Snelle en goede afwikkeling van de aanvrage.

Positief.

Niets van de overstaü gemerkt

Overzichtelijke website, klantvriendelijk contact

Het afsluiten van een energielevering via Pure-Energie ging gemakkelijk en soepel. Het persoonlijk contact wat ik had via de telefoon was vriendelijk en to-the-point. Prima geregeld!

Geruisloos overgegaan zonder problemen.

Prima energiemaatschappij voor een goede prijs. Overgang van de ene maatschappij naar Pure Energie is probleemloos verlopen. Top!

Echt makkelijk om te inschrijven!

Ik ben blij dat ik voor een goede prijs een duurzaame energie kan krijgen :) En het is echt makkelijk om te inschrijven!

Lekker soepel.

Alles ging zeer soepel en vlotjes. Alleen begrijp ik niet goed dat ik meterstanden moet doorgeven terwijl ik een slimme meter heb.

Soepel en doeltreffend overleg, een snel beklonken deal

Goed contact met als doel een bijdrage leveren aan het milieu

Communicatie over overstap naar Pure Energie was uitstekend

L.S., er werd snel en adequaat gereageerd en op mijn vraag of de aansluiting eerder kon dan aangekondigd kreeg ik ook direct en positief antwoord.

Super geholpen!

Tijdens het kopen van ons eerste huis komt er veel bij kijken.. Bij Pure Energie erg goed en duidelijk geholpen en daarom ook voor Pure Energie gekozen. We hebben ook voor Pure Energie gekozen door FC Twente.

de overstap ging goed

de overstap ging goed. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat

Overstap prima afgehandeld

Zojuist begonnen, na de overstap

Tot nu toe prima

Tot nog toe goed

Tot nog toe heb ik alleen maar goede ervaringen hiermee

Soepel, op een ding na

Ik kwam via een energievergelijker terecht bij Pure Energie en werd aangetrokken door de enorm lage maandprijs in combinatie met volledig groene energie op basis van ons reële verbruik. Toen ik echter de offerte ontving, was dat maandbedrag ruim twee keer zo hoog als uit de vergelijker kwam. Gelukkig was het met een telefoontje opgelost en kon ik alsnog het origineel aangeboden bedrag krijgen, maar ik kan me ook voorstellen dat zoiets mensen weer afschrikt en ze toch niet besluiten over te stappen. De overstap zelf verliep zeer soepel.

Overstap ging prima

Via Easyswitch overstap gemaakt naar Pure Energie. Niet de allergoedkoopste, maar wel goedkoop. Stroom opgewekt uit wind vind ik een goed punt, daarom mijn keuze. Zowel communicatie Easyswitch als Pure Energie prima gedurende de overstap, met uiteindelijk een keurig bericht dat je vanaf 'vandaag' bij hen energie afneemt. Zag bij inloggen op de site dat je zelf een windmolenpark kan kiezen, of de keuze open laat. Nergens een uitleg wat daar een voor- of nadeel aan is en of er meer/minderkosten zijn. Dus op 'geen keuze' laten staan. Vraag gesteld op Facebook. Niet beantwoord. Klantenservice kan nog wat beter dus.

Ik beoordeel alleen de overstap, niet de ervaring met het bedrijf.

We krijgen nu ca 1 week gas/elektra van Pure Energie. De overstap van Delta naar Pure Energie is goed verlopen. We hebben geen extra rompslomp van mails/telefoontjes ed ervaren. We hebben er niets van gemerkt en zo hoort het ook

Klantvriendelijk

Ik kan zelf mijn maandbedrag aanpassen

Heel efficient en to the point

Snel antwoord op de vragen die er echt toe doen. Snel in het vinden van de gegevens

Doet wat het moet doen

Fijn dat we weten dat we 100% duurzame energie hebben. Maar verder is er geen enkele bijzonderheid. Ik vind de informatie voorziening zelf betrekkelijk matig.

Tot nu toe geen klachten.

Alles vlot verlopen.

Positieve overstap

Begin Mei contact opgenomen ivm een overstap naar pure-energie voor een contract.Half Juni is het contract effectief geworden,alles verloopt gladjes.

Simpele overstap

Mijn maandbedrag is gehalveerd! Hulde.

Perfect geregelde, geruisloze overgang.

Goede info en perfect geregelde overgang. Info via internet is duidelijk en simpel om gegevens bij te houden. Zeer tevreden ☺

Ervaring is tot nu toe positief

Nog maar kort overgestapt - contact met pure energie is goed. Communicatie is nig wat stroef en ik mis een app waarop ik mijn energieverbruik kan zien. Vind ik momenteel het grootste nadeel

eenvoudige omzetting naar nieuwe leverancier

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?