Er wordt relatief traag gereageerd op e-mails. Er wordt wel eens een foutief antwoord gegeven. Het proces en waar de doorlooptijd in gaat zitten, zijn niet duidelijk als je je aanmeldt. De communicatie kan een tandje strakker/beter. De correspondentie is wel fris/vriendelijk.
Geen problemen gehad tot dusver.
overstap meteen geregeld . Op mijn vraag per mail nooit antwoord ontvangen . Daarna gebeld en toen wel vriendelijk en adequaat geholpen
Overgestapt via de website van GasLicht.com. Deze heeft de overstap naadloos geregeld. Aanmelding en contracten op tijd en conform de afspraak.
Heb nooit email gehad dat ik over was. Moest zelf achter mijn puur aan. Ze hebben zelf nooit gevraagt stand meterstanden. Ook nooit vermeld dat bedeagen in contract waren gestegen.
Hallo Niels. Bedankt voor je reactie. Vervelend dat het overstapproces zo verlopen is voor je. We proberen juist dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen omdat dit de kennismaking is en we vanzelfsprekend een goede indruk willen maken. We zijn momenteel al druk bezig om diverse processen aan te passen; zoals o.a. het verzoek tot opgeven van meterstanden te vervroegen. Ook ziet het ernaar uit dat je onze welkomstbrief niet ontvangen hebt. Ik heb je deze inmiddels per mail verzonden! Hiermee kun je straks ook inloggen op je eigen klantenportaal. Bedankt voor je feedback. Mocht je verder nog vragen hebben of ideeën dan horen wij deze graag van je!
Wij zijn al langer klant bij Pure- energie
alles is heel goed geregeld en is goed verlopen.
Bericht van overstap en doorgeven meterstanden kwan pas 3 dagen na overstap. Een mail1 a 2 dagen van te voren geeft rust.
Dit proces wordt inmiddels aangepast! :) Klanten gaan in de toekomst de mail enkele dagen voor de aansluiting de mail krijgen! Bedankt voor je feedback! Mvg Tim van Team Klantgeluk
Overstap probleemloos verlopen
Goed duidelijk en makkelijk
Ik ben nog maar 3 dagen klant van jullie dus ik kan nog geen gedegen oordeel vellen. In ieder geval vind ik de tekst en toonzetting van jullie website en de brief die ik ontving, erg plezierig.
Fijn om te horen Marieke! We gaan vast een mooi en energie jaar tegemoet samen. Fijn dat je ons meehelpt de wereld een stukje groener te maken! Gr Tim van Team Klantgeluk
Simpel om over te stappen en een duidelijke website met veel mogelijkheden voor het bijhouden van je verbruik
Net overgestapt, verder nog geen oordeel.
De overstap ging niet vlekkeloos maar alle problemen die ik tegenkwam werden stuk voor stuk opgelost. Tot 3 keer toe een medewerker van de klantenservice aan de telefoon gehad die mij voortreffelijk heeft geholpen.
Beste Johanna. Vervelend dat de overstap niet vlekkeloos gegaan is. Wel fijn om te lezen dat uiteindelijk alles goed is gekomen! We waarderen het hoge cijfer dan ook zeer. Geeft aan dat je vertrouwen in ons hebt! We gaan vast een mooi en energiek jaar tegemoet! Welkom bij het groenste energiebedrijf van Nederland! Gr Tim van Team Klantgeluk
Ik verwacht bij overstappen met een bepaalde datum, drie of vier dagen VOOR die datum een brief met de laatste informatie. Ik kan / mag aannemen , daar de vraag niet is gesteld of ik een ( slimme ? ) meter bezit, dat ik de meterstanden zelf door moet geven. Op mijn mail, een week eerder gestuurd, stel ik ook de vraag of dit per mail of post gebeurd. Hierop word geantwoord dat ik per post wordt benaderd. Komt op 23 jan een mail. ?? Overstap datum 21 jan. Een beetje vreemd dus en voor mij achteraf. .
Beste meneer/mevrouw Kroes. Inmiddels zijn wij bezig een aantal processen aan te passen. O.a. de correspondentie omstreeks de overstapdatum (meterstanden doorgeven, welkom heten). Dus het is "work in progress". Fijn dat u ons uw feedback gegeven heeft. We gaan hier zeker iets mee doen. Gr. Tim van Team Klantgeluk
overstappen ging zonder problemen. prima dus.
Alles eenvoudig geregeld
Zijn goed ingelicht en geholpen
Overstap was zo gedaan!
Ben zeer tevreden en heek blij met Pure Groene Energie
En wij met jou! Bedankt voor je mooie cijfer! Gr. Tim van Team Klantgeluk
Moeilijk om een mening te geven, omdat ik net lid ben. Kan pas mening geven als ik een tijdje lid ben.
Snelle duidelijke overstap.
Duidelijke, snelle communicatie. In het overstapbericht stond o.a. het all-in tarief en de overstapbonus (wat ik bij Essent niet kon terugvinden toen ik vorig jaar overstapte op Essent).
goede service
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?