4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt groene energie en goedkoop

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geregeld en gecommuniceerd ! Echte Twentsche degelijkheid !

2 sterren: slechter dan verwacht

Probeerde jullie te bellen , rete irritante telefooncentrale en niemand die opnam 5 minuten lang , maar ik mag wel inspreken zodat jullie mij bellen , alsof ik op jullie zit te wachten de rest van de dag. Veel te veel bedrijven zijn vergeten dat de klant koning is en niet jullie "speelbal" om een nette term te gebruiken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Overstap naar Pure Energie ging goed. Graag was ik gewezen op dat de extra 14 dagen bedenktijd op nadrukkelijkverzoek hadden kunnen worden overgeslagen. Ik had dit met nadruk aangegeven dat dit niet nodig was ... maar het moest. Ik las het dus later in de voorwaarden dat dit op verzoek overgeslagen had kunnen worden.

tot nu toe positief!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima overstap, alles goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De overstap is min of meer "stilletjes" gegaan. Tip; geef aandacht aan de "oude"klanten. Mijn oude leverancier kwam met een aanbieding nadat ik het contract had opgezegd. Tja dan is een bedrijf echt te laat.

Pas 27-01-2017 overgestapt op Pure Energie

4 sterren: goede service, goed behandeld

De overgang is prima gegaan verder nog geen contact met jullie gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het "aansluiten" ging zonder “hoogspanning” en moeiteloos in een groene stroom terecht gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan verder nog geen oordeel geven ben nog maar pas over gestapt.

• Totaal oordeel N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstap verliep redelijk, maar kan op details beter. Met name de communicatie over tarieven is verwarrend.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn Pure energie werkt niet, geen gehoor bij bellen, terugverzoek wordt niet beantwoord.

2 sterren: slechter dan verwacht

De eerste contacten waren om te huilen. Geen reactie op twee mails en vervolgens ook geen telefonisch contact mogelijk, ook 0,0 reactie op twee ingesproken voicemails. Ik dacht dat jullie niet meer bestonden. Gevalletje van oplichting? Het sorry-kaartje maakte wel veel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele proces is tot nu toe prima verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Concurrerende prijs en heldere website waarop alles wordt uitgelegd. Bijkomend voordeel is dat ze groene stroom leveren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De contacten met Pure Energie verliepen vlot. De vragen zijn prima beantwoord. Wat ik wel wat vreemd vond, dat bij de eerste tariefvaststelling bij Pure Energie niet bekend was, dat wij gebruikmaken van zonnepanelen. Ik had het wel aangegeven bij de aanmelding. Bij één telefoontje was het wel zo geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was gemakkelijk, hoefde vrij weinig te doen. Bij vragen (mail) kwam er snel een antwoord terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via gaslicht.com kwam pure energie als goede deal naar voren. Het overstappen ging heel eenvoudig en de berichtgeving was goed. We ontvingen al snel een welkomstbrief. We wilden het maandbedrag iets lager hebben waarover gemaild. Pure energie had helaas rondom de feestdagen wat mailproblemen en toen maar even gebeld. Ik ben vriendelijk geholpen en er werden excuses gemaakt voor het niet reageren op de mail. Uiteindelijk zeeer goed geholpen. Fijn zoals pure energie vervolgens de overstap allemaal regelt en je op de hoogte houdt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn overgestapt met een spoedaanvraag. Alles is snel en goed geregeld. Met vragen konden we direct terecht.

Vlekkeloos verlopen overgang.

eerste indruk is goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn schoonzoon heeft alles geregeld.ik merk er eigenlijk niets van.gisteren mijn account aangemaakt. Het is lekker warm,dus alles gaat gewoon door!

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?