Na 9 jaar eczeem weg!
Op een vrijdag had mijn zoon zijn eerste afspraak bij arts Bin Hu (Eddie) van Hwa Xin. Mijn zoon had toen last van eczeem in zijn nek, gezicht, ellebogen, polsen, handen en bij de oorlel was de huid gescheurd door het eczeem. De maandag erop had hij de volgende afspraak. De huid bij de oorlel was toen al genezen, en in de nek zag het er al een stuk rustiger uit. Wij waren zo blij, deze behandeling slaat aan! Het eczeem verdween. Ik heb gewacht met het plaatsen van een review, omdat ik eerst wilde zien hoe het verder zou verlopen met de huid.
Jaren via het reguliere circuit, bij eczeemexperts geweest. Zalfjes smeren (zoveel soorten), tabletten slikken, hormoonzalf in verschillende sterktes voornamelijk de sterkste. Eczeem kwam altijd terug, of bleef. Niet meer goed kunnen functioneren overdag, vanwege de slapeloze nachten door de jeuk. Niet onder de mensen durven te komen vanwege de eczeemhuid.
Wij zijn nu 2,5 maand verder in de behandeling en zijn huid ziet er nog steeds zo goed uit. Er is een kleine terugval geweest, eigenlijk niet noemenswaardig. Het is zo fijn, na al die jaren, dit resultaat te hebben bereikt in zo’n korte tijd, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik gun iedereen met eczeemklachten een behandeling bij Bin Hu en kan het wel van de daken schreeuwen.