Ben tevreden over pure energie, overstap ging vlekkeloos. Ik heb zelf nog twee vrijkaarten gekregen voor een wedstrijd fctwente-heracles. Diegene die ik aan de telefoon had zei dat hij zou kijken of hij me daarmee kon helpen. en had een aantekening gemaakt. Twee weken later kreeg ik de kaarten met een kaartje erbij in de bus. Tim was dat volgens mij. Hij heeft dus wel woord gehouden. Bedankt hiervoor
Alles is naar wens verlopen tijdens mijn overstap, goede communicatie zodat ik voortdurend weet waar ik aan toe ben. Kortom, betrouwbaar.
Eenvoudige en duidelijke website waar het eenvoudig is om een overstap te regelen
Alles ging tot nu toe prima
Snel en eenvoudig contact.
Prima service. Niets over op te merken.
Prima service. Niets over op te merken.
De online aanmelding verliep goed. Toen ging het echter even mis: op de achterkant van de welkomsbrief stonden de persoonlijke gegevens van iemand anders (naam, adres, bankgegevens, verbruik, etc). Erg slordig!! Gebeld naar de klantenservice; ik heb een brief met persoonlijke gegevens van iemand anders gekregen en waarschijnlijk liggen mijn gegens bij een ander op de mat. Het probleem was bekend en ik zou per ommegaande een correcte brief ontvangen. Geen excuses. Inderdaad de volgende dag een brief met mijn gegevens. Weer geen uitleg of excuses. De werkelijke overstap incl. meterstandopname lijkt goed te zijn gegaan.
Ik heb tot nu toe een aangename ervaring met Pure-energie ondervonden.
Heb al 2x een account aangemaakt, maar deze werkt nog steeds niet. Ook al meerdere malen de meterstanden doorgegeven, maar ook hier krijg je geen bevestiging van. Weet uiteindelijk nog steeds niet of het goed aangekomen is....
We hebben er niets van gemerkt. Alles is vlekkeloos verwerkt. Prima
Ik ben net overgestapt. Op zich prima verlopen, maar ik vond drie dingen raar: 1. Het 'contract', of de contractgegevens, staat op de achterkant van een A4-tje, de welkomsbrief, in vrolijke oranje kleur. Het voelt daarmee niet echt als een 'contract', ik zou een wat kaler formaat verwachten op papier, of (liever) op een pdf in de mail. 2. Inloggen op jullie site kan pas nadat het contract is ingegaan, terwijl de bedenktijd voor het aanschaffen van jullie produkt al veel eerder verlopen is (bij mij bijna een maand eerder). Ik had het prettig gevonden als ik alvast had kunnen inloggen vanaf dat moment, zodat ik ook online alvast mijn contractgegevens kon zien, en dingen kon regelen zoals het aanpassen van het termijnbedrag. 3. Jullie vroegen mijn meterstanden op of rond de dag van de contractingang. Deze heb ik een dag ervoor ingevuld, op de site stond dat ze per direct verwerkt zouden worden. Echter de volgende dag kreeg ik een mail met een herinnering, blijkbaar omdat de meterstanden nog niet verwerkt waren. Dus weer opnieuw ingevuld. Nu staan de meterstanden van twee opeenvolgende dagen in jullie systeem. Geen probleem, denk ik, maar wel warrig. Goed ging het aanpassen van het termijnbedrag (via e-mail). Werd zonder gedoe geregeld, prima service, ga zo door!
Ik ben aangemeld als nieuwe klant maar dat klopt niet. Er is slechts sprake van een verhuizing maar dat snappen ze niet bij Pure-Energie, ondanks de mails en telefoontjes. Nu maar een brief schrijven
een geruisloze overstap. Zijn net een paar dagen klant,dus maar even zien hoe dit verder verloopt. maar tot nog toe helemaal tevreden.
De overstap ging erg gemakkelijk en de medewerksters waren erg behulpzaam. Na de aanmelding maar voor de start van de levering nog kunnen wisselen van dubbele naar enkele meter. Geen probleem bij Pure Energie.
Vorige week overgestapt. Zonder problems. Heb vertrouwen in de toekomst. Hoop dat het flink gaat waaien👍👍
Na aanmelding via gaslicht.com een aantal WEKEN moeten wachten op aanmeldprocedure en contract van Pure Energie. Dit zou volgens het ontvangen emailbericht slechts enkele DAGEN duren. Nadat ik zelf contact had opgenomen was het snel voor elkaar.
De overstap 04-02-2017 is via BEN Energy probleemloos verlopen!, keurig op de hoogte gehouden via email en ook ouwerwets met een brief, met bevestiging en duidelijk contract. Inloggen op een duidelijke en zeer overzichtelijke eigen account, ontdaan alle overbodige info...heerlijk!!!! Ben ook benieuwd hoe de overige diensten zijn, net zo mooi als de flitsende start?
Het is de eerste keer dat ik overstap. Ik had wat vragen via de mail gesteld. Kreeg niet binnen 24uur een reactie. Iets wat je wel mag verwachten. Verder vriendelijk en makkelijk.
Dan moet ik en jaar verder zijn. Maar tot nu toe ging het goed.
tot nu toe is alles gladjes verlopen
heel goed, zo ver als we die nu overzien.
Tevreden!
Alles vlot en zonder poespas. Foutje in de website waardoor ik mijn overgangsstand niet kon doorgeven werd leuk opgelost door de medewerker die het handmatig heeft ingevuld
Overstap is prima geregeld. Wel heb ik aanmerkingen mbt reacties e mail. Op mijn verzoek om terug gezet te worden naar normaal dagtarief heb ik nog steeds geen antwoord. Dat is erg "slordig". De vraag : Iemand aanbevelen kan ik pas na verloop van een paar maanden beantwoorden.
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?