4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe alles naar wens verlopen. Geen problemen ondervonden. Pure-Energie maakt op mij een betrouwbare en eerlijke indruk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

opgestapt zonder enig probleem!

Overstap ging soepel

• Totaal oordeel N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstap soepel verlopen. Bereikbaarheid telefonisch (maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00) is beperkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot heden nog geen negatieve ervaringen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hadden onze bedenking omdat bij de vorige leverancier een andere datum op het contract stond. Maar alles ging prima achteraf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nog maar kortgeleden overgestapt naar Pure-energie, tot nu toe tevreden!

overstappen ging mooizaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel vragen omdat dit de eerste keer is dat ik zelf alles moet regelen. Bij Pure Energie geen probleem. Zijn goed bereikbaar en helpen je heel lief en een uitleg is geen probleem. Fijn! Voelt goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte prijs en voorwaarde,super.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat ongelukkig dat bij een mededeling van verhuizing niet direct een vraag kan worden gesteld. Dit moest dan weer apart via een mail. Helaas pas na een aanmoediging een reactie gekregen op mijn vraag, maar wel correct afgehandeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Overstap verliep zonder problemen, goede begeleiding, kan het 100% aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstap ging geruisloos! Mooi die duurzame groene energie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik ben net en nieuwe klant en heb nog weinig contact gehad, maar de overstap was goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een nieuwe energiemij is ook wennen. Dus het is soms ook zoeken hoe je binnen de site kunt werken. De meterstanden doorgeven stond bijvoorbeeld niet in de kop meterstanden. Tijdens lang telefonisch wachten om te vragen waar dan wel, ben ik gaan zoeken en vond toen een andere ingang. Hoewel de startdatum 11-01 is, verwachtte ik van te voren nog een bericht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De totstandkoming van het termijnbedrag is me niet duidelijk. Hebben jullie zelf de meterstanden per ingangsdatum kunnen aflezen via mijn slimme meter? Hier lijkt geen controle op te zitten van mij. Mij is niks gevraagd. Dat is niet zo prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hoewel ik gevraagd heb om voor mij bestemde stukken per post aan mij te zenden, heb ik nog niets ontvangen. Ook nog geen contract of voorwaarden. Vandaar de door mij gegeven 6-jes. Voor het aanbevelen van Pure-energie is het nu nog te vroeg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nog te weinig ervaring met u voor een weloverwogen oordeel

• Totaal oordeel N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk energie gekregen naar verhuizing naar eigen woning. Geen omkijken naar gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk overstappen, telefoon soms lange wachttijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De overstap is heel gladjes verlopen. Ik ben blij nu bij een van de groenste energieleveranciers te zijn aangesloten. Ik heb nog geen ervaring met de bereikbaarheid aangezien ik nog geen rechtstreeks contact heb gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Te hoge maandbedrag berekend. Graag na kijken??? maandbedrag kan zijn €70 door jullie berekend €108 graag telefonisch contact 0640076951

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb nog geen ervaring met Pure Energie, omdat ik pas net klant ben geworden bij jullie. Ik ben vanuit thuis bij jullie gekomen en ik heb dus geen overstap meegemaakt omdat mijn ouders op het oude adres zijn blijven wonen. Maar ik vind het wel fijn dat ik nu ook net als mijn ouders, de groenste energie van Nederland heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen opdringerige werknemers. Nemen de tijd voor je en willen graag meedenken. Prima service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wist niet aan wie meter stand moest doorgeven

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?