4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk. Medewerkster denkt met je mee. 0800 nummer is klantvriendelijk. Dat kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Klein bedrijf en persoonlijk dat spreekt mij ook aan en daarbij de Groene Energie. Ik heb inmiddels al 4 bekenden enthousiast gemaakt dat ze naar pure Energie zijn overgestapt. Ik hoop dat er het komend jaar ook gekozen kan worden voor een jaarbetaling en dat je dan korting krijgt. Daar kies ik bij mijn zorgverzekering ook altijd voor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Lastig om nu al een oordeel te moeten geven. Overstap ging geruisloos. Dat is wel erg fijn. Klantvriendelijkheid moet ik nog meemaken. Eerste keer was me wat te zakelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na doorgeven van mijn gegevens is de overstap goed geregeld. Daarna alleen meterstanden doorgeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is mooi om te zien, dat de overstap snel en goed is verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemakkelijk overstappen zonder problemen. Alleen even meterstanden doorgeven dit kon gemakkelijk online. Een van de betere toeleveranciers omtrent eerlijk opgewekte stroom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe heb ik nauwelijks iets gemerkt van de overstap. Ik ben blij dat ik bij een goed bedrijf zit nu, die alleen investeert in groene stroom en CO 2 gecompenseerd gas aanbiedt. Fijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben nog maar pas overgestapt naar 30 jaar bij essent te zijn geweest. Tot nu toe verloopt alles goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat gegevens nu ook online in te zien zijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het overstap proces mis ik eigenlijk de bevestiging dat de vorige leverancier geïnformeerd is. In elk geval was me dat niet helemaal duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is via mail berichten gegaan.

n.v.t.

• Overstapproces N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstap van Nuon naar Pure Energie ging erg gemakkelijk. Om de bereikbaarheid te verbeteren zou ik graag zien dat Pure Energie telefonisch gedurende een langere tijd de bereikbaarheid te verbeteren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemak dient de klant. Zonder omkijken overstappen dat is Pure Energie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb natuurlijk amper ervaring met uw service, maar vind het prettig dat de informatie eenvoudig, dus kort en krachtig is! Alles komt mij, tot nu toe, sympathiek over.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede bereikbaarheid op een gratis nummer: geweldig! Wachttijd valt mee maar is eigenlijk geen probleem want je tenen krommen niet van de oplopende rekening en je krijgt de kans om te worden teruggebeld. Vriendelijk en deskundig word je te woord gestaan. Voor het eerst heb ik plezier in een energiemaatschappij! Als ik langs de windmolens rijd, kijk ik even met een glimlach naar die rij molens: het geeft een enorm goed gevoel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn. Mijn overstap was zo geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben net een paar dagen klant bij u, kan dus niet goed oordelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

tot nu toe loopt alles naar het zin

Tot op heden probleemloos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele correcte afhandeling en keurig te woord gestaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Groene energie voor een concurrerende prijs. Correcte communicatie. Een leverancier die zich snel ontwikkeld (eigen online portaal). Voorgesteld voorschot wijkt af van berekening op de site.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Terwijl ik amper ervaring heb met "Pure-energie" komt het door de eenvoud en de manier van presenteren mij, tot nu toe, sympathiek over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

alleen bericht wanneer ik energie krijg geleverd verder niets geen klant nummer doorgeven standen. verder alleen bereikbaar op werkdagen van 8 tot 5.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je kunt makkelijk je voorschot aanpassen, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt en is erg fijn. Verder is het afwachten hoe de overstap en de communicatie gaat verlopen, want de website gaf aan dat ik onder de minimumopgave van mijn gasmeterstand zat, terwijl deze juist was. Ik ben benieuwd hoe die afhandeling gaat lopen.

• Overstapproces N.v.t.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?