weijer
Fijne winkel om mee samen te werken.
2 maanden
Toon
Beste Toon,
Het team van Van de Weijer
Had, als oudere, meer uitleg willen hebben. Kan aan mijzelf liggen.
Twintig jaar of zoiets
16 August 2026
L
Beste,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en we hadden u dan ook liever net wat meer uitleg gegeven. Onze excuses dat dit erbij in is geschoten.
Mocht u alsnog vragen hebben over uw product, neem dan gerust even contact met ons op of loop binnen in de winkel. We leggen het u met alle plezier alsnog rustig uit!
Het team van Van de Weijer
Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing.
Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven.
Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop