Tot op heden zonder problemen

Tot op heden zonder problemen en bevalt goed

Niet duur en echt groen

Zeker zijn van groene stroom is voor mij belangrijk. Bij Pure energie is dat zo. En het feit dat ze FC Twente sponsoren is ook mooi meegenomen.

Vlekkeloze overstap

Alles via internet geregeld en vlekkeloos verlopen. Het geeft een fijn gevoel om puur groene energie te gebruiken. Wel was ik verrast dat er geen aanbieding is voor elektrische auto's zoals laadpaal installatie of speciaal nachtlaad tarief, etc.).

Soepele overgang en vriendelijke medewerkers.

Zonnepanelen worden komende week geplaatst. Erg benieuwd hoe dat gaat.

ben net overgestapt

Even wachten

Prima, alles klopt.

Nadat we zonnepanelen hadden geplaatst vonden we het ook tijd voor groene energie. Na vergelijkingssites te hebben bekeken kwamen we uit bij Pure Energie. Tweemaal telefonisch contact gehad en dat ging uitstekend. Geen gladde praatjes, maar meedenken en duidelijkheid. De overstap ging ook naadloos, geen enkel probleem gehad. We zitten er pas kort bij, maar voorlopig is Pure Energie een aanrader.

OK

Goede dienstverlening. Zodra er een app beschikbaar is wordt het pas echt TOP.

Overgang is redelijk goed gegaan.

De overgang naar Pure-energie is goed gegaan. Op een bepaald moment was niet helemaal duidelijk in welke fase de overgang zat. Ik wist niet precies wanneer de ingangsdatum zou zijn. Achteraf is alles goed in orde gekomen.

De overstap verliep vlekkeloos

Prima gegaan. Niets van gemerkt eigenlijk!

goed merk geen verschil

alleen jammer dat een apart kastje moet aanschaffen voor uitlezen in meterkast. zo`n kastje wil ik ook wel als deze gratis worden verstrekt

Geen bijzonderheden

De overstap is vloeiend verlopen. Helaas worden we wel nog steeds gebeld door allerlei bedrijven welke denken dat je nog niet overstappen....

Echt zorgeloos

Ik heb er echt geen omkijken naar gehad, dat is heel fijn.

Overstap zo geregeld, geen problemen en ook belangrijk , ze zijn de goedkoopste.

Zie omschrijving

De overstap is ongemerkt gegaan, zonder enig probleem

Ik ben blij, dat de overstap zo eenvoudig was. Ook ben ik nu een "groentje" wat betreft mijn energiegebruik.

Matige communicatie vooraf

De overstap is goed geregeld, maar de communicatie vooraf was veel te minimaal. Verder zag ik dat er een app zou zijn, maar die is nog niet actief vertelden ze mij pas na de start. (https://pure-energie.nl/klantenservice/verbruiksmanager/). Ik heb toen om info gevraagd, maar kreeg te horen dat ik dat allemaal zou krijgen bij aanvang, maar dat kwam niet en ik zou het verkeerd begrepen hebben. Verder zijn ze goedkoop met een mooie prijs voor teruggeleverde energie.

Zonder moeite overgestapt

Nadat ik mijn keuze had gemaakt om over te stappen naar Pure-energie was het aanmelden op de website binnen no-time geregeld. Na aanmelden was het praktisch achterover zitten en wachten totdat de overstap definitief was. Geen geregel met de oude leverancier, alles werd uit handen genomen door Pure-energie.

Goedkoop, makkelijk en groen

Weinig te maken gehad met service want de overstap ging makkelijk en snel online. Een app met inzage in alle energie zaken zou nog wel een pluspunt kunnen zijn voor mij.

Overstap ging geruisloos

Op zoek naar een andere energieleverancier die ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan kozen we voor Pure-energie. De overstap ging geruisloos! Omdat dit onze eerste kennismaken is met Pure-energie beperkt ons contact zich vooralsnog tot de overstap en de 1e maandlevering. Als het blijft gaan zoals vanaf de start, dan zijn wij een tevreden klant.

Prima levering.

Enige jammere is het verbruik in zien. Geen app waar het in verwerkt word maar via de website. Dit werkt super traag en is niet handig.

Vlekkeloos

Prima overstap gehad. Naast groene energie nu ook lage(re) maandlasten. Win-win situatie dus!

zonder problemen over gestapt.

zou graag verbruiksoverzichten per maand willen, zoals budgetenergie dat doet, motiveert enorm en je wordt meer bewust wat je verbruikt.

Goed tot nu toe

Mij best.

De overstap naar Pure-energie ging soepel.

De overstap naar Pure-energie was heel eenvoudig en zonder gedoe. Groene stroom van Nederlandse bodem.

we hebben stroom en gas

Ik mis mijn app om dagelijks te zien wat ik heb verbruikt. Misschien als geste een abonnement op slimmemeter.nl, dan hoeven jullie het niet zelf te ontwikkelen.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?