Goede prijs .

Via consumentenbond gelezen dat pure energie het beste uitkomt daarna gebeld en alles was snel en duidelijk geregeld.

Snelle service en persoonlijk contact!

Komen afspraken netjes na, ruimen alles op na installering en onze daken zien er heel spectaculair uit, dus ook nog mooi!

Altijd behulpzaam bij t zoeken naar de juiste oplossing

lekker makkelijk!

makkelijk contact, snelle afwikkeling aanvraag.

Het overstappen is zeer gemakkelijk en zonder problemen verlopen

De aanmelding als wel de overgang naar de nieuwe energieleverancier is gladjes verlopen. De meterstanden welke zijn opgenomen op de dag van wisseling zijn snel verwerkt door de oude leverancier.

Perfect!

Zonder enige moeite overgestapt.

Geruste gedachte

Het is fijn te weten dat de energie die nu geleverd wordt echt uit duurzame bronnen komt. Dan is het betalen van de rekening een stuk prettiger. Heb je toch het idee dat je weer wat doet.

soepel verlopen

Aanmelding en uitvoering is goed opgepakt

Weinig kennis en ervaring

Ik probeer het zo netjes mogelijk te omschrijven. Ik ben niet tevreden over de service van Pure-energie: * De antwoorden die ik op emails krijg zo onvolledig en/of onjuist. * In de berekening(en) over mijn voorschot of over nabetalingen worden grote fouten gemaakt. * Een gedeelte van mijn vragen worden maar beantwoord, waardoor ik er weer achteraan moet gaan. * Onduidelijkheid over oppakken van zaken. Wordt het nu wel of niet gedaan? * Weinig meedenken met de klant (wat ook nog in voordeel van Pure Energie was). Extra bedrag betalen, jaarafrekening naar voren halen zijn niet mogelijk. Ik betrap mijzelf erop, dat ik de "energie" niet meer heb om weer vragen te stellen aan de servicedienst, omdat ik er geen vertrouwen in heb dat ik een goed antwoord krijg. Ik hou mijn hart vast bij de jaarafrekening die ik ga krijgen. Ik ga het in ieder geval controleren.

Ik had eerder moeten overstappoen

Mijn vraag: Wat maakt het meeste verschil tussen de tarieven van energieaanbieders. Wat blijkt door onderzoek mijnerzijds, dat de verschillen vooral te maken hebben met de vergoeding voor te veel opgewekte energie. In de reclame worden de sterke punten altijd genoemd. De zwakke punten moet de klant zelf maar ontdekken. Dat is misleidend. Mijn vraag bij Energiedirect werd niet objectief uitgelegd. Daardoor hebben zij mij 3 jaar langer contract vastgelegd. Door vergelijking van opgevraagde tabellen van enkele leveranciers werd mij pas alles duidelijk. Ik ben bij de neus genomen. Theo Verbaal

top!

De overgang van Vattenfall naar Pure Energie is heel goed verloopt, is professioneel gegaan en heb tot nu toe een goed gevoel dat in de toekomst ook goed gaat verlopen.

Probleemloos.

Soepele overstap naar Pure-energie. Opzeggen oude leverancier en aanmelding bij de huidige.

Mijn overstap verliep probleemloos

Ik belde omdat ik dacht dat ik bij mijn overstap meterstanden moest doorgeven en wist niet hoe ik dat moest. Het antwoord was: je hoeft helemaal niets te doen want je hebt een slimme meter!

Soepel

De overgang was soepel en probleemloos. Wel teleurstellend is dat de app alleen met een "pure energiemeter" werkt die je niet krijgt.

Soepele overstap en correct geregeld

Na een heldere telefonische toelichting heb ik de overstap gedaan omdat 1. Pure energie uitsluitend duurzaam opwekt en 2. ik een besparing van mijn energiekosten kon realiseren.

Zeer aan te bevelen

Alles goed geregeld puur nam snel contact op

goed en snel geregeld en alles klopt wat ze beloven.

goed geholpen en doen wat ze zeggen en geen gezeur.

Overstap vlekkeloos en zorgeloos verlopen.

Overstap vlekkeloos en zorgeloos verlopen.

Gemakkelijk, snel en zonder gedoe

De overstap ging makkelijk en snel. Geen omkijken naar gehad.

Eindelijk echte groene Nederlandse energie ..

Goede overstap , leuke berichten op social media Ook bereikbaar via [email protected]

Pure energie, in n mum geregeld, heerlijk

We hebben van de overgang niets gemerkt maar t gevoel nu helemaal groene energie te hebben is fantastisch.

Overstap 100%

Eigenlijk helemaal niets gemerkt van de overstap en zo hoort het ook. Op een paar email na ga je gewoon over zonder rompslomp.

Naadloze overgang van Vattenfall naar Pure-energie

We zijn sinds kort over gestapt, dus veel ervaringen kunnen we nog niet meegeven

Prima aanmelding

Ik heb me na enig voorwerk aangemeld bij Pure-energie en de communicatie was snel en goed. Er was enige verwarring over de ingangsdatum maar dat was telefonisch snel opgelost. Dus wat ons betreft, prima.

Vlekkeloze overstap na verhuizing

Een keer aangemeld en alles gaat verder vanzelf. Je hoeft je alleen nog maar druk te maken over de klussen in je nieuwe huis.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?