Zeer klantvriendelijk ! 5 jaar contract een pré !

Telefonisch contact als zeer prettig ervaren. Ik heb dit jaar voor een 5 jarig contract gekozen vanwege de jaarlijkse korting. Mijn gasverbruik is erg laag. De vaste kosten van Pure energie zijn relatief laag tov andere leveranciers. Ik heb zonnepanelen en lever stroom terug aan het einde van het jaar. De teruglever vergoeding is hoger dan bij anderen. Al bij al blij met mijn keuze.

Soepele overstap. Prima communicatie.

Overstap verliep soepel en goed op de hoogte gehouden via mail.

Prima overstap zonder problemen naar duurzaam opgewekte energie

Overstap zonder problemen gegaan, prima prijs kwaliteit verhouding. Heel fijn dat Pure energy groene energie levert. Jammer dat er geen app is voor klanten om je energieverbruik te monitoren.

Uitstekend geregeld

Alles is prima en snel gegaan.

Honderd procent!

Honderd procent duurzame energie zegt eigenlijk alles al, maar de investering in nieuwe duurzame projecten en de service is net zo goed!

Vlot en klantvriendelijk.

Voor een goede prijs groene energie omdat ik milieu bewustzijn heel belangrijk vind..

Groen, goedkoop en helder

Tot zoverre zijn wij zeer tevreden met Pure Energie. Alle voorwaarden, kosten en achterliggende principes zijn beter dan die van andere leveranciers.

Het overstappen is probleemloos verlopen, precies volgens schema.

Wij zijn aan het verduurzamen en hebben gezocht naar een energie leverancier die groene stroom levert en een goede prijs betaald voor terug geleverde (zonnepanelen) stroom. We denken bij Pure Energie goed te zitten.

prima overstap naar Pure Energie

Alle vragen steeds netjes beantwoord. Boete moet nog vergoed worden maar verder alles prima geregeld.

Nederlands, schoon, duidelijk

Ik ben nog niet zo lang klant maar tot nog toe is mijn ervaring met Pure Energie prima. Snel een duidelijk aanbod ontvangen en men doet wat men beloofd, op tijd. Verder wordt geen geld uitgegeven aan dure reclamefilmpjes of magazines met voordeelcoupons. Gewoon schone Nederlandse energie, punt.

Nog geen spijt van de overstap...

Nog geen spijt van de overstap

Probleemloze overstap

Overstap ging ongemerkt van vorige leverancier naar Pure-energie over.

So far so good

Overstappen ging probleemloos: snel en makkelijk. Meer kan een mens zich niet wensen als het om overstappen naar een andere energieprovider gaat.

Prima, ik mis nog wel een app

Sinds september bij Pure Energie. De overstap is geruisloos en goed verlopen. Bij mijn vorige energieleverancier had ik een app, waar ik elke dag nauwkeurig kon zien wat ik de dag daarvoor verbruikt had aan gas en electriciteit. Dat heeft me flink wat bespaard. Bij Pure Energie vind ik het moeilijk te zien via 'Mijn Pure Energie, wat mijn verbruik per dag is.

Geruisloos overgaan en strak op tijd

Aangemeld met contract, daarna bevestigd en bij je oude leverancier en pure energie je meterstanden (dezelfde) doorgeven op datum einde ene is nieuwe. Moeilijker word het niet en goede snelle service ook bij vragen aan de telefoon. Helemaal toppie zo

heb nog geen energie app!!!

heb nog geen energie app!!

Onterechte overstap, weinig medewerking tot terugdraaien

Ga niet met deze maatschappij in zee. Wat een baggerhut. Zonder mijn toestemming omgezet van Greenchoice naar Pure energie. Al dagenlang bezig om dit terug te draaien zonder enige medewerking van Pure energie. Nooit opgezegd bij mijn leverancier Greenchoice. Volgens Greenchoice kan het nog weken duren voordat het is teruggedraaid. En dit allemaal door een fout bij pure energie. Ga niet met ze in zee is mijn advies

Overstappen was gemakkelijk

Gemakkelijk overgestapt en scherpe prijzen

snel, duidelijk, correct

Probleemloos overstappen en er nog aan verdienen ook.

Via Gaslicht.com overgestapt omdat Pure Energie op dat moment de goedkoopste qua prijs is en heel veel doet voor het klimaat. Tevens ondersteunen zij een voetbalclub die er veel energie in steekt om veel mensen te vermaken. Het enige wat ik heb gemist is een mailtje dat mijn contract bij mijn vorige leverancier is opgezegd.

Hoezo ervaring na 4 weken?

In zo'n korte tijd wil en kan ik daar niets zinnigs over zeggen. Maak het eerst maar eens een aantal maanden waar zonder voor iedere kleinigheid al naar complimentjes te vissen. Ik heb met een bedrijf te maken en niet met een kleuterklasje!!!

Ik geef op dit moment drie sterren. De overstap is soepel / zonder problemen verlopen. Heb nog geen ervaringen om een goed beoordeling te kunnen doen.

makelijk

doet wat er gedaan moet worden en alles netjes geregeld .

meteen goed geregeld, met ingang van de verhuisdatum.

Er was meteen een goede klik. meteen de GOEDE meterstanden, dus geen gezeur achteraf.

Overstap goed geregeld ondanks tegenstribbelen van de vorige energieleverancier.

Vorige leverancier wilde beweren dat ze geen bericht hadden gekregen dat ik zou overstappen. Pure energie stelde me gerust dat op het moment van overstappen zich geen problemen zouden voor doen en alles is perfect verlopen.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?