4 sterren: goede service, goed behandeld

Levering van 100% groene stroom uit wind en zon tegen het meest voordelige aanbod op basis van ons gemiddelde energieverbruik. Daarmee was de keus snel gemaakt. Het overstapproces is vlekkeloos verlopen en we werden hier tijdig en duidelijk over geïnformeerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben via Wise overgestapt, en dat ging totaal moeiteloos en ik ben heel blij met een groene energie leverancier !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het proces lijkt makkelijk te verlopen, jammer dat je, nadat je akkoord bent gegaan, moet wachten om je eigen account te kunnen aanmaken. Dit kan alleen na ingang van de overeenkomst datum. Mij is het ook niet duidelijk hoe een en ander nu verrekend wordt met mijn oude leverancier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De overstap verliep vlekkeloos. Heldere communicatie per mail en overzichtelijke website. Fijn dat groene energie op deze manier op eenvoudige wijze voor iedereen te verkrijgen is. Ik heb een vriendin inmiddels ook naar jullie verwezen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een paar weken geleden heb ik een email aan jullie gestuurd met het beleefd verzoek om mijn maandelijkse betalingen te verhogen boven het limietbedrag die met de schuifbalk mogelijk was. Ik heb totaal niets meer van jullie vernomen, een nogal onbeschofte houding om het op zijn minst te zeggen. Bovendien lijkt het er op dat jullie maximaal 2 maanden erover mogen doen om klanten bij een eventuele overstap naar een andere leverancier, nadat het jaarcontract is verlopen, teveel betaalde terug mogen betalen. Is dit vertrek chantage, of toch niet?

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles is vlot verlopen vriendelijk behandelt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Sinds mijn overstap en ook ervoor is het erg moeilijk om contact te krijgen met jullie, voor en nu na de overstap heb ik nog steeds niks gehoord van pure energie, als ik wil inloggen op mij pure energie lukt dit niet, ik heb de meterstanden doorgegeven voor ik op vakantie ging maar heb daar nog niet eens een bevestiging van ontvangen. Dus al bij al is het begin niet zo goed verlopen, ik voel me nog geen klant van pure energie.Ik hop dat hiet snel verandering in volgt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonder problemen over kunnen stappen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik mis een app waar je precies je verbruik bij kan houden. Dit had ik bij oxxio wel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service tot nu toe en schone energie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemakkelijk, snel, duidelijk en vooral groen!

Overstap verliep probleemloos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg vriendelijke mijnh die speciaal belde over de nadelen van de keuze die we eigelijk gemaakt hadden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ik supporter van fc twente ben, ben ik overgestapt naar pure energie. Ze waren niet de goedkoopste, wel de meest sympathieke met de hoogste gun factor. Als ik echter minder snel beslist had, had ik nog een Twente shirt kunnen krijgen, gezien de huidige actie. Hierover al gebeld. Wacht nog op antwoord. Zal ongetwijfeld goed komen. Succes en met vriendelijke groeten Raymond Veldmate Luttenberg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte overstap naar nieuwe energieleverancier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen direct contact gehad, maar alle stappen verliepen prima!

Overstap zonder problemen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb er nog niets van gemerkt ,gaat vanzelf.

Zonder merkbare verandering omgezet

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb mezelf aangemeld toen ik al had opgezegd bij de vorige energie leverancier en en heb daarom geen gebruik gemaakt van de overstap service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zonder problemen overgestapt en nette mails ontvangen. het account activeren ging ook gemakkelijk. tot nu toe alles dikke prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zijn net overgestapt en weten nog niet veel, maar tot nu toe prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bereikbaar, vriendelijk en mijn Pure Energie is erg overzichtelijk, kortom wij zijn dik tevreden

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?