Geen bijzonderheden

De overstap is vloeiend verlopen. Helaas worden we wel nog steeds gebeld door allerlei bedrijven welke denken dat je nog niet overstappen....

Echt zorgeloos

Ik heb er echt geen omkijken naar gehad, dat is heel fijn.

Overstap zo geregeld, geen problemen en ook belangrijk , ze zijn de goedkoopste.

Zie omschrijving

De overstap is ongemerkt gegaan, zonder enig probleem

Ik ben blij, dat de overstap zo eenvoudig was. Ook ben ik nu een "groentje" wat betreft mijn energiegebruik.

Matige communicatie vooraf

De overstap is goed geregeld, maar de communicatie vooraf was veel te minimaal. Verder zag ik dat er een app zou zijn, maar die is nog niet actief vertelden ze mij pas na de start. (https://pure-energie.nl/klantenservice/verbruiksmanager/). Ik heb toen om info gevraagd, maar kreeg te horen dat ik dat allemaal zou krijgen bij aanvang, maar dat kwam niet en ik zou het verkeerd begrepen hebben. Verder zijn ze goedkoop met een mooie prijs voor teruggeleverde energie.

Zonder moeite overgestapt

Nadat ik mijn keuze had gemaakt om over te stappen naar Pure-energie was het aanmelden op de website binnen no-time geregeld. Na aanmelden was het praktisch achterover zitten en wachten totdat de overstap definitief was. Geen geregel met de oude leverancier, alles werd uit handen genomen door Pure-energie.

Goedkoop, makkelijk en groen

Weinig te maken gehad met service want de overstap ging makkelijk en snel online. Een app met inzage in alle energie zaken zou nog wel een pluspunt kunnen zijn voor mij.

Overstap ging geruisloos

Op zoek naar een andere energieleverancier die ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan kozen we voor Pure-energie. De overstap ging geruisloos! Omdat dit onze eerste kennismaken is met Pure-energie beperkt ons contact zich vooralsnog tot de overstap en de 1e maandlevering. Als het blijft gaan zoals vanaf de start, dan zijn wij een tevreden klant.

Prima levering.

Enige jammere is het verbruik in zien. Geen app waar het in verwerkt word maar via de website. Dit werkt super traag en is niet handig.

Vlekkeloos

Prima overstap gehad. Naast groene energie nu ook lage(re) maandlasten. Win-win situatie dus!

zonder problemen over gestapt.

zou graag verbruiksoverzichten per maand willen, zoals budgetenergie dat doet, motiveert enorm en je wordt meer bewust wat je verbruikt.

Goed tot nu toe

Mij best.

De overstap naar Pure-energie ging soepel.

De overstap naar Pure-energie was heel eenvoudig en zonder gedoe. Groene stroom van Nederlandse bodem.

we hebben stroom en gas

Ik mis mijn app om dagelijks te zien wat ik heb verbruikt. Misschien als geste een abonnement op slimmemeter.nl, dan hoeven jullie het niet zelf te ontwikkelen.

Prima geregeld

Mijn energie is in goede handen en zo sponsor ik ook nog indirect FC Twente

het was eenvoudig geregeld en werdt daar goed over geinformeerd.

Super smooth

Zie boven

De overstap heeft me minimaal tijd gekost, echt heel fijn!

De overstap heeft me minimaal tijd gekost, echt heel fijn! Dit maakt het kritisch kiezen een stuk laagdrempeliger!

Geen gedoe gewoon over gegaan

Prettig

Fijne snelle telefonische bereikbaarheid, en vriendelijke service.

overstap ging prima

de overstap ging prima ook de informatievoorziening is goed, wel had ik het fijn gevonden om na de 2 weken bedenktijd een bericht te krijgen (e.g. wij hebben het contract bij uw vorige energieleverancier succesvol afgezegd en hopen u over een maand te verwelkomen als nieuwe klant van pure energie - of iets dergelijks). wel vind ik de informatie voorziening (website/ app) een stuk minder dan ik gewend ben. Greenchoice geeft meer/beter inzicht in mijn verbruik. Ook mis ik het gebruik van een goede app. Hopelijk kan die op korte termijn verwacht worden, zonder dat je een pure energie kastje moet aanschaffen (e.g. bij Greenchoice werden de gegevens van de smartmeter gedeeld in mijn dashboard).

Prima service goed berijkbaar

Heb mijn termijnbetaling aan gepast was snel geregeld ! Top

Eenvoudig overstappen, transparant over tarieven

Na vele jaren bij een andere groene energieleverancier recent overgestapt naar Pure-energie. De overstap verliep soepel. Pure-energie is heel transparant over hun tarieven en heeft geen verrassende wijzigingen na afloop van je vaste termijn. Ik mis alleen een goede app waarmee ik mijn verbruik kan volgen. Op dit punt loopt Pure-energie nog achter bij andere leveranciers. Er is een beta-versie van een app gespot, hopelijk komt deze snel uit.

Naadloos overgestapt.

Ingeschreven via het groene energiecollectief van de consumentenbond. Niets van de overstap gemerkt, behalve een mailtje met het bericht dat de overstap rond was.

Het contact was prima en keurig verzorgd

Wij hebben 5 jaar een energiecontract gehad bij NLE. Aangezien wij in Losser wonen en het heel fijn vinden dat Pure energie onze club FC Twente in de moeilijke tijd is blijven ondersteunen hebben wij besloten om over te gaan naar Pure. Daarbij speelt ook de groene energie een rol. Wij hebben een contract voor 5 jaar afgesloten en daarmee zijn we heel tevreden.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?