Overstap soepel verlopen

De overstap gaat ongemerkt voorbij

Het overstappen naar Pure Energie ging ongemerkt, en zo hoort het ook. Jammer dat ik niet meteen wist dat ik voor het monitoren eerst een P4 verklaring moest afgeven. Maar ik kwam er snel genoeg achter.

Geen probleem met overstappen

Doorgeven van meterstanden via de site lukte niet. Ook app niet te gebruiken wel goed geholpen door attente medewerkers

NEDERLANDSE GROENE ENERGIE!!!

Snelle service. Duidelijke omschrijving. Fijne online omgeving. Maar vooral, GROEN!

Prettig en snel geholpen!

Vlak voor onze verhuizing een energiecontract afgesloten, dat snel moest ingaan. Dit kon vlot geregeld worden met de klantenservice. Die was goed bereikbaar en vriendelijk.

Super snel

Vriendelijk en goede deal

Ik heb gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Ook voor mijn eenvoudige vragen. En de deal die ik krijg, daar ben ik ook heel tevreden mee.

Telefonisch contact over informatie heb ik als prettig ervaren.

Heb nog steeds geen toegang via de Pure Energie. Herkent mijn email-adres niet. Vreemd.

Overstap is snel en goed geregeld.

Alles is snel en goed geregeld. Hopen dat dit zo blijft. Daar heb ik nog geen ervaring mee.

Goed en snel geregeld.

Bij mijn keuze voor een andere provider heb ik me laten leiden door de doelstellingen van Pure-Energie. Ik hoop van harte dat deze doelstellingen worden behaald.

Zeer goed en eenvoudig

Zeer goed en eenvoudig

Zonder problemen overgestapt.

Zonder problemen overgestapt

Nog geen ervaring!

Ik ben pas aangesloten bij Pure Energie en kan dus nog geen oordeel geven. Helaas moet in deze tijd iedereen beoordeeld worden, dat vind ik onprettig. Spontane feedback is niet meer mogelijk.

top

top

Wacht af tot echt alles rond is.

ben pas overgestapt dus heb nog geen ervaring met Pure energie. Maar het ziet er hoopvol uit.

Overstap naar Pure geruisloos en goed

Via het energiecollectief van de Consumentenbond overgestapt naar Pure. De prijs bepaalt mijn keuze maar duurzaamheid laat ik zwaar meewegen/

goed en groen

voordelig groene stroom

Via Pricewize overgestapt, heel makkelijk.

Via Pricewize was het aanbod van Pure-energie voor mij dit jaar in totaliteit het beste.

Probleemloos.Weinig van de overstap gemerkt.

Alles is tot nu toe goed verlopen met het overstappen. Geen problemen gehad.

De overstap is soepel verlopen; geen probleem gehad

De overstap is soepel verlopen; geen probleem gehad

minimale communicatie

vanaf het moment dat ik de aanbieding geaccepteerd heb is het erg stil geworden. Omdat Vattenfall tot de laatste dag mij bleef stalken voor een verlening van mijn contract ging ik twijfelen of de opzegging wel goed verlopen was. Ik hoop dat jullie dit gaan verbeteren, want ik denk dat meer nieuwe klanten dit zullen ervaren

Soepele overgang naar Pure energie

Ik ben overgestapt van Eneco. Na een online offerte heb ik de aanvraag ingediend. Snelle en soepele overgang naar schoonste energie. Mooi toch!

Super!

Hele vriendelijke en snelle service. Goedkope en schone energie. Wat wil je nog meer? Pure Energie, van harte aanbevolen. Ik heb al jaren hele goede ervaringen!

Prima aanmeldproces. Fijn dat er op een verantwoorde en transparante manier energie wordt opgewekt.

Overgang probleemloos verlopen

Geen commentaar

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?