Ik ben allereerst heel happy met het feit dat ik nu 100% groene energie heb! Overstapproces ging prima. Het was alleen vervelend dat het tarief waardoor ik ben overgestapt achteraf niet klopte. Dit bleek onder andere te maken te hebben met het moment waarop ik het contract afsloot (eind December, dus nieuwe belasting op energie was er nog niet bij gerekend).
Hoi, het klopt inderdaad dat je offerte opgesteld was met de energiebelasting van 2017. Dit komt omdat we ook vaak pas enkele dagen voor de jaarwisseling de definitieve gegevens vanuit de overheid binnen krijgen. Deze kunnen we dan ook vaak pas doorvoeren op de 1e van januari. Helaas kunnen we dit proces niet beïnvloeden. Misschien dat we het eind dit jaar wel beter kunnen corresponderen in de gekoppelde mail. Zodat dit gegeven wel voor klanten duidelijk is. Dank je wel voor je feedback!!
Overstappen is tot nog toe prima verlopen.
Super om te horen! :-)
Fijn dat er leveranciers zijn die 100% levering van schone energie nastreven
Fijn dat je ons meehelpt Nederland te vergroenen!!
Zoals de website de vrolijke en duurzame toon uitstraalt, zo ook het echte (danwel telefonische) contact. Erg goed, vriendelijk, persoonlijk en ook met correct samengevatte informatie die nodig is. Via de website de duidelijke(!) berekeningen, offertes en het contact kunnen gebruiken om goed voorbereid te zijn. Het klantportaal is ook erggoed te noemen, als is de mobiele pagina wel toe aan wat optimalisatie om het net zo soepel te maken als de windmolens. (;
Reviews waar we hier blij van worden! Dank je wel voor je woorden en bedankt voor je feedback over de mobiele pagina. :) Welkom bij Pure Energie
Een snelle en probleemloze overstap Op de site werkte het af en toe niet (de veelgestelde vragen pagina was niet bereikbaar) vandaar een zeven Vriendelijke personen aan de telefoon
Dank je wel voor je feedback! Welkom bij de allergroenste van Nederland!!
Écht een topbedrijf. Buiten de groenste leverancier van echt groene stroom ook een duidelijke account omgeving. Net een verhuizing geregeld (zat al bij Pure Energie op het oude adres), ging ook top.
Goed nieuws! Bedankt voor je berichtje!
Pas net overgestapt, dus ik kan nog weinig zeggen over de bovenstaande punten. De overstapservice is helemaal top gegaan, dus daarvoor een dikke 10!
Yayyyy, bedankt voor je mooie cijfer! Welkom bij Pure Energie
Niets van gemerkt , gaat allemaal automatisch . Aanmelden , contract doorleen en akkoord en meterstanden doorgeven . Meer hoef je niet te doen .
Gemak dient de mens :-) Welkom bij Pure Energie!
Alles is precies zo gegaan, zoals ze het aangeven. "Zorgenloos"overstappen op Pure-Energie :-))
Ik maak reeds een jaar gebruik van Pure Energie, dus er is geen sprake van overstappen. Dat dit niet bekend is bij Pure Energie is zorgwekkend.
Hai. Het lijkt erop dat er per abuis een foutieve mail verzonden is nadat je verlengd hebt. Excuses voor de onduidelijkheid. We gaan het gelijk uitzoeken!
Eigenlijk wil ik 4x 10 punten geven maar er zal nog wel iets te verbeteren zijn. Ik weet alleen niet wat. Heerlijk idee bij de groenste te zitten, snel en makkelijk geregeld, uiterst vriendelijke mensen en eindelijk een energiemaatschappijen waar ze wél binnen een paar minuten de telefoon opnemen 👍👍👍
Wow wat een leuke review. Hier worden we nou superblij van! Van harte welkom bij de allergroenste. Fijn dat je ons meehelpt Nederland te vergroenen!!
Het is een hele ervaring om met Pure-energie in contact te komen. Alles loop zonder problemen, de aanvraag om klant te worden, de overstap, het contract afsluiten, dus om het heeeeeel kort te houden SUPER.
Whahooooo, wat een mooie review! Super bedankt :-) Welkom bij ons
We are new clients, starting 2 January 2018. All questions were quickly answered and with friendliness. Thank you
Thank you so much for your enthousiasm! Welcome!
Dit was de eenvoudigste overstap aller tijden.
Kijk, dit horen we nou graag :-) Van harte welkom bij Pure Energie!
afrekening zeer onduidelijk maak die veel eenvoudiger en voor ieder begrijpelijk alles kort maar krachtig zoals budget energie, geen met en zonder btw is voor particulier niet belangrijk en maakt het alleen maar onduidelijk . doe er wat mee a.u.b. want dit kost klanten
We proberen de afrekening zo eenvoudig mogelijk te maken. We hebben echter ook met algemene wettelijke richtlijnen te maken. Dus dat maakt het soms lastig. We staan altijd open voor feedback, dus sowieso bedankt. Mocht u de afrekening van Budget Energie willen delen dan graag. Wie weet kunnen we daar nog wat van leren :-)
Prima ervaring, niks negatiefs meegemaakt, ging soepel en nu de groenste stroom van Nederland
Het is allemaal perfect gegaan en helemaal GROEN.
Fijn om te horen! Top dat je ons gaat helpen Nederland vergroenen!
Groot onpersoonlijk commercieel bedrijf. Waar komt het geld vandaan voor de naam van pure energie op het shirt van fc twente?
Jammer dat we zo bij je overkomen. We proberen juist dichtbij en persoonlijk te zijn. FC Twente wordt door Raedthuys gesponsord onder de naam Pure Energie. Als klant van Pure Energie zal je hier dus ook nooit aan meebetalen. Alle winst die we maken met Pure Energie gaat linea recta naar de ontwikkeling van duurzame projecten en ons Pure Energie Fonds.
Duurde even voordat we het juiste contract hadden, minpuntje was dat 1 van de medewerkers zeker wist dat de korting voor ons 35 euro per jaar was terwijl wij 2 producten afnemen, die medewerker moesten wij vertellen hoe het zat.
Oeps, dan was de nieuwe actie nog niet helemaal duidelijk denk ik. Inmiddels zijn we gelukkig allemaal op de hoogte :-) Bedankt voor je feedback!
Ik heb een maand geleden via de website gevraagd of het mogelijk was om mijn elektriciteit via één enkele meter te laten verlopen, eventueel het gebruik van beide meters bij elkaar opgeteld. Ik heb daar nooit antwoord op gekregen.
Hai Jan. Wat vervelend dat dit niet goed overgekomen is. Ik heb het vanzelfsprekend nu gelijk voor je aangepast!
Goeie en prettige energieleverancier
Welkom bij Pure Energie! :-)
bij verlenging van het contract ging het niet helemaal aansluitend
Hai, als ik in ons systeem kijk is je verlenging keurig verwerk in april 2017. Er is geen tussenperiode geweest en lijkt aansluitend te zijn geweest.
Klantenservice is echt top. Altijd vriendelijke mensen aan de lijn gehad, die hebben geholpen met de kleinste dingen. Wellicht is het iets om een beoordelingsformier na te sturen via mail op het moment dat je iemand helpt. Op deze manier kun je natuurlijk teruglezen hoe iemand het gedaan heeft en waarmee we/ik geholpen zijn.
Helemaal niets op aan te merken....hebben jullie misschien ook een slimme meter die in de meterkast buiten de woning geïnstalleerd kan worden....of een app?
Ben pas net lid. Omdat ze als beste uit de test van Greenpeace gekomen zijn.
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?