1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bereikbaarheid: Niet of te laat op e-mails reageren, geen Overstapproces: automatische e-mailbevestiging dat meterstanden zijn ontvangen, niet duidelijk aangeven bij (eerste) aanmelding wanneer meterstanden moeten worden doorgegeven, dit staat ook niet in de FAQs. Team Klantgeluk?!! Eerst de klanten gelukkig maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

I k ben een 80 plus, mijn neef regelt dat voor mij. Hij is meer op de hoogte over energie. Klantvriendelijkheid was was voor mij lastig U te bereiken via e-mail. Verder heb ik geen totale oordeel. Dat komt wel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik wacht al een week op een reactie tbv mijn inloggegevens. ik wil namelijk graag mijn meterstanden doorgeven zoals ook gevraagd per mail en per sms. tot op heden geen reactie ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring bij het overstappen was positief. Enige minpuntje was dat ik bij het overstappen niet de mogelijkheid had van een dubbeltarief naar een enkel te kunnen wisselen. Dit is echter later alsnog vlot geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overzichtelijke website, prima overgang en helder verhaal in brief contract

4 sterren: goede service, goed behandeld

gehele proces uitstekend begeleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het via internet gedaan en alles is vanzelf goedgekomen. Fijn dus. Meerwaarde zou ik zelf vinden als jullie op de site een vergelijking maken met de andere "groene" aanbieders. Ik heb Pure Energie gekozen omdat jullie van de top groene aanbieders het meest voordelig waren. Ik heb die vergelijking zelf gemaakt, maar als jullie dat voor de klant doen scheelt dat een hoop werk ;).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enkele vragen via facebookchat gesteld. Duidelijk en vriendelijk antwoord gekregen. Reactietijd zou misschien iets beter kunnen, al is het waarschijnlijk wel een stuk sneller dan een mail sturen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

hebben het pas een week. kan nog niet veel zinnigs zeggen

• Totaal oordeel N.v.t.

ik ben goed behandelt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Telefonisch slecht bereikbaar, uiteindelijk kun je worden teruggebeld. Overstapproces vind ik slecht, ik wordt niet op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hiervoor verschillende keren moeten bellen. Krijg ik iemand aande telefoon dan zijn jullie wel vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstappen ging erg makkelijk, verder een simpele en duidelijke opzet (positief). Nu kijken of onze ervaring positief blijft bij het gebruik van de Pure diensten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb nog geen ervaring met Pure-energie, ik ben net een week geleden, zonder problemen, overgestapt. Heb dus ook niks te klagen !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Naar het overstappen ging zonder problemenog weinig eervaring mee, m

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou het prettig vinden als ik bericht zou krijgen dat de oude leverancier is opgezegd. Wat ik vervelend vind is dat ik ' binnengehaald' ben op 280 per maand en nu geadviseerd wordt om 305 te betalen.|Ik vind het heel prettig en goed dat het echte groene energie is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerder zou het contract pas in April in gaan, maar Nuon heeft aangegeven dat ik vanaf 01-03-2017 al het contract bij een andere partij (Pure Energie) in kan laten gaan. Na een telefoontje met Pure Energie hebben ze de ingangsdatum naar voren kunnen zetten en kon er vanaf 01-03-2017 geleverd worden via Pure-Energie. Heel erg prettig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de overstap via een energie website geregeld, maar ben tevreden over de wijze waarop het door Pure Energie is opgepakt, de communicatie hieromtrent en de uiteindelijke overstap.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben bijzonder tevreden over: - het snel en adequaat reageren op mijn email-vragen - het overstapproces tot dusver.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb slechte ervaring met contact maken , is bijna niet te vinden en dat geklooi met de wachtwoorden was een ramp

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

overstappen zonder problemen en alles duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede snelle overgang en snelle beantwoording vragen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstap van een andere energie mij. naar Pure Energie ging geruisloos. Ook het nodige papierwerk in de vorm van voorlichting en contract gaf geen aanleiding tot nader contact. Tevreden overstapper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste heer mevrouw, Op de email krijg ik geen antwoord, vandaar het lagere cijfer voor de bereikbaarheid. Met vriendelijke groet, Jan Burger

Vlekkeloze overstap

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?