3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De overstap ging heel gemakkelijk en de mensen aan de telefoon zijn vriendelijk. Het was alleen irritant en dwingend dat het bandje met de boodschap dat ik ook 9 kon intikken om terug gebeld te worden TIG KEER werd herhaald, terwijl ik er geen gebruik van wilde maken omdat ik later die dag weg moest. Vgr, Marijke Vael

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstappen ging eenvoudig. Wel jammer dat het kennelijk technisch niet mogelijk is per einde contractdatum over te stappen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De overstap was heel makkelijk geregeld en ben super blij dat we nu eerlijke groene stroom hebben!:) tegen een zeer redelijke prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf de aanmelding prima op de hoogte gehouden. Verder nog geen ervaringen, want het contract is net ingegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima overgang van mijn ook redelijk groene energieleverancier naar de duurzaamste energieleverancier

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren vrij laat met het aanvragen van een energiecontract, de kantenservice van Pure Energie kon ervoor zorgen dat wij tijdig een contract kregen waardoor afsluing van elktra en gas werd voorkomen. Top!

• Overstapproces N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! niets op aan te merken, ik heb geen contact met de klanten service gehad. Alles digitaal

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben geen gebruik gemaakt van een overstapservice, aangezien de energie op het vorige adres iets later opgezegd moest worden dan het op het nieuwe adres moest ingaan. Verder heb ik geen persoonlijk contact gehad met een medewerker van Pure-energie en heb ik alleen automatische berichtgeving ontvangen. Daar was ik zeer tevreden mee, maar ik heb daardoor geen mening over de klantvriendelijk- en bereikbaarheid. Het feit dat Pure-energie met een 10 op een gedeelde eerste plaats staat in de ranking van groenste energieleveranciers heeft ervoor gezorgd dat ik voor ze heb gekozen. Doordat ik Pure-energie nog niet goed genoeg ken, geef ik geen 10, maar een 9.

• Overstapproces N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstappen was gemakkelijk, snel en tot nu toe probleemloos, ook bij de latende partij! Nog belangrijker, nu 100% echt groen !!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb eigenlijk niet eens door gehad dat ik van maatschappij ben gewisseld, zo soepel ging het

2 sterren: slechter dan verwacht

Het overstappen naar Pure-Energie is niet soepel verlopen. Ik laat even in het midden hoe het gelopen is met de activatie van mijn account, maar daarna zijn er nog twee fouten gemaakt. Om de beginnen is er een verkeerde EAN-code gebruikt, ik moest er zelf achteraan om de juiste te achterhalen. Nu is mijn maandbedrag gebaseerd op een veelvoud van mijn werkelijk verbruik van de afgelopen jaren (zelfs 10x mijn gasverbruik). Daar moet ik nu weer achteraan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pure Energie is heel erg meedenkend. Toen ik aangaf dat ik in het laatste jaar vóór de overstap zonnepanelen heb aangeschaft, een aantal oude stroomvretende apparaten heb vervangen en het aantal gezinsleden was gedaald, kon ik probleemloos het voorgestelde maandelijkse voorschotbedrag omlaag brengen. Hulde!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uw medewerkster wist mij goed uitleg te geven omtrent de hoogte van het abonnements geld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal top. Alleen bereikbaarheid duurde wat lang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zit in een verhuizing en het overstappen gaat verder prima. Wel werkt de online omgeving niet goed waardoor ik dan moet gaan bellen. Dat zou wel beter kunnen. Ook krijg ik mails dat ik klant geworden ben terwijl ik al klant was. Dat zou anders kunnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het proces voor overstappen mag wel iets duidelijker. Op de rest is (bijna) niets aan te merken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net pas overgestapt naar Pure Energie en helemaal tevreden. Ze hebben de meest transparante prijzen met inzichtelijke kostenopbouw, aan de telefoon kundige mensen, super vriendelijk en enthousiast. Overstappen was fluitje van een cent. Voelt goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenvoudige overstap, snelle reactie op mailberichten en duidelijke voorwaarden in overzichtelijk contract en uiteindelijk scherpe prijs voor energie en terugleveren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tot dusver alles perfect. Duidelijke communicatie, zonder tegenstrijdigheden (bij concurrentie wel meegemaakt). Overgestapt wegens beste uit de test van de consumentenbond, en tot dusver zeer tevreden mee!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tot dusver alles perfect. Duidelijke communicatie, zonder onduidelijkheden. Overgestapt wegens beste uit de test van de consumentenbond, en tot dusver zeer tevreden mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstappen ging prima. Snelle en adequate reactie klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nou ik vindt tot pure energie erg klantvriendelijk is

Nou ik vindt tot pure energie erg klantvriendelijk is

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?