Prima.

Prima overstap. Goed bereikbaar voor vragen die ik had. Goed op weg geholpen.

Tevreden

Per 1 January pas bij Pure energie. Zijn goed bereikbaar. Kan nog niet oordelen over de overige dienst en en service.

Persoonlijk en betrokken

Heb een account met twee huizen. Ons woonhuis en recreatiewoning. Gaf wat onduidelijkheid in digitale omgeving maar werd snel opgelost. Daarnaast prima prijzen en altijd vriendelijke medewerkers.

Hele goede service

Ik heb tot nu toe hele goede ervaring met pure energie correct en klantvriendelijk

Fijn persoonlijk contact

Fijn persoonlijk contact gehad met 1 medewerker die mij terugbelde over een administratieve wijziging. Erg netjes!

Geen reclame meer!

Goedendag, Hierbij mij graag afmelden voor nieuwsbrieven, marketing en reclame! Sorry mijn berichten box stroomt vol en ik verlies het overzicht van wat echt belangrijk is. Mvg, Michel Mesander

Zeer makkelijk om aan te melden. Zeer heldere website en persoonlijk dashboard. Goede informatievoorziening per e-mail na aanmelden. Goede klantenservice bij vragen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze echt groen zijn.

Easy, quick, and great service!

I am really happy that I chose to move to Pure Energie, it's been so easy and everything has gone exactly as planned. Customer service is friendly and responsive, and I feel valued as a customer. Plus I'm doing something great for the environment!

• Would you recommend us? Yes

In januari overgestapt. Nog niet veel erover te vertellen. Wel een prima klantenservice!

Tegenvallende jaarrekening

De jaarrekening is vele malen hoger als de vooraf ingeschatte rekening. Hierdoor heb ik nu al 2 maal aanzienlijk moeten bijbetalen aan het eind van het jaar.

positief

ik hoop dat de meterstanden digitaal afgelezen kunnen worden zodat ik inzicht krijg in mijn energieverbruik

We zijn nu 1 maand klant bij pure energie De overstap is feilloos verlopen

Geen problemen dus de lampen branden

De overgang naar een nieuwe energie leverancier is gemakkelijk. Het gebeurt op de achtergrond dus je hebt er geen omkijken naar. Alles is goed verlopen.

Matig

Geen fatsoenlijke app bij de groenste zo jammer. Verder is het perfect.

Ik ben nog maar net 1 maand

Goedkope duurzame stroom en schone energie

Afwachten, nog te weinig ervaring

Wacht nog af

Ik ben als nieuwe klant correct geholpen

Ik ben overgestapt naar pure energie voor de hoge stroom vergoeding

Top bedrijf

Sinds kort overgestapt van Eneco naar Pure-Energie. Geen moment spijt.

Nog te kort klant

Tot nu toe goed! Net een maandje over gestapt?

Makkelijk bedrijf qua communicatie

Altijd goed contact gehad en fijne medewerkers aan de telefoon. Geen onzin eromheen, lekker recht door zee.

Enorm klantvriendelijk, laagdrempelig en geen wachttijden

We kozen voor Pure Energie omdat het volgens verschillende onderzoeken, waaronder één door de Consumentenbond, als meest groene energieleverancier uit de test kwam. Maar wat Pure Energie vooral symboliseert, is de laagdrempelige, klantvriendelijke benadering. Pure Energie geeft duidelijk inzicht in mijn verbruik met een maandelijks energierapport. Toen wij na een verhuizing wat vragen hadden werd ik binnen een paar seconden enorm vriendelijk geholpen telefonisch. Geen ingewikkelde keuzemenu's, niet via de allerlei omwegen op de website een telefoonnummer moeten halen. Echt enorm fijn! Ik zou Pure Energie iedereen aanraden.

Nog te vroeg om goed te kunnen beoordelen

Sinds medio december 2020 is Pure-energie onze nieuwe energie-leverancier. Gekozen omdat ze 100 % groene stroom garanderen. En na een maand is het nog te vroeg om goed te kunnen beoordelen. De overgang ging soepel, maar daar had wat meer gecommuniceerd mogen worden. Verder is het dus nog even afwachten, maar de missie van Pure-energie vinden wij de juiste. Vandaar onze keuze.

Kan ik na nog geen maand klant NIET geven

Jullie zijn te snel met dit “gedoe” Dus geef ik ook nog geen oordeel over het aanbevelingswaardig zijn. Door jullie word ik gedwongen een keuze te maken, dan wordt het dus een “nee”

Pure Energie: Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

En dat zie je niet meer zoveel deze dagen. Eerlijk concept, persoonlijk contact en soms een misser die ze meteen recht zetten. Voor zelfopwekkers een must omdat het wel eens de opmaat zou kunnen zijn voor een nieuw groot energiebedrijf dat vraag en aanbod van echt groene stroom met elkaar verbindt ZONDER kapitalistische bijverschijnselen. Een bedrijf waarin werknemers een fatsoenlijke boterham verdienen en alleen de deelnemers aandeelhouders zijn. Als de salderingsregeling wegvalt is het in het belang van alle particuliere zonnepaneelbezitters om niet in de handen te vallen van de Vattenfals, Essents etc. waar de aandeelhouders tevreden moeten blijven. Ik beveel om die reden al mijn vrienden en bekenden met zonnepanelen een overstap naar Pure Energie aan. (en met succes)

alle groene (kilo) wattjes helpen!

0 op de meter lijkt niet veel, maar is ontzettend veel

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?