So far so good

Kreeg een automatische mail waarop ik reageerde en deze werd spoedig en naar wens beantwoord.

betrouwbaar, schoon en goedkoop

Als ik vragen heb word ik vriendelijk en adequaat geholpen, alle geleverde en teruggeleverde energie is schoon, en de salderingsregeling is voordelig voor mij.

verademing

Na eindeloos geëtter met Eneco (8 incidenten in 2 jaar) overstap een verademing: gelijk contact, snelle en klantvriendelijke reactie, binnen 2 minuten mail ter bevestiging. Top.

Heldere info vooraf, scherpe prijs en prima service!

De heldere informatie vooraf, de deskundigheid in de communicatie en de scherpe prijs deed ons besluiten om voor Pure Energie te kiezen. Daarnaast ook de wetenschap dat deze deskundigheid is opgebouwd door jarenlange ervaring. We werden ontzorgt m.b.t. BTW teruggaaf en er is een korte lijn met specialist Mike die voor elke vraag een passend antwoord heeft.

tot nut oe goed, maar ben net klant, overschrijving ging goed.

aanbevelen kan nog niet! ben net klant en nog te weinig ervaring met jullie

Goede energiemaatschappij

Goed geholpen. Mooie offerte en alles snel, duidelijk en transparant.

Overstap

Perfect geregeld

Probleemloos overgegaan top

Het is goed en snel geregeld.

De overstap ging soepel en nu wachten op de eerste ervaringen

Een goede voorlichting en verder geen gedoe.

Geen onverwachte zaken, heldere e-mails

Via de eigen website overgestapt, alles ging in een keer goed en je hebt na invullen nog veertien dagen bedenktijd. Helder formulier, goede e-mail communicatie over de overstap.

Prettige en makkelijke overstap

Lang getwijfeld om naar een andere energieleverancier over te gaan. Kwam toen Pure tegen. Prijs en groene stroom waren aantrekkelijk. Daarom overgestapt en alles zeer soepel en prettig verlopen

Tot zover prima overstap

Een goede en fijne overstap ervaren

Helemaal leuk en goede prijzen

goede leverancier, nooit problemen gehad. Dashboard helaas altijd vertraagd en onjuiste gegevens. Ook onduidelijk in mijn beleving. Wel slecht lezend personeel bij de klantenservice, je moet echt bellen om je vraag beantwoord te krijgen. Verder niks op aan te merken.

goede service

makkelijke overstap, mooi inzicht via de inlog in de online omgeving

Netjes geregeld

Top, vriendelijk, klantgericht, voldeed aanmijn verwachtingen.

De uitleg was duidelijk en ze konden al mijn vragen beantwoorden. Vervolgens was de afhandeling zoals afgesproken.

Alles is zeer voorspoedig gegaan.Zeer te vreden

zie boven staaande

Betaalbaar groen

Dit jaar overgestapt naar Pure-energie. Normaal gesproken kiezen wij telkens voor een jaarcontract maar de tarieven waren voor ons zo interessant dat we voor drie jaar hebben gekozen. Overstap verliep probleemloos.

Super goed product en zeer klantvriendelijk bedrijf

Tot op heden uitstekend in de communicatie

Tot nu toe een dikke 10

Overstap is goed geregeld. Contact met de klantenservice was erg prettig, We hopen dat deze gang van zaken zich zo voort zet.

App / website uit 2004

In deze tijd mag je toch op z'n minst een app verwachten van een energiemaatschappij. Helaas.. De site waar je je verbuik kan zien loopt standaard 3 dagen achter, dus je hebt daar niets aan. Daarnaast is het totaal niet intuïtief, langzaam en crashed vaak. Ik ben ik jaloers op mensen die bijvoorbeeld Essent hebben en heb spijt dat ik nog 3 jaar in de digitale oertijd moet leven van websites die half werken.

Een geoliede groene machine

Stap eigenlijk over omdat ik teveel opwek. Gelijk 5 jaar vastgezet, maar wel boete van vattenfall 100€ die haal ik er met 3 maanden weer uit met de hoge terugleververgoeding. Contact gaat heel snel, nog nooit meegemaakt,op de dag zelf antwoord terug.En dag daarna ook. Alles perfect geregeld en lekker groen.Dus jullie zitten 5 jaar aan mee vast. Oja en daarna kwam ik erachter dat pure energie maar liefst 31 cent met gasprijs is gezakt. En de overige leveranciers niet..op 2 na. Op 2000 kuub scheelt je dat gwoon 620€ per jaar. Ik verwacht met mn panelen en de lage gasprijs dat ik van 190 naar rond de 40€ in de maand kom. Ben zeer tevreden en alles is top geregeld.Toponderneming en ode aan de mensen achter de schermen. Toppers.

Jammer, ik had het zelf moeten regelen

Opzegdatum is fout gegaan, hierdoor boete vorige leverancier, dus financieel pech en een hoop gedoe

Snel en duidelijk

Tot nu toe, we zijn net overgestapt, zeer tevreden. Overstappen ging bijna ongemerkt, goed geregeld allemaal en je voelt je echt welkom. En het is ook erg leuk te weten dat de windmolens waar de energie vandaan komt vlakbij staan.

Helemaal prima!

De aansluiting was in 1 telefoontje geregeld! Geen gedoe, gewoon snel voor mekaar... Helemaal goed!

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?