Goed geholpen in de winkel en snelle deskundige service.
Klantvriendellijk en goede service.
Ben al heel lang klant zo ook mijn kinderen heel fijne zaak Zeer tevreden over mijn producten en de fijne service Bedankt!!
De droger moest in een nis geplaatst,een wastoren. Lastige klus, omdat het moeilijk bereikbaar was, maar dat ging achteraf toch goed.Aardige monteurs die best zwaar werk doen. Wij zijn verder heel tevreden
Op zoek naar een bepaald type koffiezetmachine bleek er nog eentje bij Van de Weijer aanwezig en meteen besteld. Prima mails van jullie ontvangen, duidelijk en accuraat en zelfs PostNL ging zonder problemen. Kortom ik weet jullie te vinden zéker als ik witgoed zoek. Kan uiteraard even duren maar ik vergeet jullie niet !
Zeer goede service, zeker aan te raden!
Beste Marie-Jose, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zou zo weer een nieuw apparaat bij jullie bestellen!
Beste Netty, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Monteur Arend heeft prima werk geleverd, moest wat dingen aanpassen en heeft alles weer in de oude staat gebracht.
Beste Marianne, Bedankt voor uw review en de complimenten. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer goed uitleg over aankoop koffiemachine
Beste Els, Bedankt voor uw review en lovende woorden. We wensen u veel koffie-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Correcte en snelle levering
Beste Johan, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Van de Weijer biedt goede service. Het is een fijne winkel waar je goede hulp en goed advies krijgt. Ze denken met je mee en leveren netjes.
Beste Chantal, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Alles naar wens gegaan
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Kun je van op aan en super service.
Beste Tom, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Aankoop en plaatsing van de vaatwasser waren snel en goed geregeld.
Beste Theo, Bedankt voor uw mooie review. Dat vernemen we natuurlijk graag. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer tevreden over de verkoper en de monteur die de inbouw diepvries is komen plaatsen
Beste Bert, Bedankt voor uw review en lovende woorden. We wensen u veel vries-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
vriendelijk Personeel ook met problemen ben ik goed geholpen
Ik ben ontevreden. Ik heb speciaal een vrije dag genomen en door een fout van jullie kant is de levering die dag niet doorgegaan. De andere dag kwam men ook niet op het afgesproken tijdstip. Ik zou graag een geldelijke compensatie zien voor het feit dat ik voor niets een vrije dag op heb moeten nemen. Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort zou ik graag ter compensatie een uitschuifbaar eierrekje willen ontvangen passend in onze liebherr koelkast en een klem om de Siemens vaatwasser niet geheel te laten sluiten zodat hij de condens kwijt kan. Ik ben verder wel tevreden met de apparatuur, maar heb bewust voor een plaatselijke leverancier gekozen en die stelt me helaas teleur. Met vriendelijke groet,
Beste Marieke, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan bij de levering van de Liebherr koelkast. Uw feedback nemen we zeker mee voor de volgende keer. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en een passende oplossing geboden. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Al vele jaren klant naar alle tevredenheid. Van de Weijer weet hoe het moet, steeds weer. Ook al het personeel denkt altijd klantgericht.
Beste Peter, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Fijne service en goed geholpen , vriendelijk personeel.
Beste Pim, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Prijs is gelijk aan die van de grote platforms. Van de Weijer biedt er echter service bij en persoonlijk contact.
Beste Henk, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De support bij het uitzoeken van het geleverde model side by side ijskast en de leverbaarheid hiervan was heel vriendelijk en inhoudelijk goed. De aflevering op tijd, professionele installatie en vriendelijkheid was heel goed.
Beste Perry, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe side-by-side ijskast! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Wij hebben meerdere ervaringen met Van de Weijer en we zijn altijd goed geholpen en afspraken worden nagekomen. Men denkt ook mee, ook deze keer weer bij de aankoop van een Amerikaanse koelkast, maar ook de monteurs werken netjes en vriendelijk. Kortom prima service en een groot aanbod, waarvoor wij ook een volgende keer weer terugkomen.
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe Amerikaanse koelkast! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Mijn laatste aankoop was 2 frituur pannen in het verleden was er een pan defect gegaan en we kregen meteen een nieuwe. Nu zijn diverse jaren oud en versleten. Dus vandaar terug omdat het een super service is.
De gedegen adviezen bij aankopen , alsook bij eventuele reparaties , en de behulpzame en vriendelijke bediening bindt ons al vele jaren als klant aan dit bedrijf.
Beste Henk, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
GOEDE BEGELEIDING EN VERKOOP ADVIES. GELEVERD , GEPLAATST EN DE TIJD DIE AFGESPROKEN IS .
Beste, Bedankt voor uw lovende woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.