Snelle reacties/adviezen per email.
Bedankt voor je fijne feedback en mooie cijfer!!
snel geregeld en makkelijk geregeld
Welkom bij het allergroenste energiebedrijf van Nederland! Alle stroom die je nu gaat gebruiken is 100% duurzaam opgewekt binnen onze Nederlandse grenzen. Je bouwt met ons mee aan een groenere wereld! Daar mag je best een beetje trots op zijn
Het totaaloordeel kan ik nog niet geven maar tot nu toe zijn we zeer tevreden
Super, bedankt voor het mooie cijfer!!
Jullie hebben fout gemaakt,dit is door jullie.bevestigd,in plaats van 83a flierstraat lage zwaluwe,hebben jullie energie geleverd aan 83,fout van jullie!!!,nu weer mail,dat het jammer is,dat we klant zijn geweest,wij hebben niet opgezegd op nummer 83a!!!,jullie hebbeb zelf de fout gemaakt om op 83 te leveren heb geen zin in gedoe voor de buren,door jullie schuldnogmaals,dit is door jullie toegegeven!!!gaat er bij jullie wel wat goed!!!heb spijt,dat ik mij heb aangemeld bij jullie
Het is inderdaad een vervelende eerste kennismaking met ons bedrijf. Er is een fout gemaakt bij de aanmelding. Erg slordig en zeker niet zoals het hoort. Inmiddels is gelukkig alles rechtgezet. Bedankt voor het leuke gesprek van vanochtend. En nogmaals bedankt voor het mooie cijfer voor klantvriendelijkheid!
Ik weet volgens mij nog niet wanneer de overschrijving is. Of heb er overheen gelezen. Ik weet wel t bedrag.
Hai, alle termijnbedragen vinden rond de 25e van de maand plaats. Bedankt voor je mooie cijfer!
positief; overstap verliep moeiteloos
super! Dankje wel voor je mooie woorden en cijfer!!
Sinds kort een nieuw contract gezocht voor electriciteit en gas. Belangrijkste eisen waren: zekerheid en groen. Tja, op beide aspecten kwam Pure Energie er als goedkoopste uit en dan is de keus niet moeilijk.
Nou, je hebt inderdaad gekozen voor het allergroenste energiebedrijf van Nederland! Super dat je ons mee gaat helpen de wereld een stukje groener te maken! Super
uitstekende overstap service.
Super bedank voor je mooie cijfer!
Alles qua overstappen snel geregeld top!
dank je wel voor je mooie woorden en cijfer!!
Betrouwbaar, ongecompliceerd en zeer klantvriendelijk.
Eén mogelijke verbetering: Bij de aanmelding was het opvallend dat volgens jullie gegevens we niet vrij zouden zijn om op te zeggen bij onze oude energieleverancier, terwijl onze energieleverancier juist aangaf dat we wel vrij waren. In een later stadium bleek dat bij de aanmelding een verkeerd huisnummer doorgeven was, 44 ipv 60. Ik ga er vanuit dat dat mijn fout is. Het was achteraf gezien handig geweest als iemand van jullie toen met mij had doorgenomen of de aanmeldingsgegevens wel klopten, want het was dus al raar dat we niet vrij zouden zijn om op te zeggen. Dan had de fout eerder ontdekt kunnen worden. Alles is keurig opgelost en tot nu toe zijn we heel tevreden.
Hai. De mail die we hebben gestuurd is ook een soort melding voor de klant om e.e.a. te gaan controleren. In jouw geval klopte het dus ook niet dus konden we mooi op tijd actie ondernemen. Fijn dat alles goed opgelost is verder en dat je zonder problemen klant bij ons kon worden!!
Schone energie willen we! Inloggen met een klantnummer is lastiger dan via een adres etc. verder prima
Super dat je ons helpt met vergroenen van de planeet!! Het wachtwoord issue nemen we mee!! Bedankt voor je feedback
Het contract proberen over te sluiten wegens verhuizing. Blijkt dat de datum niet correct ingevoerd is waardoor ik nu twee contracten heb... niet blij
Alles is tot nu toe goed geregeld
Probleemloos
Beetje raar dat als ik aanvraag per 1 augustus dat jullie eenbevestiging sturen per 28 augustus zonder opgaaf van reden. en als ik dan bel kan het binnen een dag geregeld worden, wat dan wel weer goede service is;)
Standaard hebben we een wettelijke bedenktermijn van 2 weken waar we op moeten wachten voordat we mogen leveren. Dit staat ook in je bevestigingsmail. Telefonisch of per mail kan hier van afgeweken worden als je afziet van deze bedenktermijn.
ik heb nog niet veel ervaring maar tot dusverre ben ik tevrede
Er wordt goed geluisterd naar de klant en er wordt oplossend gewerkt.
Fijn om te horen!
Maar ga niet verhuizen! Je geeft netjes, en ruim op tijd alles door - al van te voren het nieuwe adres - en zodra bekend de meterstanden, maar er gaat van alles fout, tot aan een brief van de netbeheerder toe die 'geen leverancier kent' en dreigt met afsluiting van het gas (merkwaardig genoeg was de verhuizing voor elektra wel doorgegeven!?) - en ook nu, een dikke week later, krijg ik nog mails over eindafrekeningen op het nieuwe, ipv oude adres en meer.... zucht :-(
Vervelend inderdaad dat dit gebeurd is. Bij de verhuizing is een fout gemaakt en bij de correctie van deze fout nog iets. Een opstapeling geworden helaas. Het euvel is inmiddels verholpen. Vanuit hier moet alles gewoon gaan zoals het hoort. Bedankt voor je feedback!
Alleen al om het groen. Service moet ik nog ervaren maar overstap en groenheid is top
Aanvragen van Pure-energie ging vlekkeloos.
Op een verwarrend emaialtje na, alles vlot en prima geregeld.
Ik ben onlangs klant geworden de serivce is uitstekenden!! Bedankt alvast. Groet RJ. Kessing
we hebben nog maar weinig contact gehad dus een 'totaal oordeel' is wat voorbarig misschien... benieuwd hoe de facturering gaat bv. maar verder alleen maar goede ervaringen tot nu toe!
Een zeer vriendelijke en toegankelijke leverancier van gas en elektriciteit. Bovendien ook erg voordelig. Met name de bereikbaarheid en de snelheid waarmee vragen worden beantwoord vind ik erg goed.
Wow, wat een mooie beoordeling! Dank je wel!! Welkom bij de allergroenste!
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?