Tot nu toe heb ik gas en stroom. Al 2 dagen :)
Dus je zit er warmpjes bij :-) Fijne feestdagen!
Zakelijk,praktisch, en een goed gevoel bij deze stap
Fijn om te lezen! Welkom bij Pure Energie
Ik ben nog niet overgestapt dus dat is voor mij nvt, ook heb ik nog geen reden om over te stappen
Nog nooit is een overstap zo makkelijk en snel gegaan. Omdat we t dak vol hebben liggen met zonnepanelen is t ook nog eens de voordeligste leverancier die per kWh t meeste teruggeeft.
Krijg geen toegang ivm aanmaken account, ik voldoe aan de gestelde criteria alleen WW wordt nog steeds niet geaccepteerd.
Sinds 1 jaar klant bij Pure Energie. Tot nu toe geen problemen en alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Tevreden klant dus!
Fijn om te lezen!!! Welkom bij Pure Energie!
Werd om negen uur s,avonds gebeld door een goed bespraakte jongeman die alles duidelijk uit legde en vroeg of wij volgend jaar weer van PURE Energie gebruik wilden maken dat was ik ook al van plan. Enige minpunt in het gesprek was het "jij en jou"""maar het zij hem hierbij vergeven. P.S graag zou ik nog de totale kosten van energie in 2018 van U ontvangen.Energie +btw enz.
Super dat u ;-) nog even bij ons blijft!!
niks op aan te merken, duidelijk en prima
Dankje wel!! Groetjes team klantgeluk!
Kan nog geen goed oordeel geven. Nog maar enkele dagen klant.
Snel over kunnen stappen
Welkom bij Pure Energie
Wonen er nog niet permanent, wel vaak aanwezig. Tot nu toe tevreden.
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn! Van harte welkom bij de allergroenste!
Het aanmelden is heel soepel verlopen. Bij vragen wordt er snel gereageerd en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Mijn vragen werden direct opgepakt en geregeld. Tot nu toe goede ervaringen.
Kijk, van dit soort berichten worden wij weer blij! Dank je wel en van harte welkom!
CORRECT BEHANDELD EN SNELLE SERVICE
Fijn bericht! Van harte welkom bij de allergroenste
Aardige mensen Persoonlijke behandeling
Welkom bij Pure Energie!
prettig,duidelijk gesprek en uitleg,geldt ook voor de site.
Goed nieuws! :-) Welkom bij Pure Energie
Nvt
ging probleemloos
Dank je wel voor het mooie cijfer!
Na Info bi jullie te hebben ingewonnen werd ik ineens ongevraagd klant gemaakt, met 110 euro boete van NUON en mislopen van 270 euro welkomst van NUON. Na veel getelefoneer hebben jullie me als klant afgemeld, gelukkig wel, maar zonder nader bericht of excuus. En nu stuur je me een mail als nieuwe klant. Kennelijk is jullie administratie een zooitje...
Het is inderdaad niet zo soepel gelopen. Erg vervelend. We hebben niet tijdig gereageerd op je annulering. Inmiddels is NUON op de hoogte gebracht en wordt je contract terug gezet naar ze. Vanuit daar kun je alsnog de overstap naar vandeBron regelen. NUON zou geen boete in rekening moeten gaan brengen. Hou dit in de gaten.
Duidelijke informatie, vriendelijk service die makkelijk te bereiken is
Fijne woorden en super cijfer! Dank je wel en welkom bij Pure Energie
totaal oordeel laat ik nog even achterwege ben pas net klant dus moet nog ervaring met jullie opdoen.
Dat gaat vast goed komen! Welkom bij Pure Energie!
Mijn aanmelding bij Pure Energie ging heel makkelijk. Wat me opviel is dat alles zo snel geregeld was. Ook het enthousiasme en de positiviteit waarmee ik als klant werd verwelkomd, deed me goed. Ik ervaar dat ik door klant te worden van Pure Energie weer iets bij kan dragen aan de zorg voor de aarde.
Wat een leuk bericht! Je bent ook zeker goed bezig door bij ons de stroom/gas af te nemen. We zijn namelijk de allergroenste van Nederland.
Overstap is keurig geregeld. We konden in het online formulier neit aangeven dat we nog geen verkoopdatum hebben voor het oude huis. Maar per mail werden we daar leurig mee geholpen en is alles geregeld in een keer
fijn om te horen! Welkom bij Pure Energie
Het aanmelden was eenvoudig en snel geregeld..Klantenservice was moeilijk te bereiken, maar ik werd later op de dag wel teruggebeld door een vriendelijke heer.
We hebben het inderdaad erg druk gehad de afgelopen dagen. We zijn namelijk uitgeroepen tot het allergroenste energiebedrijf van Nederland. En dat gaf wat extra drukte :) Maar fijn dat je verder goed geholpen bent.
Fijn, eerlijk, gemakkelijk
fijn om te horen! :) Welkom bij Pure Energie!
Het formulier op de website voor de verhuizing werkte niet bij mij, maar aan de telefoon is het snel opgelost.
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?