Helemaal prima!

De aansluiting was in 1 telefoontje geregeld! Geen gedoe, gewoon snel voor mekaar... Helemaal goed!

Zal wel goed zijn denk?

Ik heb er eigenlijk weinig erg in gehad. Een keer gevraagd aan de klantenservice of ze zeker wisten dat het contract met m'n oude leverancier wel echt was opgezegd - want daar kreeg ik maar geen bevestiging van - en verder alles gewoon laten gebeuren. En alles lijkt goed te gaan, dus tot zo ver prima.

De overstap ging heel soepel, nu hoop ik op een goede levering van groene stroom.

Ik ben zojuist overgestapt, dus kan ik nog niet meer zeggen dan over de overstap zelf. Die liep heel prettig. Ik regelde de overstap telefonisch, en daarna verliep alles keurig. Naar mijn idee is dit de groenste leverancier van Nederland. Wat er nog ontbreekt is natuurlijk de levering van groene stroom als de wind niet waait en de zon niet schijnt ('s avonds, 's nachts, en in de winter!). Dit wordt door alle groene leveranciers onder tafel gehouden, maar de realiteit is dat we dan allemaal stroom krijgen uit de vervuilende centrales. Dit zal anders moeten! Er moet m.i. veel harder worden gewerkt aan oplossingen om groene stroom te bufferen voor gebruik in de donkere windstille periodes. Ik wens ook Pure-energie veel succes hiermee!

Nog maar net over per 2/7, dus verder nog niet veel ervaring, overstap tot nu toe eenvoudig

Tot nu toe praktisch verlopen

Prima geholpen bij de overstsp

Maatwerk bij de overstap was mogelijk.

overstap

We wilden graag volledig groene stroom van eigen bodem. Tot nu toe alleen ervaring met de overstap, maar die is vlekkeloos gegaan. Top!

Snel geholpen

Mijn probleem was snel opgelost

Tot nu toe heel vlot verlopen.......

Aan jullie kant verloopt alles vlot en helder...... De partij die we gaan verlaten is minder snel en duidelijk!

Duidelijk en snel

Ik was al eerder klant bij Pure energie en heb mij vorig jaar laten ompraten door een goedkoper aanbod dat helemaal niet goedkoper bleek te zijn ,dus weer terug bij jullie.

Goede eerste indruk

Mijn overstap van Essent naar pure energie ging heel soepel. Zowel via de mail als telefonisch ben ik begrijpelijk geholpen, mijn complimenten.

Prettig te woord gestaan.

Goed voorgelicht. Vriendelijke man. Goede prijs gekregen omdat ik vlakbij het windmolenpark woon.

Simpel, snel en duidelijk

Simpel, snel en duidelijk

Al zes dagen abonnee en nog geen enkel probleem!

Toch knap! :-)

Zeer goede begeleiding naar een duurzaam energiebedrijf.

Ik heb alle informatie gekregen die ik nodig had. Ik ben vol vertrouwen in deze overstap naar dit duurzame energiebedrijf.

Service gerichte klantenservice.

Ik vind het fijn dat de geschatte saldering en terug levering al meegenomen wordt in de prijs.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk overschakelen naar de duurzaamste groene energie van Nederland.

Vlekkeloze overstap

Overstap zonder enige overlast. Één klein minpuntje: in de communicatie wordt voortdurend mijn man aangesproken terwijl ik alles heb geregeld. Dat doen alle firma’s, niet alleen Pure Energie. Het zou wel prettig zijn als op dat ene kleine puntje meer maatwerk wordt geleverd.

Duidelijk!

Snelle en duidelijke overstap. Beduidend lagere maandlasten in een goed overzicht. Zeker de moeite waard van het overstappen!

ik heb stroom

Ik heb stroom

snel en goed geregeld.

Overstap naar pure was snel geregeld

Pure energie levert de meest duurzame energie

Ik ben pas overgestapt naar pure energie omdat ik erachter kwam dat eneco (waar ik eerst bij was) een japanse eigenaar heeft. Ik vind dat we ons moeten richten op de europese markt, want hier is waar wij wonen en (willen) werken. Bovendien levert Pure energie de schoonste energie én maakt gebruik van eigen gebouwde zonne- en windparken. Dat vind ik heel belangrijk.

Prettig en transparant.

Correct geholpen. Meerdere keren kunnen terug bellen over de uitleg van het proces van de zonnepanelen. Zijn alle afspraken nagekomen en zijn goed bereikbaar.

Probleemloze overstap

Prima en probleemloze overstap naar de groenste energieleverancier.

Makkelijke overstap

Uiteraard werd de overstap goed geregeld. Had hierbij een vraag, en werd telefonisch snel en goed geholpen. Informatievoorziening erna, ook over voortgang, goed. Tot nu dus erg tevreden!

Prima overstap, duidelijke uitleg

Geen toevoegingen.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?