Goede overstap

Tot nu toe, is vooral de overstap goed verlopen.

Overstappen zonder problemen!

De overgang verliep vlekkeloos.

De bereikbaarheid is top en het contact is altijd prettig

Sinds ik in contact kwam met Pure Energie heb ik aan diverse anderen de gegevens doorgegeven omdat ik dit een fijne organisatie vind met mensen die makkelijk bereikbaar zijn en ook daadwerkelijk helpen als ik met vragen zit. Niks ellenlange wachttijden aan de telefoon, niks onleesbare website. Puur en direct, meer moet dat niet zijn.

Kan mijn verbruik niet inzien ondanks mijn slimme meter!

Ondanks dat ik een slimme meter heb ben ik verplicht een meter bij hun te kopen om mijn dagelijks verbruik in te zien. dit vind ik niet kunnen. Gebruik de slimme meter die bijna iedere klant al heeft en probeer er geen slaatje uit te slaan. Slechte houding vind ik dit.

Goede service voor energy leverantie, minder goed voor aanleg panelen

Alles omtrent de levering en aanlsluiting van de zonne panelen is uitstekend verlopen, behalve dat in eerste instantie de omvormer te hoog is opgehangen door de installateur. Volgens de gebruiksaanwijzing moest er 30 cm ruimte boven de omvormer beschikbaar zijn voor koeling, maar dat was maar 10 cm. De omvormer is na een klacht lager gehangen (20cm lager!) maar nu heb ik extra gaten in de muur en omdat de kabels naar de panelen nu te kort zijn, zijn die op een amateuristische manier 'verlengd' i.p.v. vervangen door langere kabels.

Zoals het zal moeten.

Overstap soepel, datum klopte zoals het zou moeten. Verder merk je niks van de over stap naar een andere energie leverancier. Die goedkoper is

Tot nu toe zeer tevreden

Alles wat Ik heb gevraagd netjes beantwoord

Goede bereikbaarheid, duidelijke informatie, prettige website.

Pure Energie is één van de energiemaatschappijen die bovenaan staat in het lijstje met groene energie. Daarnaast letten we op klanttevredenheid. Dat maakt Pure Energie helemaal waar in de contacten die we tot nog toe hadden.

Positief

Via de site een offerte opgevraagd, snelle afhandeling en dito service. Het enige wat ik graag zou willen is een app I.p.v. inloggen op het internet

Eenvoudig naar groenere stroom lagere kosten.

De overstap was eenvoudig en levert me lagere kosten en groenere stroom.

Tevreden met m’n keuze

Ik ben tevreden over alles tot nu toe:) Een ding zou ik fijn vinden....... niet direkt een berisping bij m’n maandelijkse overzichts mail dat ik meer verbruik dan anders. Het is namelijk normaal dat in de donkere dagen je meer verbruikt dan hoog zomer;) Misschien eerder een tip om in deze maanden het maandbedrag iets te verhogen om nabetaling te voorkomen...... dit heb ik inmiddels zelfs al gedaan:) Een groet van mij Valentine

Geweldige probleemloze overstap

Geen moment zonder energie gezeten, vlekkeloze overstap en nog fors op kosten bespaard ook! In een woord: geweldig!

simpele overstap

kon alleen niet goed terug vinden dat mijn huidige leverancier was opgezegd.

Prima overstap, jammer van de beperkte app

Jammer dat niet iedere klant zonder extra aanschaf/abonnement een app kan downloaden om het verbruik goed in te zien. Dat kan bij nagenoeg iedere aanbieder wel.

Nog niet veel ik ben nog maar kort bij jullie

Tot nu toe goed ...ik ben sinds kort bij jullie bij Pure energie

Zijn in ieder geval telefonisch bereikbaar.

Daar wij nog maar sinds 10 oktober 2020 bij u klant zijn , kunnen we er nog niet zo goed over oordelen. De keren dat we u belden kregen we in ieder geval goed antwoord. Daar we nog maar weinig ervaring met u hebben kan ik u nog niet aanbevelen.

Afspraken goed nagekomen en goede tarieven.

nog niet veel van gemerkt

wat opvalt is dat ik van Eneco iedere maand E5 op m'n rekening kreeg bijgeschreven, en dat ik nu iets van E15 moet betalen.... (ik heb 12 zonnepanelen) hieronder: nee, geen idee hoe't verder gaat

Probleemloos

De overstap is geheel vlekkeloos verlopen.

Voortreffelijke overstap

Is prima Gegaan en koste geen extra tijd!

tot nu toe prima

was wat gedoe over moment van overstappen, omdat wij sneller wilden, maar daar is goed en snel over gecommuniceerd en alles is verder soepel verlopen. Voor de rest nog maar net overgestapt, dus kan weinig over ervaring vertellen.

correct en vriendelijk

Prima, alleen jammer dat ik ondanks eigen aanmelding toch 14 dagen bedenktijd in acht moest nemen, terwijl er mi is van een bewuste keus.

De eerste indruk is uitstekend !

De eerste verandering voor ons , op energiegebied, sinds jaren ! De eerste indruk is uitstekend , omdat het contact op een normale manier verliep via de telefoon. Geen lange wachttijden , geen computerstemmen aan de lijn, snelle hulp en goede service-uitleg door eigen mensen ( geen callcenter........)

zonder problemen overgstapt

Goede informatie , behoort tot de goedkopere energie levermaatschappijen , juiste en goed uitgevoerde overstap

Arranged via independer, worked flawless

Even an earlier starting date was arranged without friction via their customer service.

• Would you recommend us? Yes

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?