Persoonlijk en kwaliteit. Vaste aanspreekpersonen vind ik prettig. Personen beschikken over de juiste vaardigheden en ze zijn snel in het leveren van goede service!
In vergelijking en/of verhouding wellicht iets duurder dan "zelfverzekeraars" maar de grondhouding naar klanten, deskundigheid en snelheid van handelen maakt dat dubbel en dwars waard. Het materieel verschil maakt je toch niet straatarm of schathemeltje rijk!
Zeer tevreden. Altijd prettig, deskundig en adekwaat.
vriendelijk deskundig betrouwbaar
Erg klantvriendelijk en servicegericht!
Vakmensen met oog voor de klant. Vriendelijk professioneel en zeer accuraat.
ik geef een 8 omdat ik gewoon tevreden ben, ik ben zo tevreden dat ik ook een 10 als rapportcijfer zou kunnen geven, maar dat deed ik niet, anders gaan jullie soms naast jullie schoenen lopen.
Contacten zijn uitstekend Hulp bij wat dan ook nooit teveel gevraagd. Deskundig en spontaan. Het concept nier veranderen en iedereen zal tevreden zijn
Gelukkig niet vaak nodig gehad maar onlangs wel en zij hebben alles super voor ons geregeld en afgehandeld. Een dikke 10 dus!!
We hebben bijna alle verzekeringen bij den Hartog ondergebracht en zijn zeer tevreden. Goede voorlichting, en inmiddels schade gehad aan een fiets, welke zeer snel en naar volle tevredenheid is opgelost.
Worden altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen, persoonlijk advies correct. Zeker aan te bevelen.
Fijn persoonlijk contact, goede deskundige ervaring en advies.
Perfect geholpen door Roeland en zijn collega's!
Een goed persoonlijk en deskundig advies. en dit omzetten naar praktijk. Fijne mensen
Geweldige service
WIJ ZIJN UITERST TEVREDEN OVER DEN HARTOG VERZEKERINGEN ZOWEL PERSOONLIJK ALS TELEFONISCH ER DESKUNDIG PERSONEEL ZAL ZE ZEKER AANBEVELEN
E.e.a. heeft betrekking op de Regio Bank en niet op verzekeringszaken, daar heb ik tot op dit moment nog geen ervaringen mee.
Wij zijn goed voorgelicht en de medewerkers komen zeer kundig en vertrouwt over. Daar boven hebben ze ook nog de juiste humor. Ik zeg vooral doorgaan.
Prettig kantoor om de hoek -telefonisch altijd bereikbaar
Prinsengracht 2
4233 EW Ameide