De reden dat ik Pure Energie heb gekozen is omdat ik zelf fan ben van Fc Twente,daar Pure Energie de komende 5 jaar sponsor blijft van mijn gedegradeerde club is voor mij een reden om iets terug te doen,ik ga voor het eerst op mij zelf wonen en de keuze voor een leverancier was dan voor mij ook niet zo moeilijk.
Super dat je voor zo'n lange tijd bij ons blijft! Naast hoofdsponsor van je club ook nog eens al 5 jaar lang de allergroenste energieleverancier van Nederland. Welkom!
Minpunt: activeringscode nog steeds niet ontvangen. Bij telefonische navraag werd pas bij de vierde keer verteld dat dat een aantal dagen kan duren.
Ai, dat is jammer dat dit pas na de 4e keer verteld werd. Hopelijk het enige minpuntje
Moeiteloos. Enige nadeel vond ik dat ik gedurende de overstap het maandbedrag niet terug kon vinden.
We nemen je feedback mee! Dank je wel! Welkom bij Pure Energie
gemoedelijke overgang,zonder problemen
Super dat je bij ons klant geworden bent! Welkom bij Pure Energie!
Ik zou geinformeerd worden wanneer ik kon overstappen bij aflopen vorige contract. Nooit meer iets gehoord dus zelf maar weer opnieuw aangemeld. Link voor aanmelden nieuw wachtwoord was verouderd voordat ik kon reageren. Na melding wel snel netjes nieuwe link
Het was makkelijk aan te vragen en snelle reactie op de mail
Netjes verlopen, blijft toch altijd een beetje 'vreemd' dat overstappen maar het is goed verlopen bij Pure Energie!
Het ging zo snel en gemakkelijk met overstappen. Klasse!
Overstappen ging probleemloos. Ik heb nog geen ervaring met de klantenservice gehad, dus daar kan ik geen oordeel over geven. Maar ik ben tot nu toe blij met jullie en de windmolens👍😊
Prima overstap van oude energieleverancier. Goed en snel geholpen door de klantenservice!!! Prima dus!!!!!
Prettig geholpen aan de telefoon en de hele aansluiting etc waren snel en prettig geregeld!
Pure-energie staat bovenaan in de lijst van Greenpeace als zijnde (betrouwbare) groene leverancier. Ik vind dat super en hoop door het overstappen mijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Hopelijk worden meer mensen zich bewust dat we maar één aarde hebben en we onze kinderen een gezonde aarde / toekomst gunnen!
Met het overstappen dreigde iets mis te gaan maar snelle Jelle reageerde direct en voorkwam erger
Het gaat er nu om hoe het gaat in de toekomst. Ik ben benieuwd of u ons gaat verrassen. Gr. Piet
Na het invullen van mijn verbruiksgegevens op de site kreeg in van Pure Energie een aanbieding van € 30,00 per maand. Toen ik, op grond van deze aanbieding, een overeenkomst aanging werd ik geconfronteerd met een maandbedrag van € 118 per maand. Is hier sprake van misleiding ?
Nee hoor. We zien alleen niet wat je invult op de website. Wij halen daarom verbruiksgegevens uit het Centraal Aansluitingen Register. Blijkbaar is je langjarige gemiddeld wat hoger op deze aansluiting...., offff je hebt zonnepanelen. Dat wordt ook niet altijd meegenomen in de berekening. Als je ons mail welk bedrag je wenst maken we alles in orde voor je!
Wel een beetje snel, deze enquête. Ik ben nog maar net klant!
De enquete gaat ook over het overstap proces :-) Bedankt voor het invullen.
Het overstappen heeft me geen energie of moeite gekost, en nu heb ik zeker weten groene energie!
Welkom bij Pure Energie. Inderdaad heb je nu gegarandeerd 100% groene energie! :-)
Erg goed geholpen met mijn verhuizing, ook toen ik per ongeluk iets niet helemaal correct had ingevuld. Het is toen snel opgelost.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt ook voor je mooie cijfer! Welkom bij Pure Energie! :-)
overstap naar Pure-energie probleemloos. korte wachttijd bij telefonisch overleg.
Fijn dat alles zo soepeltjes verlopen is. Van harte welkom bij de allergroenste van Nederland :-)
Eigenlijk 1 ergenis, ik heb nu ruim 1 jaar 11 zonnenpanelen op me dak liggen, en wek dus minimaal 2400 Kwh op, alleen jammer dat dit in mijn gebruik niet is meegenoemen, ik moet 10o euro p/m betalen terwijl 50 euro mee dan zat is, ik hoop dat dit dan ook snel opgelost wordt.
Ik zie dat inmiddels het termijnbedrag is aangepast naar €50,-. Dus gelukkig is het inmiddels opgelost.
ben overgestapt naar pure energie omdat jullie fc twente blijven sponserenj zeer tevreden over afhandeling van de overstap
...en daarnaast heb je ook nog eens 100% groene stroom. Dus je helpt ons echt mee om Nederland te vergroenen. Hoe fijn is dat :-)
Handige website, overstap geruisloos verlopen. Toch beter gevoel over Pure Energie dan bij Nuon waar we klant waren.
Welkom bij Pure Energie :) Fijn dat je over bent gestapt naar een 100% groene leverancier! Je helpt vanaf nu echt mee om Nederland te verduurzamen.
De website sprak mij er aan en ook dat het allemaal groene energie is
Weinig aan toe te voegen!
Welkom bij Pure Energie!
Alles is goed geregeld. Helaas ben ik er na mijn bedenktermijn achtergekomen dat pure energy FC Twente sponsort én dit blijft doen. Ik vind dit in geen verhouding staan tot alle goede dingen die Pure energy voor ogen heeft. Dit is voor mij een reden om Pure energy niet aan te bevelen. Voor de rest is alles meer dan prima in orde.
Hai Dennis. het sponsorcontract is een contract tussen Raedthuys B.V. en FC Twente. Raedthuys is het moederbedrijf van Pure Energie. Raedthuys is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van duurzame energieprojecten en Pure Energie is het commerciële consumentenmerk (bij Raedthuys kun je niet direct klant worden). Daarom schuiven we de naam Pure Energie naar voren. Pure Energie heeft geen winstoogmerk. 90% van onze winst herinvesteren we in ons bedrijf. Daardoor kunnen we weer nieuwe duurzame energieprojecten realiseren. De overige 10% gaat naar het Pure Energie Fonds. Daarmee steunen we duurzame initiatieven in heel Nederland. Het is dus niet zo dat je (in)direct betaalt voor het sponsorcontract tussen Raedthuys B.V. en FC Twente.
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?