ik hoop dat alles naar wens verloop

ik weet het zo even niet

Over gestapt via Gaslicht.com

Was eerst verbaast over het maandtarief wat ik eerst moest betalen. Waren vergeten de teruglevering van de stroom via de zonnepanelen te verrekenen en daarom was het maandtarief hoger dan de berekening op de website van gaslicht.com. Een telefoontje naar Pure Energie en het werd bijgesteld naar het veel lager maandtarief.

Relaxed overgang.

Xxx

Fantastiche service, bijzonder klantvriendelijk!

Tot nu toe een paar keer contact gehad met de klantenservice en adviseurs rondom mijn overstap en gewenste zonnepanelen. Iedereen is bijzonder klantvriendelijk en meedenkend. Top service.

ik heb niets gemerkt van de overstap

Zeer klantvriendelijk. Goede communicatie per telefoon. En, natuurlijk, groene energie.

Persoonlijk en geduldig

Persoonlijk en geduldig, heel prettig

Ik kies voor Pure-energie vanwege de duurzaamheid. Prima service!

De consumentenbond gaf Pure-energie een zeer hoge beoordeling voor duurzaamheid en "groen". Daar ben ik op afgegaan. Toen ik de klantenservice belde, werd ik uitermate goed en vriendelijk geholpen. Ook daarna zeer tevreden, bijv. bij de bevestiging van het contract.

Met Pure-energie vertrouwd de toekomst in.

Het was een fijne ervaring dat alles zo goed was geregeld.

zelf goed erg duurzaam bezig, bij pure - engergie verder bouwen

ik heb nog geen bijzonderheden gehad, maar ik heb zelf zonnepanelen, ik scheid mijn afval ben zelf goed op weg. de energie prijs en het groene sprak met erg aan

Snelle overgang en juiste berichtgeving

Bij mijn overgang van energiebedrijf is dit soepel en zonder veel perikelen verlopen!

Overstap snel geregeld

Overstap snel geregeld

Soepele overgang

Pure heeft een soepele overgang gerealiseerd. Ook het voortraject verliep probleemloos. So far so good

Correct.

Niets mis mee , tevreden, nog even afwachten hoe de verrekening met Budget gaat verlopen

Makkelijk, vriendelijk en groen!

Probleemloos overgestapt naar de groenste energieleverancier, en dat ook nog eens voor een behoorlijk lager termijnbedrag, blij mee!

Prima overstap

Prima overstap naar groene energie zonder gebruik van bio massa! Direct inzicht in je verbruik via de website, alleen mis ik nog een app hiervoor.

Top geregeld

De overstap ging soepel en de klantenservice reageerde zeer vlot en persoonlijk op mijn vraag!

Prima overstap.

Nu eerste maand Pure Energie. De overstap ging vrij makkelijk. Nu 100% schone energie en een paar honderd euro goedkoper dan Van de Bron. Met onze warmtepomp en elektrische auto voel ik mij optimaal groen. En voor een veel betere prijs dan ouderwetse fossiele brandstof. Sorry aan Van de Bron. Hadden jullie maar niet naar Eneco moeten gaan met een hoop marketing bull****.

Vriendelijk en snelle service

We moesten snel een energie contract hebben, dit weer uiterst nehulpzaam en snel geregeld.

clean en easy

niks geen problemen, overstap verliep gesmeerd. nu eindelijk volledig groene energie.

De overstap is probleemloos verlopen.

Ik ben nog maar enkele dagen geleden overgestapt, dus weet nog niet hoe tevreden ik verder ga zijn. Maar de overstap verliep vlekkeloos en de eerste contacten verliepen ook perfect. Ik mis alleen een app.

probleemloos

Goede informatie.

Alles geregeld zoals was afgesproken.

Goede recensie van bekende

Voor het eerst klant ben benieuwd

Goed en snel

Goed en fijn geregeld

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?